אותי מעניין אם אתם שולחים בדואר מדבקות של פולגז.
השוברט R2 היא קסדת כביש איכותית שמציעה טכנולוגיה ואיכות גרמנית; ויש גם בונוס; ציוד במבחן.
http://fullgaz.co.il/?p=132324
![]()
אותי מעניין אם אתם שולחים בדואר מדבקות של פולגז.
ביקורת יפה.
בשביל 1400 וקצת זו קסדה מעולה לדעתי (רובינו משתמשים באוזניות או אטמי אוזניים כך שהטווח מחירים לחבילות עד לקרבון הוא יפה - ביחס לארץ).
ממש אהבתי, תודה נמרוד.
אני לא מבין למה משקף שמש מובנה הוא יתרון, מבחינתי הוא חסרון. אני יעדיף, אם כבר לא הורדתם, את הפינלוק פוטוכרומיזם.
משקף פנימי הוא יתרון גדול, לדחוף משקפי שמש לקסדה כל הזמן ולזכור איפה הם אחר כך זה עוד סירבול, אם בחרת משקף מושחר אז צריך להיסחב עם עוד משקף בתיק ולהחליף בערב.
בנוסף יש מדינות עם הרבה מנהרות אם אתה עם משקף מושחר או משקפי שמש אי אפשר לעצור כל פעם לפני מנהרה.
לגבי המשקפים שמשתנים בהתאם לאור כרגע הדעות חצויות לאפקטיביות שלהם אבל אכן יכול להיות אופציה
למי שרוכב עם משקפיים/משקפי שמש אין סכנה שיכנסו חתיכות זכוכית לעיניים בזמן תאונה?
את האמת, חשבתי כמוך עד שקניתי קסדה עם משקף שמש פנימי.
עם המשקף הפנימי אני לא צריך לדאוג לקחת עוד זוג משקפיים (או יותר רלוונטי לזכור לקחת את משקפי הראיה בבוקר...!) ומשקפי השמש האופטיות הפכו לאביזר לסופי שבוע. במקרה נשברו לי משקפי השמש לפני חודש וביומיום אני ממש לא מרגיש בחוסרן. רק בסיטואציות בהן אני נוסע עם המשפחה ברכב הן חסרות לי.
המשקף הפנימי פשוט מתחכך/מתנגש במסגרת המשקפיים. יכול להיות שזה תלוי במסגרת גם.
ב- GT-AIR שמדדתי לא מזמן, לחץ לי על המשקפיים וגרם לאי-נעימות רבה.
תחשוב שבנסיעה בכביש מהיר אתה עם המשקפיים שלך, מעליהם המשקף הפנימי ועוד המשקף החיצוני סגור. זה פשוט יותר מדיי עיוותים אופטיים וסרבול מיותר, שגם ככה תצטרך להוריד את המשקפיים בכל פעם שאתה מוריד קסדה.
משקף שמש מובנה מגדיל את גודל הקסדה (לפחות אני מקווה כך) ומכביד עליה ולפי הדיון פו אני לא היחידי שחושב שהוא אינו יתרון. אם צריך לציין חיסרון, איך לא ציינתם (ברשימה לפחות) את מיעוט המעטפות, מי בימינו עושה רק שתי מעטפות?! אני מקווה לפחות שזה תורם להוזלה.