תוצאות 1 עד 5 מ 5

אשכול: שאלה לגבי ביטוח ביטוח חובה

Member

שאלה לגבי ביטוח ביטוח חובה

מסתבר שעל מנת לבטל ביטוח חובה הפול דורש טופס העברת בעלות.
    השאלה שלי היא למה אני צריך בכלל לתת דין וחשבון לפול בשביל לבטל פוליסה ומה אכפת לפול למה אני רוצה לבטל פוליסה?
    זו עוד דרך להשאיר את הכסף אצלם?

אם למשל החלטתי לא לרכב יותר על דו גלגלי אבל החלטתי להשאיר את הכלי אצלי...
    אם החלטתי שאני רוצה למכור את הכלי, אני ממתין לקונה שיגיע ובנתיים אני לא רוכב...

ב- 2 הדוגמאות מעל אין העברת בעלות ובפועל אני לא רוכב, אז הפול נותן לי עונש על זה? מה ההיגיון שעומד מאחורי זה והאם אפשר לעשות משהו?

אגב - הביטוח מסתיים ב- 31.08.18, הביטוח כולו עלה 3400 שווה בכלל להילחם על זה או שבמקרה הטוב ההחזר יהיה 50 שקל?

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    כשמבטלים ביטוח בשל מכירה מקבלים החזר מלא או כמעט מלא, כשמבטלים מכל סיבה אחרת משלמים קנס כלשהו. לכן ביקשו ממך אישור על העברת בעלות.

Member
    עוד דבר, אני מכרתי דו"ג והקפאתי את החובה מהסיבה שידעתי כי ארכוש כלי אחר- שלחתי להם את טופס העברת בעלות כהוכחה.
    אחרי כ-20 ימים רכשתי את הדו"ג שרציתי. כשהתקשרתי לחדש את הביטוח, אמרו לי שעד חודש הקפאה אין החזר כספי על הקפאה ורק במידה ומחכים מעל חודש עד שיחרור ההקפאה ניתן לקבל כסף על חודש הקפאה.
    עוד דרך לעשות כסף על אזרחים.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    כשמבטלים ביטוח בשל מכירה מקבלים החזר מלא או כמעט מלא, כשמבטלים מכל סיבה אחרת משלמים קנס כלשהו. לכן ביקשו ממך אישור על העברת בעלות.
    תודה על ההבהרה...
    למה כל דבר אחר מלבד מכירה זה קנס נראה לי אפילו אלוהים לא יודע... בכל המקרים הרי אני מפסיק לרכב על הכלי(!)

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי tomy669 צפיה בהודעה
    עוד דבר, אני מכרתי דו"ג והקפאתי את החובה מהסיבה שידעתי כי ארכוש כלי אחר- שלחתי להם את טופס העברת בעלות כהוכחה.
    אחרי כ-20 ימים רכשתי את הדו"ג שרציתי. כשהתקשרתי לחדש את הביטוח, אמרו לי שעד חודש הקפאה אין החזר כספי על הקפאה ורק במידה ומחכים מעל חודש עד שיחרור ההקפאה ניתן לקבל כסף על חודש הקפאה.
    עוד דרך לעשות כסף על אזרחים.
    מתי מכרת את הדו"ג שלך?
    לי אמרו אתמול 3 חודשים פלוס תוספת של 48 שקל בתחילת ההקפאה ועוד 48 שקל בשחרור ההקפאה