לצערי במדינה שלנו השופטים מתייחסים לחוקים כאל ממצא הפתוח לפרשנות, ומפרשים אותו בהתאם למצב רוחם באותו בוקר.
חברות הביטוח תמיד יחפשו את החולייה החלשה ויפלו אליה, הם יכולים להרשות לעצמם להחזיק צבא של עורכי דין בזמן שהאדם הנפגע נאלץ להתמודד עם הפסד ימי עבודה, חובות, טיפולים רפואיים יקרים, הוצאות שכר טרחת עורכי דין, וכל זאת הוא לרוב נאלץ לעבור לבד, בזמן שכל השאר מנסים לעשות אליו "קופה".

וזאת אחת הסיבות למה יש כלכך הרבה רוכבים לא מבוטחים, לצערי במציאות של היום ביטוח זה לרוב עוד בור לזרוק לתוכו כסף
בתור אחד שפגעו בו, אני יכול להעיד באופן אישי שחברת הביטוח של הפוגע עושה כל שביכולתה בכדי לא להעביר לי את הפיצויים, ומאחר ואין לי יכולת לשלם אלפי שכלים לעורך דין, בין היתר כי בזבזתי אלפי שקלים על תיקונים, אז אין לי באמת מושג אם הם ישלמו, וכבר עבר 4 חודשים, ושקל אחד עוד לא ראיתי, שלא לדבר על הקשיים שהם עושים לי (לא מדברים איתי בטלפון כי אני "התובע")

רק היום בבוקר הייתה כתבה על הורים שחוצים כביש עם הילדים הקטנים שלהם שלא במעבר חצייה, בדרך על הגן, תוך כדי חנייה לא חוקית (אדום לבן),
כולם יודעים את זה, אבל אם נהג רכב יפגע באיזה ילד מסכן שנכנס לכביש בגלל שהאמא הסתומה שלו החליטה לסחוב אותו לכביש, וחס וחלילה הילד יהרג, נראה לכם באמת שהנהג יצא עם דף נקי מכל הסיפור? והאם מישהו עושה משהו בנידון? ברור שלא...