עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 25 מ 25

אשכול: נסיעה ללא חולצה - חוקי או לא?

Member
    לא תמיד צריכים להיות כבדים.
    אני גר 1 ק"מ מהים(נסיעה, לא אווירי). באופן אישי הייתי נהנה לרכוב לשם בלי חולצה. גם בלי קסדה. אני לא רואה בזה זלזול בחברה, אני לא חושב שבדרך אהיה שונה מכל אלו שמהלכים קילומטרים או רוכבים באופניים ללא חולצה, ולא מציג זלזול באף אחד - סה"כ זוג פטמות חשופות. של גבר.
    1000RR

Senior Member
    מדינה חצי דמוקרטית..
    כל אחד והכפכפים שלו. אחד ירכב עם מעיל מגנים וכפפות והאחר רוצה להתבדר ברוח.
    ושוב אני אגיד את זה במיד ווסט באמריקה הגדולה קסדה לא חובה. אז תראה זוג בדרך כלל עם הארלי מתבדרים ברוח עם בנדנה..
    אגב לא ממוגן או לא
    בגלל הצדקנים אומרים שהביטלס
    לא הגיעו לארץ. / השחתת הנוער.
    ויש כמה שחושבים שהביטלס הם להקת חימום של א.גולן..

הגעתי להסכם עם הבן שלי שלאחרונה עשה רשיון ורוכב. : בתוך העיר עם חולצה רצוי נעלי ספורט מחוץ לעיר ממוגן /הבטיח.
    חם ולח
    צ'או

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    רק שכל פעם שלאחד מהם קורה משהו, מחירי הביטוח עולים.
    היקש מופרך מהיסוד אשר נחבט על ידי רבים וטובים.
    עצוב (לי) שאנשים מחזיקים בדעות כאלו (ואחרות. פוליטיות) והם ברי הצבעה (קרי - כח אלקטורלי) אבל אני אחיה עם זה.

לנושא.
    מישהו הציץ למטה ברובריקה של "אשכולות דומים"? הראשון שם מדבר בדיוק על זה, רק ברכב.
    אפרופו lmgtpy

Member
    אני מציע לאנשים פה לקפוץ לנאפולי לשבוע, לקבל קצת פרופורציות על רכיבה ונהיגה בכלל...

ילדים בלי קסדה, בספק אם יש להם בכלל רשיון נהיגה... אדומים זה המלצה, מעמיסים על הקטנוע כל מה שאפשר, ילדות מרכיבות בלי קסדה עם פלאפון ביד, משפחה רוכבת עם הילד עומד באמצע על המשטח של הקטנוע, כאילו לא נכתבו חוקים ואנשים פשוט עושים מה שהם רוצים.
    להגיד לכם שאני חושב שזה אידיאלי ? לא ממש... אבל גם אין שם דרמות יותר מדי, לא באים לדפוק אותך ולהשתגע בכביש, אבל שמים זין על החוקים... מצד שני זה גם כיף שיש שכונה והמשטרה לא יושבת עליך... נותן הרגשה של חופש.

אז מה אם בנאדם נוסע בלי חולצה ???
    אני לא חושב שזה הכי מכובד שיש... אבל אם עכשיו זה היה על אופניים, אז פתאום זה היה מכובד יותר ?
    אני בעד יותר אנכריה ופחות חוקים ותקנות, אבל גם חינוך ומודעות וכבוד לאנשים אחרים.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mortar צפיה בהודעה
    אני מציע לאנשים פה לקפוץ לנאפולי לשבוע, לקבל קצת פרופורציות על רכיבה ונהיגה בכלל...

ילדים בלי קסדה, בספק אם יש להם בכלל רשיון נהיגה... אדומים זה המלצה, מעמיסים על הקטנוע כל מה שאפשר, ילדות מרכיבות בלי קסדה עם פלאפון ביד, משפחה רוכבת עם הילד עומד באמצע על המשטח של הקטנוע, כאילו לא נכתבו חוקים ואנשים פשוט עושים מה שהם רוצים.
    להגיד לכם שאני חושב שזה אידיאלי ? לא ממש... אבל גם אין שם דרמות יותר מדי, לא באים לדפוק אותך ולהשתגע בכביש, אבל שמים זין על החוקים... מצד שני זה גם כיף שיש שכונה והמשטרה לא יושבת עליך... נותן הרגשה של חופש.

