אם אתה לא יודע על מה מדובר אז עזוב, זה לא באמת רלוונטי. כל הטלפונים האלה יתנהגו פחות או יותר כמו המייזו הישן שלך רק יותר טוב.
הMI A1 הוא טלפון מצוין ולגמרי שווה את המחיר שלו אבל ממש לאחרונה התחילו למכור בארץ את הredmi note 5 (גם קיים אצל חלק מהחנויות במלאי באילת) והוא כבר מגיע עם חומרה מתקדמת וחזקה יותר. הוא נכנס בתקציב שלך ולא הייתי רוכש מכשיר ישן יותר כרגע. שים רק לב שאתה קונה את ה5 ולא את ה5A החלש והישן יותר.
למשתמש פשוט, ההבדלים כנראה זניחים, בטח אם אתה מחליף מכשירים של אותה חברה. למשתמש המתקדם ההבדלים יהיו חצי משמעותיים, אבל לא משהו שהמשתמש הפשוט בכלל חושב עליו.
אני רק הערה.
במקביל לסדרת הredmi note, נמכרת סדרת רדמי רגילה, עם מסך מעט קטן יותר, ועולה גם פחות.
לדעתי המסך של הנוט גדול מדי ולכן הסדרה הקטנה יותר מוצלחת יותר.
אותם מעבדים, אותה סוללה, מסך קטן יוצר ולכן ביצועים טובים יותר.
אני קניתי בזמנו את הרדמי 4 פרו (או פריים), שהוא הדגם החזק יותר מבין הרדמי 4, ובנתיים זה מכשיר שעולה על כל הסמסונג והסוני שהיו לפניו (מבחינת אמינות ובאגים).
כן, יש כמה דברים מעצבנים בmiui, ובעברית שלו, והייתי שמח להחליף לרום חלק אבל אין לי כוח להתעסק עם זה. ובכל מקרה, גם באנדרואיד מבית סמסונג לא אהבתי הרבה דברים.
יתרון גדול לדעתי הוא כרטיס הזכרון הנשלף. זוהי תעודת ביטוח חשובה למידע (אני לא מגבה כלום בענן מסיבותי שלי).
עדכון, נקנה המיזו 6 אחלה מכשיר, ואני מקווה להתרגל לגודל.
תודה לכולם!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
עוד לא נסעת לסלובניה ?