אין לי ניסיון כפי שאתה מבקש, אבל יש לי מספיק ניסיון של הזמנות באמזון + טיולים בחו"ל עם עגלה, אז אני חושב שהתשובה בכל זאת תהיה רלוונטית.
ניקח כדוגמה את Baby Jogger City Mini, כי מיליון ישראלים לא טועים. הדבר הזה עמיד למדי.
מחיר באמזון - $200 ועוד $112 למשלוח ומיסים לישראל. ביחד קצת יותר מ-1100 ש"ח. בארה"ב תוכל לקבל אותה, לדעתי, בסביבות $250 עד הדלת, קצת פחות מאלף ש"ח.
מחיר בזאפ - 1300 ש"ח.
כולל משלוח: בשביל הפרש של 200 ש"ח, לא הייתי טורח. עדיף אחריות. ואם כבר להוזיל - אז תקנה משומש בארץ, בטוח תמצא במצב סביר כי יש מבחר.
ייבוא עצמי: אם אתה נוסע לארה"ב ממילא, אז אפשר לקנות ולהביא - מאפשרים להכניס את זה לבטן המטוס. לעבור במסלול הירוק עם עגלה בלי תינוק - אולי אתה יכול לנסות אם תיצמד לאיזו משפחהאחרת זה עוד $40 של מיסים וזה מביא אותך שוב למספר למעלה - 1100 ש"ח.
באירופה ייצא עוד יותר יקר ופחות שווה.
אם כך, אלא אם חשקה נפשך בעגלת פרימיום (ואז אמליץ לך לקנות עגלה נורמלית רגילה ואת שארית הכסף לשרוף על פסיכולוג, יביא יותר תועלת לטווח הארוך) - אלא אם בא לך לחסוך 200 ש"ח, אין באמת סיבה.
נקודה נוספת לשים לב - עגלות בד"כ מתאימות לאקלים של ארץ היעד. העגלות שאחותי התשמשה בהן בגרמניה, לא הייתי מקרב לילדים שלי בחום של הארץ אפילו בלי שמיכות מובנות וכו', ולהיפך - הילד שלה היה קופא מקור בעגלות שלנו. לעומת זאת, בעגלה שלה לא היה מגן שמש גדול. כל ארץ והצרכים שלה - צריך לכוון לדגמים הרלוונטיים.
נקודה נוספת נוספת לשים לב - עפ"י השאלה, אתה טרי בעסקי הילדים. תכיר בעובדה - כמעט כל דבר שקשור לילדים בארץ בא במחיר מנופח, כנראה כי קהל היעד ידוע באהבתו לצעצעים והאנשים משלמים. אז יהיו לך עוד הרבה הזדמנויות להביא משהו אחר לארץ - כמו חולצות לילדים וכו'. Children's Place בארץ ובארה"ב זה אותה חנות, רק המחירים פי 2-3. והם לא היחידים, הרוב ככה.
לסיום, לשאלת התקנים - אם אתה רוצה לייבא עגלה שאין בארץ:
https://www.imaclub.co.il/index.php?...p=item&cs=5637
ולגבי אישורים:התקן הרשמי לעגלות תינוק בישראל נקרא ת"י 891, ועל פי חוק מותר לייבא רק עגלות העומדות בדרישות התקן. התקן מתייחס לעגלות שכיבה, עגלות ישיבה ועגלות רב שימושיות הכוללות מצב שכיבה, ישיבה וחיבור לסלקל.
http://www.buyguide.co.il/items/%D7%...0%D7%95%D7%A7/
בהצלחה.לא נדרשים אישורים