היי.
מה פחות או יותר אמור להיות טווח המחירים יד 2 של קטמ והאסקי 250 דו"פ, כלי בן שנתיים בערך.
טווח המחירים הכוונה היא החל מכלי עם יחסית הרבה שע"מ לכלי מלוקק עם הרבה שיפורים / תוספות.
לא צריך משהוא נקודתי על השקל, משהוא בערך.
תודה.
היי.
מה פחות או יותר אמור להיות טווח המחירים יד 2 של קטמ והאסקי 250 דו"פ, כלי בן שנתיים בערך.
טווח המחירים הכוונה היא החל מכלי עם יחסית הרבה שע"מ לכלי מלוקק עם הרבה שיפורים / תוספות.
לא צריך משהוא נקודתי על השקל, משהוא בערך.
תודה.
הסקי בין 30 ל35 קטום בין 35 ל40 בגסות גדולה.
אני חושב שהמחירים שכתבת הם אולי לכלים שנת 2015.
לאופנוע בן שנתיים תוסיף לכל הטווח הזה לפחות 5K (מדובר פה על 250, לא 125)
אמת
אבל המחיר שלהם נפגע מהמוזרקים שנכנסו ב17 לכן המחירים הם באיזור הנקוב, בגסות כמובן
היום אתה יכול לקנות 250 מוזרק משומש בפחות מ50 ובהתאם ההשלכות על הכלים שעליהם נשאלה השאלה
אז הקטמ נסחר גבוה יותר מההאסקי? הייתי בטוח שזה הפוך כי ההאסקי מבוסס פלטפורמת ההוסאברג ז"ל.הסקי בין 30 ל35 קטום בין 35 ל40 בגסות גדולה.
בדיוק בגלל עניין המוזרקים שאלתי מה ששאלתי,
אתה מתייחס לקטמ או להאסקי?היום אתה יכול לקנות 250 מוזרק משומש בפחות מ50
ההאסקים החדשים לא מבוססים על ההוסאברגים. בגדול הקטמ וההאסקי הם כלים מאוד דומים עם הבדל אחד עיקרי ועוד כמה שוליים, העיקרי הוא שההאסקי משתמש בלינקים (זרועות קישור בין הבולם לזרוע האחורית של האופנוע) והקטמ משתמש בשיטת PDS שזה בולם שמחובר ישירות מעל הזרוע האחורית. עוד הבדל הוא שלהאסקי מפרט יותר גבוה ביחס לקטום מקביל (סטנדרטי ולא דגם סיקס-דייז), ויש כמובן את עניין הצבע והמיתוג שבישראל יש לו משקל לא קטן מסתבר.
ההאסקי נסחרים נמוך יותר מהקטמ כי זה מה שהשוק אומר והשוק הוא זה שקובע, אבל זה לאו דווקא מעיד שההאסקי פחות טוב מהקטמ.
לגביי המוזרקים, אני מתיחס לשניהם. כבר נתקלתי בלוחות בכתום מוזרק בטווח מחירים הזה, האסקים יצא לי לראות גם כן.
תודה על המידע,מעודד לקרא את זה, אולי אוכל בכל את ללכת על מוזרקההאסקי נסחרים נמוך יותר מהקטמ כי זה מה שהשוק אומר והשוק הוא זה שקובע, אבל זה לאו דווקא מעיד שההאסקי פחות טוב מהקטמ.
לגביי המוזרקים, אני מתיחס לשניהם. כבר נתקלתי בלוחות בכתום מוזרק בטווח מחירים הזה, האסקים יצא לי לראות גם כן.![]()