תוצאות 1 עד 5 מ 5

אשכול: מוסך מומלץ מורשה YAMAHA באזור כפר סבא\הוד השרון?

Junior Member

מוסך מומלץ מורשה YAMAHA באזור כפר סבא\הוד השרון?

שלום.
    ברשותי Yamaha Xmax 250 Iron Max 2017 ואני צריך לעשות טיפול 7,000.
    בלשון המעטה - אני לא מרוצה מהרמה במוסך הנוכחי.
    מחפש המלצה למוסך מומלץ מורשה YAMAHA באזור כפר סבא\הוד השרון. אם ההמלצה מניסיון - עוד יותר טוב.

תודה מראש

Senior Member
    ניסית במטרו? הייתי אצלם כמה פעמים והיה בסדר גמור. במטרו ת"א לעומת זאת יש הרבה מה לשפר

Junior Member
    חייב לומר שהמוסך של מטרו כפר סבא אמנם אדיבים, אבל הם מאוד עמוסים. אם יש לך תקלה מזדמנת/בהפתעה ולא הזמנת תור שבועיים לפני כן, בהצלחה בלנסות לטפל באופנוע אצלם.

אני מטפל במוטוריקה הוד השרון. מחירים יקרים מעט אבל מקצועיות מאוד גבוהה ותודעת שירות טובה. נסה אצלם

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי fleetfoot צפיה בהודעה
    חייב לומר שהמוסך של מטרו כפר סבא אמנם אדיבים, אבל הם מאוד עמוסים. אם יש לך תקלה מזדמנת/בהפתעה ולא הזמנת תור שבועיים לפני כן, בהצלחה בלנסות לטפל באופנוע אצלם.

אני מטפל במוטוריקה הוד השרון. מחירים יקרים מעט אבל מקצועיות מאוד גבוהה ותודעת שירות טובה. נסה אצלם
    וחוץ מעומס, מה דעתך על המוסך של מטרו כפר סבא?

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי RORO צפיה בהודעה
    וחוץ מעומס, מה דעתך על המוסך של מטרו כפר סבא?

הייתה לי תקלה באופנוע (עוד בתקופת האחריות), שבגללה אי אפשר היה להעביר בו הילוכים.
    ניגשתי למוסך הראשי שלהם בשביל שיתקנו את התקלה. השארתי את האופנוע אצלם, ואמרו שיטפלו בו בהזדמנות הראשונה.

אחרי 24 שעות שהוא היה אצלם, הוא עוד לא עלה על הליפט אפילו. התברר לי שחלק מהמוסכים המורשים של מטרו יכולים גם הם לטפל בתקלות במסגרת אחריות. אחרי צלצול למוטוריקה העברתי את האופנוע אליהם.

אז אמנם לא ביצעתי טיפול אצלם, אבל כנראה שגם לא אבצע.
    לזכותם, אציין שהזמינו לי מונית הביתה על חשבונם אחרי שהשארתי את האופנוע אצלם.
    אבל לחובתם, אם יש תקלה מזדמנת שמשביתה אופנוע והם ממשיכים להעלות לקוחות רשומים על הליפט, מתי האופנוע שלי היה אמור לעלות? תוך שבוע? בחודש כסלו?

מבחינתי נותן שירות לא נמדד רק בשירות הסטנדרטי שהוא נותן, אלא גם בשירות שהוא נותן במקרים שהם חריגים או יוצאי דופן. ייתכן שלו הייתי קובע תור לטיפול שגרתי מסודר ביומן שלהם הייתי מגיע ויוצא מרוצה. אבל כשהגעתי אליהם עם תקלה משביתה, הם לא ידעו איך "לאכול" אותי. ולכן לא אחזור אליהם שוב.