ממש איבוד עשתונות ללא שום סיבה, נסע על 70 קמ"ש והיה לו עוד הרבה זמן למשאית, חוסר נסיון או ריכוז כנראה.
מצאתי את הסרטון הזה ברשת, די מפחיד.
להריץ ל2:40
שימו לה שמה ששבר את הרוכב הזה, זה הרגע שהוא זהה את המשאית, ואז הוא פשוט נכנס לפניקה, חבל.
https://www.youtube.com/watch?v=qicjDdBGZGA
נערך לאחרונה על ידי moshmosh; 06-09-2015 בשעה 09:12.
ממש איבוד עשתונות ללא שום סיבה, נסע על 70 קמ"ש והיה לו עוד הרבה זמן למשאית, חוסר נסיון או ריכוז כנראה.
נכון, זה בדיוק מה שחוסר ניסיון יכול לעשות, במיוחד כאשר לא יודעים לשלוט ביד ימין, ועוד כאשר מדובר בכלי עתיר מומנט, אז בכלל.
אם היה פשוט עוזב את הגז לא היה קורה כלום, אך להיפך הוא פשוט טס לעבר המשאית ללא כל סיבה הגיונית.
כנראה מאוד קשה לסובב את הכידון כשהידיים שלך ננעלות עליו בכל הכח
לפחות הוא לא נהרג
שווה לקרוא את התגובות שם, אחד הרוכבים מדבר על היגוי הפוך וגז כדי להתחמק ממכשול.
Tracer 900
נעל מבט על המשאית במקום להתחמק ימינה.
נוראי...
אין פה ממה להתחמק, אני יכול להגיד לך מה אני חושב מהניסיון שלי לפחות.
מה שהוא היה צריך לעשות כאן זה להרפות ולהחזיק את הכידון בחופשיות ולא חזק מדי ולתת היגוי הפוך בקטנה לא משהו הסטרי אחרת יתלבש בהר מצד ימין, ממש השכבה ימינה בקטנה כדי שימשיך בנסיעה ישר, מצידה השמאלי של המשאית.
מה שאסור לעשות כאן זה לתת גז, במיוחד עם כלי בעל מומנט די מכובד כמו הMT07, במקרה כזה אתה יכול לקבל החלקה בצמיג האחורי שבטוח לא תעזור לך להשתלט על האופנוע, לפחות לא בזמן הקצוב לפניך לפני ההתנגשות במשאית, ויותר מדי גז, שממש קל לקבל אותו באופנוע כזה = high side , שאם זה קורה צריך רק להתפלל שתמשיך לתעופץ בלי לנחות על שום דבר כואב, במקרה הזה הרבה טונות של ברזל.
ובטח לא לבלום, לבלום במהירות כזו תוך כדי פניה זה רק יגרום לאופנוע לסטות מהמסלול לכיוון הנגדי (שמאלה במקרה הזה).
זה לא נראה כל כך מסובך האמת. פשוט מבט לכביש בלי יותר מידי כאב ראש.