תוצאות 1 עד 11 מ 11

אשכול: התייעצות לגבי התלבטות שלי על קטנוע

צפייה משולבת

Junior Member

התייעצות לגבי התלבטות שלי על קטנוע

שלום,
    אני חוזר לרכב בקרוב אחרי שלקחתי הפסקה אחרי שחבר שלי נפטר מתאונה וזה גרם לי לעצב, וכאב רב. אבל התגברתי.
    אני רוצה לקחת את זה לאט, ולחשוב הרבה לפני שאני בוחר את הכלי שלי.
    מראש אציין, שברשותי רישיון עד 125 סמק בלבד. אין לי כוונה לשדרג, כיוון שאני גם ככה נוסע נסיעות קצרות בתוך היישוב.
    הקטנוע האחרון שלי היה וי אס 125. הוא היה סבבה, אבל מרגיש כבר מיושן.
    אני מחפש כרגע קטנוע 125, שהדברים הכי חשובים לי בו הם להלן:

-שיהיה אמין. בלי ריצות למוסך כל שני וחמישי.
    -שיהיה פופולרי. משהו שהרבה אנשים נוסעים עליו, והוכיח את עצמו לטובה.
    -לא כלי עם נטייה לשליחויות, או לעבודה. משהו שיותר מתאים לשוק פרטי.
    -שלא יהיה יקר מידיי. אני לא מחפש גרוטאה, אבל מצד שני לא את הקטנוע הכי איכותי שיש בקטגוריה הזאת.

תודה מראש!

Senior Member
    Tricity 125

Member
    XEVO 125 עונה כל הנ"ל, אם תמצא אחד כזה.
    14.6 כ"ס
    טיפול כל 6K
    כחדש הוא יקר ומוגדר כ- "קטנוע מנהלים" ככה שהאוכלוסיה שקונה אותו לרוב יותר שקולה ורחוקה משלחויות (אם כי ברור לך שמדובר בהכללה כן? בסופו של יום תמיד חשוב לבדוק כל קטנוע לגופו), לא גניב ברמה של ג'וי רייד, ועכשיו המחיר שלו בריצפה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    Tricity 125
    אני לא חובב תלת גלגלי, ומשהו נוסף, שהקטנוע הזה מאוד יקר ברכישה שלו. יש לך המלצות אחרות?

ציטוט נכתב במקור על ידי עמיר צפיה בהודעה
    XEVO 125 עונה כל הנ"ל, אם תמצא אחד כזה.
    14.6 כ"ס
    טיפול כל 6K
    כחדש הוא יקר ומוגדר כ- "קטנוע מנהלים" ככה שהאוכלוסיה שקונה אותו לרוב יותר שקולה ורחוקה משלחויות (אם כי ברור לך שמדובר בהכללה כן? בסופו של יום תמיד חשוב לבדוק כל קטנוע לגופו), לא גניב ברמה של ג'וי רייד, ועכשיו המחיר שלו בריצפה.
    אכן, נשמע אופצייה טובה. לדעתך הגרסה של 125 היא קרובה לכוח של 250? כיוון שלרוב, כל הגרסאות של 125 שהם כמו "אח קטן" של הגדול, למשל אקס מקס 125, גוי מקס 125, וכו... הם כאילו "כבדים מידיי" ולא סוחבים טוב את עצמם? או שאני טועה לגבי זה...
    בכל אופן, אבדוק אם קיימים אקס איבו 125 בשוק, לא ראיתי הרבה כאלה. בטח יש כמה בודדים?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Matan555 צפיה בהודעה
    אני לא חובב תלת גלגלי, ומשהו נוסף, שהקטנוע הזה מאוד יקר ברכישה שלו. יש לך המלצות אחרות?

