תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: הזירה המשפטית: התנהגות בצומת

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי

הזירה המשפטית: התנהגות בצומת

הידעתם? ייתכן מצב שבו רוכב שנכנס לצומת באור ירוק ונפגע מרכב שעבר באור אדום - יישא באחריות המשפטית ובתשלום הפיצויים; עו"ד אסף ורשה מסביר.

http://fullgaz.co.il/?p=132043

Member
    לצערי במדינה שלנו השופטים מתייחסים לחוקים כאל ממצא הפתוח לפרשנות, ומפרשים אותו בהתאם למצב רוחם באותו בוקר.
    חברות הביטוח תמיד יחפשו את החולייה החלשה ויפלו אליה, הם יכולים להרשות לעצמם להחזיק צבא של עורכי דין בזמן שהאדם הנפגע נאלץ להתמודד עם הפסד ימי עבודה, חובות, טיפולים רפואיים יקרים, הוצאות שכר טרחת עורכי דין, וכל זאת הוא לרוב נאלץ לעבור לבד, בזמן שכל השאר מנסים לעשות אליו "קופה".

וזאת אחת הסיבות למה יש כלכך הרבה רוכבים לא מבוטחים, לצערי במציאות של היום ביטוח זה לרוב עוד בור לזרוק לתוכו כסף
    בתור אחד שפגעו בו, אני יכול להעיד באופן אישי שחברת הביטוח של הפוגע עושה כל שביכולתה בכדי לא להעביר לי את הפיצויים, ומאחר ואין לי יכולת לשלם אלפי שכלים לעורך דין, בין היתר כי בזבזתי אלפי שקלים על תיקונים, אז אין לי באמת מושג אם הם ישלמו, וכבר עבר 4 חודשים, ושקל אחד עוד לא ראיתי, שלא לדבר על הקשיים שהם עושים לי (לא מדברים איתי בטלפון כי אני "התובע")

רק היום בבוקר הייתה כתבה על הורים שחוצים כביש עם הילדים הקטנים שלהם שלא במעבר חצייה, בדרך על הגן, תוך כדי חנייה לא חוקית (אדום לבן),
    כולם יודעים את זה, אבל אם נהג רכב יפגע באיזה ילד מסכן שנכנס לכביש בגלל שהאמא הסתומה שלו החליטה לסחוב אותו לכביש, וחס וחלילה הילד יהרג, נראה לכם באמת שהנהג יצא עם דף נקי מכל הסיפור? והאם מישהו עושה משהו בנידון? ברור שלא...

Member
    כתבה סופר חשובה!!

אביעד, השקות ומבחנים כבודם במקומם מונח, ויחד עם זאת, יותר כתבות כמו זו הן ברכה - אז ישר כוח ותמשיכו לגוון עם יותר כתבות בסגנון.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    הידעתם? ייתכן מצב שבו רוכב שנכנס לצומת באור ירוק ונפגע מרכב שעבר באור אדום - יישא באחריות המשפטית ובתשלום הפיצויים; עו"ד אסף ורשה מסביר.

http://fullgaz.co.il/?p=132043
    אחלה כתבה!
    אכן חשוב להעלות מודעות לכך שגם אם אתה צודק, עדיין יש סיכוי טוב שתכנס לחובות אחרי ביקור בבית משפט.

Senior Member
    r3dt4g, חברות ביטוח תמיד ינסו להתנער או לדחות טענות בדיוק כמו שאתה היית מנסה לנפנף מישהו שתובע אותך וככלל ניהול הליכים לוקח לא פעם המוווון זמן. אולם אני מסכים איתך שנק׳ האיזון הראויה טרם נמצאה כך שהאזרח הקטן אכן צריך לאכול חצץ עד שהוא זוכה למה שמגיע לו (או לפחות לחלק).

יחד עם זאת, לעניין לשוחח איתך בטלפון, הם לגמרי פועלים באופן ראוי מאחר שברגע שאתה מיוצג אסור להם להתנהל מולך שלא באמצעות הבא כוח שלך (עוה״ד).

בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה.

Junior Member
    תודה על הבהרת הנושא המשפטי- סופר חשוב!!
    מי שמחפש צדק בחיים, גם לא ימצא.
    רק חכם צריך להיות