לא הבנתי את השאלה שלך.
הג'ינסים הם ג'ינסים רגילים שנקנו מחנויות זולות בארץ (סלקשיין) ובחו''ל (primark). שניהם הועברו לברוש לטובת תפירה פנימית של מיגון קבלר וכיסים למגינים. המגינים נקנו ממוטואין.
לא הבנתי את השאלה שלך.
הג'ינסים הם ג'ינסים רגילים שנקנו מחנויות זולות בארץ (סלקשיין) ובחו''ל (primark). שניהם הועברו לברוש לטובת תפירה פנימית של מיגון קבלר וכיסים למגינים. המגינים נקנו ממוטואין.
למה לא לשים מגיני ברכיים וזהו? למה צריך להכניס לגינס מגיניי ברכיים? נוסעים עם מגיני ברכיים חיצוניים, מגיעים לעבודה ומורידים. יותר קל ויותר נוח ופשוט.
היו לי מגיני ברכיים חיצוניים לפניכן. זה לא הכי נכון שזה 'נוח וקל'. זה מוסיף עוד קצת זמן בעליה ובירידה מהאופנוע, זה תופס מקום בארגז, זה חם מאוד בקיץ ובחורף זה ממש לא נוח אם תופס אותך גשם ויש צורך ללבוש חלפס עליהם. בנוסף, במגינים שהיו לי (של תור) התפרים של הסקוטשים נפרמו עם הזמן מה שגרם לסגירה לא טובה על הרגל, ואפילו לפתיחה של המגינים באמצע נסיעה.
מלבד הגנה על הברכיים, זה נותן הגנה גם בירך (מעבר להגנה "הטבעית" יחסית של גינס )?
אי אפשר לערוך...
הסיבה העיקרית למכנסיים ממגונות היא שעם המגינים החיצוניים הייתי מוותר עליהם בנסיעות קצרות.
עכשיו עם המגינים בג'ינס (או עם מכנסי הרכיבה) אני עולה ויורד מהאופנוע וממשיך לדרכי בלי עיכובים מיותרים.
אחת הבעיות בלמגן ג'ינס קיים הוא עניין עמידות הבד, גם בג'ינס יש עוביים ויכולות הגנה בהחלקה.
החלק של המיגונים לבטח תורם, אבל ראיתי לא מעט מקרים של החלקות שבכלל לא היו קרובות לברכיים וההגנה היחידה היתה
הקוולאר מאחורה, בשקלול מחיר ללא ספק יהיה זול לרכוש מיגונים ב 250 ש"ח לשלוח לברוש ב 150 ש"ח וגינס ב50 ש"ח
מצד שני מכנסיי ג'ינס ממוגנים עולים באזור ה 500-600 ש"ח.
היתרון שלא רואים בהם בכלל כמעט שהם כאלו![]()
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
בדיוק!
לגבי ג'ינסים ממותגים (רוויט, דיינזה וכו'), כמו שאמרת הניראות עדיפה, אבל לפחות במקרה שלי הניראות לא רלוונטית. אני מתלכלך לא מעט בעבודה עם דברים שלא יורדים בכביסה (בעיקר באשמתי) ויותר 'כואב' ללכלך ג'ינס יקר מאשר ג'ינס בשקל עם קבלר.
בנוסף,
יש לי מספיק ג'ינסים ישנים בארון עם כתמי עבודה, כך שבמידה וארצה לגוון בג'ינס, העלות של ''מכנסי עבודה ממוגנים'' היא רק הקבלר.
קיצר מה עדיף,
למגן אצל ברוש גינס קיים כולל כיסים ומגנים או להזמין כבר גינס קומפלט ??
זה מאוד תלוי בך ובסדרי העדיפויות שלך. כמו שכלבוטקס סיכם את זה יפה, ג'ינס ממוגן ממותג מגיע עם ניראות של ג'ינס רגיל, משמע לא רואים עליו שהוא ג'ינס ממוגן. מצד שני הוא די יקר (500-700₪ לזוג). ג'ינס ביתי עם מיגונים של ברוש הוא זול יותר, אך רואים עליו שהוא עבר 'טיפול'. החבר'ה בברוש עושם עבודה טובה בכל מה שקשור להוספת המיגונים, אבל לא ממש מתייחסים לעניין הניראות, ורואים את התפרים מבחוץ (או לחליפין את הכיס למיגונים אם בחרת בפתיחה חיצונית).
ההמלצה שלי, אם יש לך ג'ינס ספייר בבית, לך לברוש ותמגן אותו עם קוולר, זה לא ממש יקר (170₪ לא כולל המיגונים הקשיחים) וייתן לך מושג לגבי ההתאמה שלהם אליך.
דבר נוסף, שני הג'ינסים שמיגנתי נקרעו באותה נקודה (באזור התחת, בין המפשעה לכיסים), כנראה בגלל התפירות של המיגונים ויצירת מרכז כשל חדש (וכמובן העובדה שאני עולה ומורד מהאופנוע לפחות 4 פעמים ביום), ואני מתכנן לסגור את הפינה עם תלאי מג'ינס ישן.
לי הניראות לא משנה כלל ולכן בחרתי באופציה הזאת, שנוחה יותר ועל הדרך גם זולה. אולי אני אשחרר קצת את הארנק ואתחדש בג'ינס ממותג, ראיתי ברבזילה ג'ינס ממוגן של חברת bull-it ב 95$,ואם אמצא בלדר שיסכים אני אצמיד לו שני זוגות כאלו.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162