ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
הקפיצה בעלויות האחזקה זניחה כשמדובר בכלים חדשים. ה-Z650 נראה ומרגיש זול ביחס למתחרים, ולמרות הטענות החוזרות על פתרון הבעיה הנפוצה שלהם לפוצץ מנועים - לא הייתי סומך על זה. ה-SV650 כמכלול, למחיר, זה אופנוע מעולה, אישית ככלי ראשון לא הייתי לוקח אותו אלא מתרגל למשהו יותר "שפוי" קודם, כנ"ל עם ה-07. גם תחשוב על זה ככה - אתה באמת רוצה לשלם מחיר מלא על אופנוע מסורס? כן, המכלולים יהיו טובים יותר במעט, אבל לא תקבל את הביצועים ששילמת עבורם, ובמידה ותרצה ללכת ולפתוח את ההגבלה - אי אפשר באופן חוקי, ואתה מסתכן ברכיבה על אופנוע שלא מתאים לרשיון שלך, שהביטוח מאוד ישמח להתנער ממנו במקרה ותהיה תאונה. (מה גם שלרוכב מתחיל לא הייתי מייעץ לקפוץ על 70+ כ"ס, על אחת כמה וכמה רוכב צעיר ועוד בפקקי המרכז שמצריכים שליטה לא רעה במצערת).

רוצה לעלות בנפח? תרכב שנה-שנה וחצי על אופנוע שתואם את הרשיון שלך ולך לעשות רשיון A.
אומנם לא מדובר עבורי בכלי ראשון, רכבתי לא מעט על דושים בנפח 250 והייתי רוכב בעבר אינדורו כמה שנים.
שוב, אני לא מחפש לקפוץ מעל הפופיק כמובן, האם sv650 או mt 07 מוגבלים באמת יהיו אובר קיל?
ההפרש מחירים בינים לבין ההונדה לא גבוהה משמעותית בהנחה ואנחנו מדברים על כלי יד 2 כמובן.