הערה כללית אבל אני סבור שהיא רלוונטית - חלק מדברים על יישור קו ואני רוצה להוסיף עוד נקודה (שנכונה לכל כלי תחבורה וגם קצת לבני אדם
מכירים את האמרה הזו של סבתא שאומרת "טפל בעצמך, כי ניתוח של משהו אחד יכול להוביל לעוד ניתוח של משהו אחר"?

שפותחים משהו אחד, יכול להתקלקל משהו אחר - לא זה לא קורה כל הזמן אבל זה קורה.
בעיה במכלול X שפלוני חושב שיעלה 1000 שקל יכולה לגרור "על הדרך" עלות נוספת, לפעמים גדולה הרבה יותר...

מה עוד יכול לקרות? פה גומיה שישבה בסדר עד טיפול/יישור קו והחזיקה את הכל במקום אבל עכשיו כבר לא, שם סגירה חלשה של איזה בורג שיצור עכשיו עומס על מכלול אחר וזה עניין של זמן על לתקלה הבאה ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם... למען הסדר הטוב חשוב לכתוב - זה יכול לקרות גם בכלי חדש יותר, אבל ההתסברות שזה יקרה שם נמוכה יותר, אין מה לעשות...

אני נוטה להסכים עם העצה "הייתי מעלה את התקציב לכיוון ה-30 ורוכש משהו חדש יותר. חלק גדול מההפרש יחזור אליך בהדרגה" סטטיסטית זה מהלך נכון.

יישור קו זה עסק עם הפתעות בתוכו, לא תמיד הפתעות טובות אם הקונה הוא מכונאי/יש לו חבר מכונאי/התברך בידע ויכולת טכניים, יישור קו הוא פחות מאיים, במקרים מסויימים שווה אפילו לקנות במודע כלי שדורש יישור במחיר זול יותר ולהשקיע בשיפוץ - בכל מקרה אחר, הנטייה שלי לפחות היא לכיוון העצה מעלה.