אז מה אם בנאדם נוסע בלי חולצה ???
    אני לא חושב שזה הכי מכובד שיש... אבל אם עכשיו זה היה על אופניים, אז פתאום זה היה מכובד יותר ?
    אני בעד יותר אנכריה ופחות חוקים ותקנות, אבל גם חינוך ומודעות וכבוד לאנשים אחרים.
    מסכים.
    כמו שאמרו לפני, גם במדינות מתקדמות כמו ארה"ב וגם במדינות עולם שלישי כמו הודו קסדה או כמות רוכבים על כלי אחד הם חובה בחוק (לפעמים) והאכיפה של זה היא קלה. בסופו של דבר רוכב שלא מודע ליכולות שלו ולסיכונים ילמד כנראה בדרך הקשה.
    אהבתי במיוחד את המשפט האחרון שלך. גם אני הייתי מעדיף מינימום חוקים ויותר אנרכיה ביחד עם חינוך איכותי ככל האפשר. הבעיה שאצלנו זה בדיוק ההפך.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    מסכים.
    כמו שאמרו לפני, גם במדינות מתקדמות כמו ארה"ב וגם במדינות עולם שלישי כמו הודו קסדה או כמות רוכבים על כלי אחד הם חובה בחוק (לפעמים) והאכיפה של זה היא קלה. בסופו של דבר רוכב שלא מודע ליכולות שלו ולסיכונים ילמד כנראה בדרך הקשה.
    אהבתי במיוחד את המשפט האחרון שלך. גם אני הייתי מעדיף מינימום חוקים ויותר אנרכיה ביחד עם חינוך איכותי ככל האפשר. הבעיה שאצלנו זה בדיוק ההפך.
    הבעיה היא שרוב האוכלוסיה לא אינטלגנטית. כשאתם אומרים אנרכיה זה בדיוק מה שיהיה. אני תמיד מתבדח, במיוחד עם האופנוע, על שחוקי תנועה רבים כמו פס לבן או תמרור עצור הם בעיקר בגלל מטומטמים.
    אני זהיר כרוכב. פחות כשממוגן ובסיבובים מוכרים שאפשר לעוף בהם אל שטח מת, יותר בכאלה שלא או בסביבת תנועה. כשלא ממוגן רוכב הרבה יותר זהיר ולאט ובמקביל נשאר חד וזריז תגובה. עד היום אני לא זוכר נסיעה אחת ללא מיגון שבה היה לי איזה "כמעט" אחד קטן.
    1000RR

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    במדינה שעל שחייה בים עם תחתונים מקבלים 750 שקל קנס הכל יכול להיות

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    אם כבר הזכרת ים... לאחרונה בתל אביב תקעו רמקולים בכל החופים בטיילת, כל עשרים דק' צועקים ברמקולים להיזהר מגנבים ב7 שפות, אסור להכניס בקבוקי זכוכית ב9 שפות, אלף שלטים מול הים של "הרחצה אסורה פה ופה ופה ופה", "אין מצילים!!! הרחצה מסוכנת! בכריזה כל רגע (בשעות היום, לא בעונת הרחצה)
    דיייייי חאלס!!! תנו לשבת בשקט בים... אנשים מבוגרים באים להנות, אולי גם יתחילו לשים רמקולים בפארקים שיגידו לאנשים איך להתנהג ? ובשמורת הטבע ?

זה לא שאני חושב שאין צורך בשלטים והנחיות ותקנות בכלל, אבל בישראל נראה שאנחנו עברנו את הגבול מזמן.
    אגב גם אדום לבן וצבעים על המדרכה וקשקושים ותמרורים בכל מקום... איפה יש דברים כאלה בעולם ?! בכל אירופה אנשים יודעים איפה לחנות ואיפה לא, ולא צובעים את המדרכות בצבע מכוער בכל העיר כל שני וחמישי.

Senior Member
    אגב אם נמשיך את עניין האנרכייה" באמריקה כזכור לי פנייה ימינה אפשרית גם ברמזור אדום במידה ואן רכב. שלא לדבר על הורה מלווה מגיל 15 אנרכייה.
    . אז מה ההבדל שיקול דעת , אנטלגנצייה? , משכל?, החום? הגנים...
    אן תשובה אחת.
    צ'או
    ותקראו לי שיגיע הסתיו..
    אה כבר אן עונה כזאת..
    להתראות במחלקת המוטו.

Member הסמל האישי של Khc
    אין חוק גם נגד עישון סיגריה תוך כדי ישיבה על חבית חומר נפץ, חוקי או לא, זה מטופש.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk