תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: מסלולים סגורים בארץ

Junior Member

מסלולים סגורים בארץ

אהלן, אז ככה רוכב חדש אבל טיפה משופשף כבר (איזור ה20 שעות כבר על האופנוע) בחודשיים הראשונים רכבתי בעיקר בשטח הפתוח של אצרנו שבילים, סינגלים והאינדורו שבין לבין.
    לאחרונה יצא לי להיות במסלולי "מוטקרוס" לא שאפשר לקרוא להם ככה אבל הכי קרוב שאני מכיר בארץ. אחד בדרום ואחד יחסית במרכז.
    אבל המסלולים עצמם הם מסלולים נטושים במצב די רעוע, נהניתי מאוד מהרכיבה שכן היא יותר אינטנסיבית ומהירה באופן מסוים ורציתי לדעת אם מישהו פה מחברי הפורום מכיר עוד מסלולים סגורים בארץ (פרט לוינגייט) מסלולים שמושבים בנו ונטשו או מסלולים באמת בעלות סבירה ונורמלית ולא 130 ש''ח כמו שמבקשים בויינגייט שהוא גם עמוס מאוד.
    אודה מראש לכולם.

Junior Member
    130 ש''ח כמו שמבקשים בויינגייט
    בזיון.

Senior Member הסמל האישי של doutsh
    למה בזיון? אתה יודע מה זה כולל? חישבת עלויות של מקום כזה?
    כמה עולה כניסה לקאנטרי קלאב ליום שלם? ללונה פארק?
    אם נראה לך שהם עושים ערמות של כסף, למה שלא תפתח מסלול מתחרה, תקח 100 ש"ח כניסה ותתעשר?

למען הסר ספק - אין לי כל קשר למסלול בווינגייט ואין לי מושג מה העלויות שלהם ומה אתה מקבל תמורת התשלום,
    אני פשוט יודע איך השוק עובד ומזה שאין 10 מסלולים אלא רק 1, אני מסיק שכנראה שזה לא מאד משתלם כלכלית.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי runer צפיה בהודעה
    בזיון.
    ציטוט נכתב במקור על ידי doutsh צפיה בהודעה
    למה בזיון? אתה יודע מה זה כולל? חישבת עלויות של מקום כזה?
    כמה עולה כניסה לקאנטרי קלאב ליום שלם? ללונה פארק?
    אם נראה לך שהם עושים ערמות של כסף, למה שלא תפתח מסלול מתחרה, תקח 100 ש"ח כניסה ותתעשר?

למען הסר ספק - אין לי כל קשר למסלול בווינגייט ואין לי מושג מה העלויות שלהם ומה אתה מקבל תמורת התשלום,
    אני פשוט יודע איך השוק עובד ומזה שאין 10 מסלולים אלא רק 1, אני מסיק שכנראה שזה לא מאד משתלם כלכלית.
    בסופו של דבר מסלול שלהם שיעשו בו מה שהם רוצים ושיקחו כמה שבא להם אף אחד לא מכריח אותנו לבוא לשם.
    ובחזרה לנושא...
    מכירים מישהו משהו?אפילו סתם שטחים פתוחים כאלה כמו שרואים בסרטון פה זה סרטון שמופיע פה בפורום בשכול נעוץ מסלולי רכיבה בסינגל ענבה האדום בבן שמן, אישית הסתובבתי כמה פעמים בבן שמן עם האופנוע ולא מצאתי את האזור...

האם אתה מחפש לעשות מוטוקרוס, או בגדול להרחיב את כמות מקומות הרכיבה שאתה מכיר?
    מה שרואים בסרטון זה אכן הסינגל האדום + פטוצ'אטו מודיעין/ענבה/עץ הזית/הקרציות או איך שלא תרצה לקרוא לו, אבל אין כאן מוטוקרוס בכלל.
    הסינגל האדום מתחיל בבן שמן, אבל די מהר מתרחק משם לכיוון מחלף ענבה ובחלק הרחוק ביותר שלו נמצא הפטוצ'אטו (מסלול הפניות המהיר שרואים בהתחלה).
    פשוט תעקוב אחרי האדום בהתמדה, ותגיע.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי LordOfTheFly צפיה בהודעה
    בסופו של דבר מסלול שלהם שיעשו בו מה שהם רוצים ושיקחו כמה שבא להם אף אחד לא מכריח אותנו לבוא לשם.
    ובחזרה לנושא...
    מכירים מישהו משהו?אפילו סתם שטחים פתוחים כאלה כמו שרואים בסרטון פה זה סרטון שמופיע פה בפורום בשכול נעוץ מסלולי רכיבה בסינגל ענבה האדום בבן שמן, אישית הסתובבתי כמה פעמים בבן שמן עם האופנוע ולא מצאתי את האזור...
    למיטב ידיעתי, סינגל זה מיועד לרוכבי אופניים
    ולכן אתה מסתכן בפגיעה בכאלה.
    במידה וזה פחות יטריד אותך ניתן גם לקבל מתנה נחמדה מאיזה פקח.

ובנימה טיפה יותר רצינית
    רוכבי האופניים לא מתים עלינו בלשון המעטה.
    בין יתר הסיבות נמנות גם סיבות של הריסת סינגלים והתפרעויות והעפת בוץ וחול.

בין ותחליט לסוע בסינגלים ובין אם לאו.
    בבקשה קח בחשבון את דברי.

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

בןגולן, אתה טועה ומטעה במספר נקודות, אז בא נעמיד דברים על דיוקם -
    הפטוצ'אטו שבתחילת הסרטון הוא ממש לא של אופניים, נפתח הרבה לפני שאופניים הסתובבו באזור.
    הסינגל האדום אכן "מיועד" לרוכבי האופניים, ובחלקו נפתח במיוחד על ידי קק"ל לטובת אופניים.
    אבל, וזה אבל חשוב - רוכבי אופניים רוכבים בכל הסינגלים, בין אם הם "מיועדים" להם ובין אם לא, ולכן הסכנה לפגוע ברוכב אופניים אינה גדולה יותר בסינגל הזה מאשר בכל סינגל אחר באזור המרכז. עלינו לרכב בזהירות הראויה ובדרך ארץ על מנת לא לפגוע ברוכב אופניים.
    בהמשך לאותו "אבל" - לגבי הפקח, אין ל"יעוד" הסינגל לאופניים שום משמעות חוקית ולכן אין אף פקח שיתן לך דו"ח. המקום היחיד שאתה יכול לקבל בו דו"ח בשטח זה שמורת טבע.

מסכים איתך שעלינו לנסות למנוע חיכוכים עם רוכבי האופניים, כי הם הרוב הרועש לצערנו, אבל זה לא אומר להדיר את עצמנו מסינגלים שאנחנו פתחנו.
    כדאי להמנע מהסינגלים הפופלריים שלהם בשעות העומס (לרוב הם גם לא ממש מעניינים לאופנוענים), ותמיד לרכב בדרך ארץ, לא להפחיד אותם, לתת להם לעבור כשצריך ולהגיד יום טוב.

Junior Member
    האם אתה מחפש לעשות מוטוקרוס, או בגדול להרחיב את כמות מקומות הרכיבה שאתה מכיר?
    מה שרואים בסרטון זה אכן הסינגל האדום + פטוצ'אטו מודיעין/ענבה/עץ הזית/הקרציות או איך שלא תרצה לקרוא לו, אבל אין כאן מוטוקרוס בכלל.
    הסינגל האדום מתחיל בבן שמן, אבל די מהר מתרחק משם לכיוון מחלף ענבה ובחלק הרחוק ביותר שלו נמצא הפטוצ'אטו (מסלול הפניות המהיר שרואים בהתחלה).
    פשוט תעקוב אחרי האדום בהתמדה, ותגיע.
    מחפש גם מוטוקרוס, אבל גם להרחיב את מקומות הרכיבה שאני מכיר ונהנה לרכב בהם, רכבתי מספר פעמים במסלולי מוטוקרוס הפזורים בארץ ( מרכז ודרום) כאלו שנבנו והוזנחו מכל מיני סיבות, נהניתי בהם מאוד, לכן אשמח לשמוע על עוד כאלו.
    בנוסף, גם אותו ה"פוצ'אטו" ואלפי השמות סיקרן אותי ונראה מעניין לכן שאלתי, כמו כן גם מסלולי רכיבה "סגורים" שאינם מוטקרוס ( כלאמר המעורבים פניות מאוד חדות קפיצות וכיוצא בזאת) מעניינים אותי.
    לכן ראשית תודה על כך שמיקדת אותי בעניין המסלול הנמצא בבן שמן ואשמח מאוד לשמוע על עוד מסלולים שאינם נמצאים באשכול הנעוץ (והמאוד מועיל).

