עדכון אחרון, למי שמתעניין:
אחרי שלל עיכובים בעיקר מכיווני יצא שאת הג'ינס הראשון קיבלתי מתישהו אחרי החגים. בעת ההזמנה הגעתי לברוש עם המיגונים, כדי לוודא שהכיסים הפנימיים יתאימו בגודלם, ולדאוג שהכיסים בברכיים יצוידו בסקוץ'. לברוש היה פתרון אלגנטי לעניין בצורת הכנסת המיגון לתוך רשת שמכילה סקוצ'ים שיתחברו למכנסיים. מכיוון שהכיס לברכיים לא ממש מוגבל באורך (הקבלר מכסה ממעל הברך וכמעט עד לגובה של המגפיים) אפשר לכוון את המיגון די טוב, כך שישב על הברך בישיבה על האופנוע. זה כמובן לא מכנסי רכיבה מעור שמולחמים לגוף, אבל זה לא רחוק ממכנסי הרכיבה מטקסטיל שיש לי. מיגוני הירכיים נכנסים בול ולא זזים כמעט בכלל במהלך הרכיבה. מכיוון שהמיגונים מאוד גמישים, אם המכנסיים לא צמודים אז קורה לפעמים שהמיגון בירך 'נוזל' מעט למטה.
היתרון הכי גדול כאן זה השימושיות שלהם כמכנסיים רגילים. אני לא מחליף אותם בעבודה, ומסתובב יום שלם ככה. המיגונים כמעט ולא מורגשים או מפריעים, ולפעמים אפילו עוזרים (יוצא לי לעשות דברים על הברכיים, ועכשיו זה כמו להסתובב עם ברכיות). מה שיותר מורגש זה דווקא הקבלר שנותן תחושה קלה של טיטול .
לגבי פינוי החום, יצא לי לרכב עם שני הזוגות לסירוגין בחודשיים האחרונים, ואני חושב שהזמן האידאלי איתם הוא עונות המעבר, או חורף ללא גשם. בקיץ הישראלי אני לא רואה את עצמי רוכב איתם, ולגשם קניתי עכשיו מכנסי רכיבה לחורף מרוב שאני לא אוהב חלפ''ס.
לסיכום, אני מאוד מרוצה! בנוסף, המחיר של מיגון זוג מכנסיים בברוש הוא 170 ש"ח (לקבלר וכיסים למגינים), שזה מחיר מצויין, בטח כשכל ג'ינס עלה לי פחות מ 50 ש"ח. מומלץ מאוד!