היי לא מזמן התחלתי לעשות רישיון לA1 ונראה לי שהולך לי הרבה יותר קשה משאר האנשים שאיתי.
אני בן 22 ואין לי רישיון לרכב, החלטתי שאני רוצה לעשות לאופנוע בעיקר בשביל להיות שליח אבל בעתיד אני גם מתכנן לרכב בלי קשר.
אני בשיעור ה7 ועד עכשיו המורה נתן לי לרכוב רק על קטנוע. הוא אמר לי שזה בגלל שאני לא מוכן עדיין, ואני גם בסך הכל די מסכים. עם זאת, בהתחשב בעובדה שאני כבר באמצע הדרך(פחות או יותר) אני מתחיל להיות לחוץ קצת. נראה לי שאני ממש מאוחרי כולם, שאר האנשים רוכבים על אופנועים גדולים יותר וגם שולטים בהם הרבה יותר טוב ממה שאני שולט בקטנוע. לדוגמה היה היום מישהו שעשה שיעור ראשון וישר הוא עלה על A1(יש לו רישיון לרכב אבל). אני חושב שהקושי העיקרי שלי הוא העובדה שאני עדיין לא ממש מצליח למצוא את האיזון הנכון עם הגז. לא מצליח לנסוע בקצב אטי, לא לאורך זמן לפחות(לא מבחינת שיווי משקל אלא נטו הידית של הגז). השאלות שלי הן:
1. לעוד מישהו היה את הקטע של הידית של הגז? אני כאילו לא מצליח להיות עדין מספיק אתה לא משנה כמה אני מנסה(וזה עם הקטנוע). אם אני עדין מדי האופנוע פשוט לא זז. למישהו יש טיפים בנוגע לזה בנוסף לשמיניות, סללומים נסיעה בקו ומבחני השליטה?
2. כמו שכתבתי, שמעתם/נתקלתם/הייתם במצב כמו שלי שאני כבר באמצע השיעורים ואני עדיין על הקטנוע למורות שאני עושה רישיון לA1?
3. יכול להיות בהחלט שהיה לי הנחה שגויה שלאופנוע כמעט כל האנשים עושים מינימום שיעורים ומצליחים להתקדם. האם ההנחה שלי הייתה נכונה, או שאני במיעוט?
תודה על העזרה