נכתב במקור על ידי
moonshield
זה מאוד תלוי בך ובסדרי העדיפויות שלך. כמו שכלבוטקס סיכם את זה יפה, ג'ינס ממוגן ממותג מגיע עם ניראות של ג'ינס רגיל, משמע לא רואים עליו שהוא ג'ינס ממוגן. מצד שני הוא די יקר (500-700₪ לזוג). ג'ינס ביתי עם מיגונים של ברוש הוא זול יותר, אך רואים עליו שהוא עבר 'טיפול'. החבר'ה בברוש עושם עבודה טובה בכל מה שקשור להוספת המיגונים, אבל לא ממש מתייחסים לעניין הניראות, ורואים את התפרים מבחוץ (או לחליפין את הכיס למיגונים אם בחרת בפתיחה חיצונית).
ההמלצה שלי, אם יש לך ג'ינס ספייר בבית, לך לברוש ותמגן אותו עם קוולר, זה לא ממש יקר (170₪ לא כולל המיגונים הקשיחים) וייתן לך מושג לגבי ההתאמה שלהם אליך.
דבר נוסף, שני הג'ינסים שמיגנתי נקרעו באותה נקודה (באזור התחת, בין המפשעה לכיסים), כנראה בגלל התפירות של המיגונים ויצירת מרכז כשל חדש (וכמובן העובדה שאני עולה ומורד מהאופנוע לפחות 4 פעמים ביום), ואני מתכנן לסגור את הפינה עם תלאי מג'ינס ישן.
לי הניראות לא משנה כלל ולכן בחרתי באופציה הזאת, שנוחה יותר ועל הדרך גם זולה. אולי אני אשחרר קצת את הארנק ואתחדש בג'ינס ממותג, ראיתי ברבזילה ג'ינס ממוגן של חברת bull-it ב 95$,ואם אמצא בלדר שיסכים אני אצמיד לו שני זוגות כאלו.