ציטוט נכתב במקור על ידי FoxLight צפיה בהודעה
אין לי מה להגיד לך חוץ מבהצלחה במה שתבחר.
תודה רבה לך

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
מסכים,
בהצלחה במה שתבחר!
אם תחליט לפתוח מוסך, שתף פרטים, אם זה במרכז אני מבטיח להיכנס לניסיון.
מבטיח לחזור לשרשור בעוד 4-5 שנים אם באמת ובמידה והכל יסתדר !

ציטוט נכתב במקור על ידי tanin צפיה בהודעה
מי שיפתח מוסך אופנועים בעיר יבנה יצליח בטוח. כי הוא יהיה היחיד
גר ברחובות אז יש אולי סיכוי

ציטוט נכתב במקור על ידי קיפיבןקיפוד צפיה בהודעה
לא רוצה לכתוב קלישאות, אז אכתוב בקצרה: אם יש לך חלום, אז לך תגשים אותו.
בלי פחד ועם מחשבה מקדימה.
לפני ש"החיים" יעצרו את החלום.
תודה רבה

ציטוט נכתב במקור על ידי ees צפיה בהודעה
לפי רוח דבריך שאני הצלחתי להבין:
1. תצבור עוד ניסיון טכני.
2. תצבור ניסיון ניהולי בתחום.
3. תוכנית עסקית.
4. גיוס הון שיאפשר לך לא רק להקים את העסק, אלא שיהיה לך תזרים מזומנים ואשראי לשנה.

בהצלחה, לא צריך לפחד.
צודק בכל מה שאמרת , אני באמת רוצה ללכת על זה בצורה הכי מכונה

ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
לך תספר את זה לליאור ברוך שפתח מוסך+סוכנות של אבניר ודוקאטי בנס ציונה לא רחוק מיבנה ובסופו של דבר נאלץ לסגור את העסק שהשקיע בו לא מעט מעצמו זמנו וכספו. זאת למרות נכונות של רבים לבוא אליו. דיבורים לחוד ומעשים לחוד ולקיים עסק זה ככל לא פשוט.
ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
קודם כל - להיות בעלים של מוסך זה הרבה כאב ראש, ולא הרבה כסף.
אותם בעלי מוסכים שיצא לי לדבר איתם, לא משתכרים מי יודע מה - ועם זאת, מקבלים כאב ראש כמו כל בעל עסק אחר.
עם זאת, אם זה הכיוון שאתה רוצה...
אל תרוץ.
תמשיך לעבוד כשכיר במקביל ללימודים.
תגיע לרמה של מנהל מוסך אצל אחד היבואנים. על הדרך, ישלמו לך על לימודי ההסמכה.
אם עד אז תחליט שאתה בכל זאת רוצה עסק משלך - יהיו לך הכלים והידע כדי להעריך במה זה כרוך, מהם הסיכונים, ומה תהיה יכולת ההשתכרות שלך.

אם מה שמעניין אותך זה בעיקר להרוויח יפה, ויש לך ראש טוב ויכולת להזיז דברים - תחליף תחום. מכונאים לא מרוויחים יפה במדינתינו. לצערי.
ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
חסרים לך לא מעט פרטים אבל אתה מריץ בראש תרחישי אימה ואז אוכל סרטים על משהו שאולי תחליט לעשות עוד שנתיים ואולי לא. זה מיותר לחלוטין.
מה כן? אתה משרטט בעצמך את המסלול שאתה מעוניין לעשות ואני מציע שתלך צעד צעד ותתחיל עם הצעד הראשון של לימוד הנדסאות רכב. כשתקבל את התעודה, תראה איפה אתה עומד ותחליט מה לעשות הלאה. יכול להיות שתרצה לעשות הסמכה לניהול מוסך ואולי תחליט להשלים לתואר בהנדסה או שבכלל יעלו אפשרויות אחרות לחלוטין.
צעד צעד. רומא לא נבנתה ביום אחד.
תודה רבה לכולם חברים , התגובות שלהם גרומות לי להסתכל על דברים מזווית שונה , זה בטוח מה שאני רוצה לעשות , ללא ספק , מאז ותמיד חייתי את הדרך
של אופנוע ועוד יותר הטיפול בו , זה מביא ממני תגובה אחרת , רוגע , שקט , אני רואה את עצמי מתעסק בזה כל חיי אם כל הכאב שזה מביא איתו .
אני לא מחפש להתעשר מזה , אבל כן מצפה להחזיק משפחה , ילדים , אישה וכמו כולנו , לא רוצה להרוויח 50 אלף בחודש , גם אם אני ירוויח 15 ואני אהנה
בדרך זה בשבילי רווח כפול , פשוט קצת מפחד מעתיד העסק , הסיכוי להיכשל כמו שמצמץ אמר , יכול שגם ילך הפך אבל עדיין רוצה לקחת את הדברים בחשבון
ולהסתכל על התמונה הכוללת .

תודה רבה על התגובות , זה ממש משמח לקבל כל כך עזרה.