אכן, נשמע אופצייה טובה. לדעתך הגרסה של 125 היא קרובה לכוח של 250? כיוון שלרוב, כל הגרסאות של 125 שהם כמו "אח קטן" של הגדול, למשל אקס מקס 125, גוי מקס 125, וכו... הם כאילו "כבדים מידיי" ולא סוחבים טוב את עצמם? או שאני טועה לגבי זה...
    בכל אופן, אבדוק אם קיימים אקס איבו 125 בשוק, לא ראיתי הרבה כאלה. בטח יש כמה בודדים?
    לא היא לא קרובה ל-250 אבל:
    1. יש לך רשיון A2 ככה שאין לך הרבה ברירה.
    2. בקטיגוריית ה- 125 הוא בין החזקים ביותר.
    אגב ל- XEVO (כמו גם ל- XMAX) יש גם גירסה של 400 סמ"ק סתם שתדע שיש עוד "אח"...

לגבי סוחב לא סוחב - לא נעים לעלות לכביש מהיר עם 125 סמ"ק נקודה, זה לא משנה איזה 125 סמ"ק מדובר.
    הוא יגיע ל-100 (כנראה 90 GPS) עד 110 אם זה ירידה אבל בשורה התחתונה זה קטנוע להתניידות בעיר עם גיחות בינעירוניות ובונס של תא מטען ענק באופן יחסי.
    לא יודע איפה אתה גר אבל באופן כללי הבשורות ה"טובות" בשבילך בנושא הזה זה שכל בוקר (וכל אחר הצהריים) בכביש המהיר יש פקקים של כל הפחיות שיוצאות לעבודה/חוזרות הביתה באותו הזמן, ככה שנסיעה בינעירונית הופכת להעירונית...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Matan555 צפיה בהודעה

xevo 125 - 15hp
    xevo 250 - 22.3hp
    xevo 400 - 32.5hp

יש 125 למכירה בפשפשוק אופנועים (פייסבוק).
    בהצלחה.

Sent from my MI 5X using Tapatalk

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי עמיר צפיה בהודעה
    לא היא לא קרובה ל-250 אבל:
    1. יש לך רשיון A2 ככה שאין לך הרבה ברירה.
    2. בקטיגוריית ה- 125 הוא בין החזקים ביותר.
    אגב ל- XEVO (כמו גם ל- XMAX) יש גם גירסה של 400 סמ"ק סתם שתדע שיש עוד "אח"...

לגבי סוחב לא סוחב - לא נעים לעלות לכביש מהיר עם 125 סמ"ק נקודה, זה לא משנה איזה 125 סמ"ק מדובר.
    הוא יגיע ל-100 (כנראה 90 GPS) עד 110 אם זה ירידה אבל בשורה התחתונה זה קטנוע להתניידות בעיר עם גיחות בינעירוניות ובונס של תא מטען ענק באופן יחסי.
    לא יודע איפה אתה גר אבל באופן כללי הבשורות ה"טובות" בשבילך בנושא הזה זה שכל בוקר (וכל אחר הצהריים) בכביש המהיר יש פקקים של כל הפחיות שיוצאות לעבודה/חוזרות הביתה באותו הזמן, ככה שנסיעה בינעירונית הופכת להעירונית...
    ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
    xevo 125 - 15hp
    xevo 250 - 22.3hp
    xevo 400 - 32.5hp

יש 125 למכירה בפשפשוק אופנועים (פייסבוק).
    בהצלחה.

Sent from my MI 5X using Tapatalk
    סבבה אחפש גם ביד 2 וגם בפייס, בפייס יש יותר ילדים קטנים ולכן אני נמנע לבדוק שם. לא אחראיים במיוחד.
    אופציות נוספות חוץ מ ה אקס איבו 125?
    המליצו לי גם על HD 125.

בתחום ה125 הג'וירייד הוא הכי טוב. הוא הפשרה הכי טובה ומשתחל טוב בין מכוניות.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי edgaroviz צפיה בהודעה
    בתחום ה125 הג'וירייד הוא הכי טוב. הוא הפשרה הכי טובה ומשתחל טוב בין מכוניות.
    מסכים אבל מאוד גניב.
    גם X-MAX טוב.

Senior Member
    מה לגבי וספה? ממה שזכור לי יש להן מרווחי טיפולים של 10 אלף ק"מ, שלא לדבר על הסטייל ששום דבר לא משתווה לו.

Senior Member
    פותש ":הונדה SH 125.
    אקס סיטי 125.ימאהה.
    גלגלים 16 אינץ. עולם אחר.