ציטוט נכתב במקור על ידי Bengolan צפיה בהודעה
    למיטב ידיעתי, סינגל זה מיועד לרוכבי אופניים
    ולכן אתה מסתכן בפגיעה בכאלה.
    במידה וזה פחות יטריד אותך ניתן גם לקבל מתנה נחמדה מאיזה פקח.

ובנימה טיפה יותר רצינית
    רוכבי האופניים לא מתים עלינו בלשון המעטה.
    בין יתר הסיבות נמנות גם סיבות של הריסת סינגלים והתפרעויות והעפת בוץ וחול.

בין ותחליט לסוע בסינגלים ובין אם לאו.
    בבקשה קח בחשבון את דברי.

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk
    תראה, עוד משהתחלתי לרכב ברכיבה ראשונה שלי ביער שהם נפגשתי עם רוכבי האופניים בארצנו ודמותם הפגיעה. יש לציין שאני מבין אותם כי לא רק הם גם אנשים אחרים חוששים למשמע קולו של המנוע הראש של אופנועי השטח, דבר מובן ולגיטימי לאור העובדה שאינם חלק מהתחום ולא מבינים בו דבר על אופיו היפה הנחמד והכיפי. כמובן גם שיש רוכבים פחות נחמדים בלשון המעטה שמוציאים לתחום שם רע ופה כבר אין לנו יותר מדי מה לעשות בנידון.

בןגולן, אתה טועה ומטעה במספר נקודות, אז בא נעמיד דברים על דיוקם -
    הפטוצ'אטו שבתחילת הסרטון הוא ממש לא של אופניים, נפתח הרבה לפני שאופניים הסתובבו באזור.
    הסינגל האדום אכן "מיועד" לרוכבי האופניים, ובחלקו נפתח במיוחד על ידי קק"ל לטובת אופניים.
    אבל, וזה אבל חשוב - רוכבי אופניים רוכבים בכל הסינגלים, בין אם הם "מיועדים" להם ובין אם לא, ולכן הסכנה לפגוע ברוכב אופניים אינה גדולה יותר בסינגל הזה מאשר בכל סינגל אחר באזור המרכז. עלינו לרכב בזהירות הראויה ובדרך ארץ על מנת לא לפגוע ברוכב אופניים.
    בהמשך לאותו "אבל" - לגבי הפקח, אין ל"יעוד" הסינגל לאופניים שום משמעות חוקית ולכן אין אף פקח שיתן לך דו"ח. המקום היחיד שאתה יכול לקבל בו דו"ח בשטח זה שמורת טבע.

מסכים איתך שעלינו לנסות למנוע חיכוכים עם רוכבי האופניים, כי הם הרוב הרועש לצערנו, אבל זה לא אומר להדיר את עצמנו מסינגלים שאנחנו פתחנו.
    כדאי להמנע מהסינגלים הפופלריים שלהם בשעות העומס (לרוב הם גם לא ממש מעניינים לאופנוענים), ותמיד לרכב בדרך ארץ, לא להפחיד אותם, לתת להם לעבור כשצריך ולהגיד יום טוב.
    מסכים עם כל מילה.