אחרי הרבה שנים שירדתי מאופנועים ואני רוכב על קטנוע, אני מעוניין לחזור לאופנוע... יש לי מעט זמן עד שאקנה כלי אבל אני שוקל DRZ SM או MT07, אני יודע ששניהם כלים שונים לחלוטין אבל אני מתגעגע לאופנועים והייתי רוצה לשמוע מאנשים אולי עם ניסיון איך זה לנסוע עם DRZ על כבישים מהירים כל יום.

הנסיעות שלי הן מינימום 70 ק"מ ביום ואני מודע לזה שמבחינת מיגון רוח\מושב זה לא האופנוע הכי אידיאלי אבל יש לי כמה שאלות(בתקווה שאנשים עם ניסיון על DRZ יענו).
1. התנהגות בכביש מהיר - איך ההתנהגות מבחינת כח המנוע ושיוט על 110-120 קמ"ש בכביש מהיר? משהו שמאוד מפריע לי כרגע בXEVO 250 שלי, זה ממש מעייף לנסוע בסל"ד גבוה כמעט בשיא היכולות של הקטנוע ואני רוצה להתקדם לכלי חזק יותר.
2. איך נוחות הנסיעה במהירות של 110-120 ונוחות הנסיעה בהרכבה? אני מרכיב את חברה שלי הרבה וחשוב לי שיהיה לשנינו "מקום" ונוחות יחסית על הכלי.
3. מה דעתכם על האמינות של הכלים האלה אחרי שהם כבר בני 10 שנים+-?אני יודע שזה תלוי בטיפולים, היה לי DRZ S לפני 7-8 שנים שנסע רק בעיר ובשטח, הוא היה מאוד אמין, אבל אחרי המון שנים וקילומטרים אמינות זה נושא שונה לחלוטין מאמינות של אופנוע חדש יחסית.

אדגר.