תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: אופנוע קאסטום זה כאבי גב?

Member

אופנוע קאסטום זה כאבי גב?

יש הרבה פוסטים בנושא, אבל תכלס אין הוכחה בדוקה שאופנוע קאסטום זה כאבי גב. בקיצור, מתחיל להימאס לי מה NC750 שלי ומתחיל לפזול לכוון אופנוע קאסטום, VN900 או בסיגנון. סובל די הרבה מכאבי גב, אבל על ה-NC יכול לשבת 5-6 שעות בלי בעיה.
    האם מעבר לקסטום זה בודאות כאבים ולחץ על החוליות התחתונות? משענת יכולה לעזור? יש איזה כתבות בנושא? (לא מצאתי). יש אולי מישהו שעשה את המעבר הזה? מאדונצ'ר לקאסטום?
    נסיעת מבחן של 30 דקות לדעתי לא תעיד על כלום? אולי כן?
    מה אתם אומרים?

Senior Member
    אגיד לך מהנסיון שלי - כשרק התחלתי לרכב הלכתי לנסות בסוכנות את היוסאנג GV250, ישיבה קצרה הכאיבה לי בגב והבנתי שזה לא בשבילי.
    לאחר כחצי שנה רכבתי בערך יום באוקראינה על ספורטסטר 883, שמבחינת תנוחת ישיבה הרבה יותר התאים לי ולא העיק. שנה לאחר מכן כשניסיתי את הסטריט 750 באותה המדינה הוא נהיה מעייף לאחר זמן מה, בייחוד בכביש המהיר.
    שנה לאחר מכן, אבי רכש VN900 ואני הייתי זה שהסיע את האופנוע מהמרכז לבית שלו בצפון. לתנוחה מתרגלים מהר וגם לויברציות מעל 110 התרגלתי מהר מאוד, הן לא מעיקות אלא פשוט נותנות הרגשה שהמנוע שם. מזגזג בין רכבים על 140 בניחותא, וגם לאחר שעת רכיבה ארוכה לא הרגשתי שום בעיה או חוסר נוחות - האופנוע פשוט כורסא על 2. יתרה מכך - אבי בעצמו אדם עם גב בעייתי, ולמרות זאת הוא בילה מאות ק"מ באוכף ביום אחד בטיולי הסופ"ש שלנו ואמר שהאופנוע מאוד נוח והגב לא מורגש כלל.

Member
    בתור אחד שיש לו גב בעייתי, אני יכול לומר ש:
    1. אם אתה רוצה להימנע מכאבי גב, תתאמן, תחזק את הגב ואת היציבה
    2. לכל אדם יש כלי שמתאים לו, לאחד זה טור, לשני קאסטום, לשלישי ספורט, ולי אישית זה אדוונצ'ר

בנוסף לגובהה שלך יש הרבה חשיבות, אם אתה 187 כמוני, אז רוב אופנועי הטורינג יהיה לך בעיה כי הם נמוכים מידי
    קאסטום אפשר ליישר רגליים עם מתקנים מסויימים אז זה טוב
    או לקנות אופנוע אדוונצר גבוהה שזה מעולה לרוכבים גבוהים

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אחרי כשנה עם xv950 אני יכול לומר שהגב שלי לא מספט את הכלי.
    תוסיף לזה מאבק עם הרוח במהירות שמעל 120 שבר לידי ביטוי בנסיון פיסוק של הבירכיים בגלל הרוח ותקבל כלי שמוגבל לשיות עד 110 דורש כל חצי שעה עצירה ( בהתחלה קצת יותר) .
    אני ניסיתי לשכנע את עצמי עד שבאחד הימים קפצתי לתל אביב עם הבן הגדול שלי שהיה אז כבן 13 והוא ממש סבל מאחור.

מאידך היה לי ויראגו 500 במשך כמה שנים ששירת אותי יפה אז ייתכן שהגיל או האופי של הכלי היה אחר.

בכל מקרה הג'אנר הזה לא מבטיח נוחות.

LokiMonsteR

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי r3dt4g צפיה בהודעה
    בתור אחד שיש לו גב בעייתי, אני יכול לומר ש:
    1. אם אתה רוצה להימנע מכאבי גב, תתאמן, תחזק את הגב ואת היציבה
    2. לכל אדם יש כלי שמתאים לו, לאחד זה טור, לשני קאסטום, לשלישי ספורט, ולי אישית זה אדוונצ'ר

בנוסף לגובהה שלך יש הרבה חשיבות, אם אתה 187 כמוני, אז רוב אופנועי הטורינג יהיה לך בעיה כי הם נמוכים מידי
    קאסטום אפשר ליישר רגליים עם מתקנים מסויימים אז זה טוב
    או לקנות אופנוע אדוונצר גבוהה שזה מעולה לרוכבים גבוהים
    אני 170 בקושי, כך שאחת המגבלות אצלי זה גובה הכלי. מושב מעל 80 ס"מ, ואני לא מגיע לריצפה.

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי kanter.m צפיה בהודעה
    אני 170 בקושי, כך שאחת המגבלות אצלי זה גובה הכלי. מושב מעל 80 ס"מ, ואני לא מגיע לריצפה.
    בטור אחד עם 167, אם תגביל את עצמך רק לאופנועים עם שתי רגליים מלאות על הקרקע אז אתה מגביל את עצמך יותר מידי. לפחות הדעה האישית שלי ממרום ה 810 ממ של האופנוע שלי. חוץ מזה שגם למשקל יש חשיבות בהתנהלות איטית.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני לא אכתוב כמה כי פדיחות, אבל יותר נמוך מtree, ואין שום בעיית גובה גם עם אדוונצ'רים (גובה מושב 80-85), בתנאי שהם לא כבדים מדים. עניין של טכניקה. פשוט מורידים רגל אחת, ואם צריך גם חצי ישבן.
    (לדוגמה, הnc הרגיש לי קליל ובגובה סבבה).