מה אתה רוצה ממני " תפסה אותי קרן לייזר ....ושאלה?" מה אתה מבין מזה?
אני ישר הבנתי שמדובר בחייזרים, אבל מישהו אחר היה עלול לטעות!
אפרופו קרן פלס:
![]()
שושנים אל תהיה קטנוני. (כמו שאתה מבקש בפוסט שלך. )
יש דברים שאן לי הסבר.
שוטר שמחכה בכביש מהיר עם הפרדה ו4 מסלולים לצלם אוי ואבוי עבריין אשר הגיע ל123 קמש או 118.מספר לי שהאכיפה מתחילה אחרי 121 קמש ומעלה.
סוגר את הבסטה והולך.
אבל למה , מה אני רוצה ממך; אתה נציב קבילות הציבור..?
קרן פלס?
מה אתה רוצה ממני " תפסה אותי קרן לייזר ....ושאלה?" מה אתה מבין מזה?
אני ישר הבנתי שמדובר בחייזרים, אבל מישהו אחר היה עלול לטעות!
אפרופו קרן פלס:
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
שושנים למפכלות :
(ואז לכולנו תהיה חנינה כללית
או מאסר עולם..)
ובנתיים הזהרו מקרנות השוטרים
ומקרן פלס.
אלא יסטור.
750 ש"ח ו-8 נקודות שלם וסע??? אין מצב שהייתי חושב לשלם את זה לפני ייעוץ עם עו"ד אחד לפחות. מילא אם היה מקבל 250 ש"ח ללא נק' אבל זה חתיכת קנס ממש לא סיטואציה של שלם וסע. על קנס של 250 בלי נקודות אני מתקשר לעו"ד ובכל מקרה לא רץ לשלם. הרישיון לא חשוב לך? הרבה פעמים יש מה לעשות.
אל תשלם לפני ייעוץ עם עו"ד!
מה עם שיטת פאקי מוצלחי?
עדיין עובדת?
אם כן - שווה לנסות.
אה, כן - פעם הבאה, כשאתה רואה שניידת יוצאת אחריך ויש תנועה בכביש... אתה כבר תדע מה לעשות.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
מהיכרות עם שושנים - הוא ירפה עד גבול מסויים אבל מי שיעבור את הגבול ישלם ללא אפשרות חנינה.
בכל מקרה עם תרבות הנהיגה של האזרח הישראלי בהחלט צריך יד קשה.
לצערנו עושים את האכיפה במקומות שקל לאכוף ולא במקומות שנכון וראוי לבצע את האכיפה.
בגדול להבנתי מצלמות ניידות ולייזר ( לא נכנס כרגע לאמינות שלהן או יכולת תפעול) בהחלט נותנים מענה לעברייני מהירות בהשואה למצלמה נייחת שבה מי שנתפס לרוב זה האדם התמים שבטעות עבר על החוק (רובנו ביקרנו אצל מיצו באתר ומאזינים לוויז ושאר אפליקציות לאיתור מצלמות לפני שהגענו ל8000 סל"ד בהילוך 5).
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
באתי מהכיוון ההפוך מהמוביל בדרך ליגור. זה היה לפני רכסים..
כן... זה מקום ידוע ואהוב עליהם בשנות הצהרים והערב, כשיש פחות תנועה בכיוון הנ'ל. 😝