תוצאות 1 עד 15 מ 54

אשכול: מה הקשר בין חברת כבלים, ישובי ספר וביטוח חובה?

צפייה משולבת

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי r3dt4g צפיה בהודעה
    אתה רואה? זה בדיוק מה שאני מדבר אליו כשאני אומר שהמדינה מפחידה אזרחים בכדי שהם ישלמו מס פראיירים...
    אם לא יהיה לך ביטוח, ואתה חס וחלילה תפגע במישהו, לא אתה תשלם, גם אם אין לך ביטוח, המדינה תשלם.
    ואז המדינה תתבע אותך במיליונים, תגיש בקשה להוצאה לפועל, אתה תגיש התנגדות שבה תגיד שאתה יכול לשלם רק 1000 שקל בחודש או משהו כזה,
    ואם אתה מרוויח כמו 50 אחוז מאוכלוסיית ישראל (מינימום או פחות) אז בית המשפט לא רק יאשר תשלום של 1000 שקל בחודש או אפילו פחות, הוא גם יחתוך לך חלק ניכר מהחום, במקום מיליונים, זה יהיה איזה 100 אלף או משהו... ואותו הדבר גם אליך, המדינה מחויבת לתת לך טיפול רפואי ושיקומי לאחר תאונה, לא משנה אם יש לך ביטוח או לא, או אם יש לך כסף או לא.
    כמה חוכמה. אז לפי ההגיון המדהים הזה אתה כנראה גם לא משלם בסופר - הרי אין לך כלום אתה לא מרוויח כלום והוצאה לפועל לא יעשו שום דבר.
    אני מבין שכאשר תגיע לבית חולים אחרי תאונה גם לא תשלם. למה לך? אתה לא פרייר! שמדינה (אנשים אחרים) ישלמו.
    לאנשים כאלה יש שם. אתה יודע איזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    כמה חוכמה. אז לפי ההגיון המדהים הזה אתה כנראה גם לא משלם בסופר - הרי אין לך כלום אתה לא מרוויח כלום והוצאה לפועל לא יעשו שום דבר.
    אני מבין שכאשר תגיע לבית חולים אחרי תאונה גם לא תשלם. למה לך? אתה לא פרייר! שמדינה (אנשים אחרים) ישלמו.
    לאנשים כאלה יש שם. אתה יודע איזה.
    Sent from my iPhone using Tapatalk

אני משלם בסופר כי אני רוצה לשלם בסופר
    ובנוגע לביטוח, אם אני אחליט לשלם ובין אם לא, זאת תהיה החלטה שלי ולא של המדינה, בדיוק כמו ברוב המדינות באירופה ששם ביטוח חובה כלל לא קיים ומי שלא רוצה לעשות ביטוח זאת זכותו המלאה. ונכון יש מספיק פראיירים בעולם גם בלי שאני יהיה אחד מהם, ומי הם? הם אותם האנשים שמשלמים מס בלו על דלק, ומעבירים מאות מיליוני שקלים בחודש לחרדים ועוד. אז אומנם אין לי ברירה ואני צריך לשלם על מס בלו לדלק כי בישראל אין אפשרות למלא דלק בלי לשלם מס, ואין לי דרך למנוע מהמס הכנסה שאני משלם מלהגיע לאיזה חרידי ששורף בובות של לוחמי צהל, אבל אני כן יכול שלא לעשות ביטוח