ציטוט נכתב במקור על ידי Mortar צפיה בהודעה
לפתוח עסק זו לא חתונה קטולית, תבנה אותו נכון ותצמח לאט לאט ותשדל לא להכנס להרפתקאות בבנק והתחיבויות שעלולות לסבך אותך, ככה שבמקרה הכי הכי גרוע, אתה יכול לסגור ת'בסטה לפתוח דף חדש בלי לקבל על זה בראש.
תציע שירותים במה שאתה יודע וטוב בו, תבחר מקום טוב למוסך... ועם הזמן תגיע העבודה.

אני גם למדתי מכונאות ומאוד נמשכתי לתחום הזה, אני קצת מצטער שאחרי הלימודים לא הלכתי לעבוד בזה לתקופה מסוימת... לקבל טיפה רקע מעבר...
נשמע לי שאתה בכיוון נכון, אל תחשוב על הגיל ומה יהיה, אם אתה מרגיש שאתה בשל לזה ויש לך מה לתת... לך על זה ומקסימום תזרום למקום אחר.
ציטוט נכתב במקור על ידי ModChiP צפיה בהודעה
כל אזור הדרום הולך לתל אביב כדי לעשות שם טיפולים, או לפחות כל מי שאכפת לו מהכלי שלו.
מאיזה סיבה ? המוסך שאני עובד בו לא נמצא באזור תל אביב ומוסך מכובד ביותר

ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
תעבוד ובמקביל תלמד לתעודת הנדסאי, אולי תרצה אפילו לצלול ראש ולהכנס ללימודי הנדסה במקום
בכל אופן בראיה עתידית קח בחשבון את העובדה שהתחום לאט לאט יעבור לחשמל ובעתיד חצי אם לא יותר מהמוסכים יעלמו בגלל שלא יהיה צורך במוסך פרט לברקסים ואולי שיפוצי בולמים, רוב העבודה תגיע ותשאר אצל מוסכי יבואן שיסבו את העסק בהתאם לטפל במנועים החשמליים ובמצברים של הכלים
אתה נשמע כמו בחור פיקח ואתה פועל נכון, תמשיך לעבוד ולהתפרנס, לחסוך מה שאפשר למהלך עתידי, ובמקביל תעבוד על תעודה שמעניינת אותך (הנדסאי/ מהנדס רכב/ תחום אחר בהנדסה אם הוא מדבר אליך). שמור על ראש פתוח, אל תנעל את עצמך מנטלית על דבר מסויים, והכי חשוב זה שתמשיך להשחיז ללמוד ולצבור כישורים וידע - נסיון בידיים, ולימודים במקביל.
אתה תהיה בסדר.
בהצלחה.
זה הפחד הגדול התכוונתי אליו , המהפך החשמלי .
אם אני ילמד הנדסאי רכב , ובמידה אני ארצה להמשך למידה לאן אני יוכל לפתח את זה ? כי הרי אין מהנדס רכב בארצנו .