אני גם נטיתי לכיוון של הCB500F, הציעו לי פה להסתכל על הSV650 ואני מודה שבחינה קצת יותר מעמיקה הראתה שלפחות עבורי (כנוב מוחלט) הוא מתאים יותר, בודאי בהתחשב בזה שהמחירים שלהם (כחדשים) דומים עד זהים.
הMT07 יקר יותר אבל גם נפוץ יותר וזמין ביד2 כשצריך לשים לב שהרבה מהכלים המוגבלים שמופיעים ביד2 עברו צריבת תוכנה שהפכה אותם לכלים לא מוגבלים (יכול להיות שזה מעניין אותך אבל אותי זה מרתיע בהיבט החוקי/ביטוחי).
ביקורות (מהארץ ומהעולם) שמשוות בין הMT07 לSV650 לא מגיעות למסקנות חד משמעיות ונראה שבסה"כ, שני הכלים שקולים יחסית.
הZ650 והSV650 עולים דומה, הביקורות טוענות שהZ650 מעט פחות טוב אבל כמעט כל הכלים שמופיעים ביד2 הם מהגירסה המוגבלת. בהתייחס לSV650, יש ביד2 מעט מאוד כלים מהדגם של השנה האחרונה וכמעט כולם מהגירסה הלא מוגבלת. גם כאן צריך לשים לב אם נעשו צריבות תוכנה (לטוב או לרע).
לגבי הדיוק 390, אני מכיר אותו מלימודי הרכיבה. הוא כלי חמוד שמציע תמורה טובה לכסף אבל הוא בהחלט "מצועצע" ומכויל אגרסיבית. לי זה פחות מתאים. דווקא בהיבט של התחזוקה, הדיוק 390 צריך להיות יקר יותר (מנוע סינגל רגיש יותר, מרווחי טיפולים מצומצמים ואמינות עם סימני שאלה מסוימים)

ציטוט ההודעה בתגובה
  ציטוט ההודעה בתגובה