אין לי נסיון במזגנים אבל הצינור ניקוז בתאוריה אמור להיות מחובר לצינור קשיח\פיה של מגש הניקוז.
נסה להשלים עם אפוקסי פלסטלינה אם זה בקשיח , אם זה בגמיש ויש מספיק אורך בצינור לפצות, חתוך את החלק הבעייתי וחבר מחדש.
אהלן חברה,
אני לומד באוניברסיטה במעון שלי קיים מזגן ישן מאוד אך עובד כמו שד. לאחרונה נכנס עכבר וחורר לי את צינור הניקוז בדיוק בחיבור למזגן. כך שאין אפשרות לחתוך את הצינור ולהכניס מתאם.
יש למישהו פתרון איך לסתום את החור? החור צמוד למזגן כך שצריך לסתום את החור או להחליף את כןל הצינור. במידה ואצטרך להחליף איך אפשר לחבר צינור חדש למזגן?
מדובר במזגן תדיראן זקן
אין לי נסיון במזגנים אבל הצינור ניקוז בתאוריה אמור להיות מחובר לצינור קשיח\פיה של מגש הניקוז.
נסה להשלים עם אפוקסי פלסטלינה אם זה בקשיח , אם זה בגמיש ויש מספיק אורך בצינור לפצות, חתוך את החלק הבעייתי וחבר מחדש.
זה צינור ללא לחץ.
נקה וסגור עם סופר 7 או אם יש גישה, עם רסקיו-טייפ.
בעבר קרה לי מקרה דומה שהצינור נסדק ממש בחיבור למגש ,אטמתי עם סופר 7 הייטק וזה עובד עד היום,הסופר 7 הייטק יותר סמיך ויותר קל לעבו איתו במקרים כאלו,מרגיש קצת כמו פלסטלינה רכה.
הבצלחה
אם נאכל רק הצינור,תחתוך את החתיכה וחבר את הצינור מחדש.
נתק את המזגן מחשמל ותלחץ על ההפעלה מספר פעמים,אז תוציא את הרשת או הפנל בשביל להגיע למגש ניקוז.
ואם נקודת החיבור נאכלה - תשלים עם אפוקסי אפור,רק נקה היטב את האזור לפני.
נאכל בנקודת החיבור.
אז לפי ההמלצאות פה אני הולך להשתמש בסופר 7 הייטק או אפוקסי אפור. יש המלצות במה להשתמש?
אפוקסי הוא לא דבק והוא לא גמיש.
אם יש גמישות כלשהי באזור החיבור לך על הסופר 7.
(ותכלס, גם אם לא).