עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 38

אשכול: איך להפסיק לחשוב על הזמן שנשאר לי לשרת בצבא?

צפייה משולבת

Junior Member

איך להפסיק לחשוב על הזמן שנשאר לי לשרת בצבא?

לצערי למדתי בבית ספר צבאי,וכתוצאה מכך אני משרת במערך הטכני של חיל האוויר.
    נשארו לי עוד שנתיים ושלושה חודשים,אבל אני פשוט לא מפסיק לחשוב על הזמן הזה ובא לי כבר להשתחרר.
    בגלל הבית ספר הצבאי שבו למדתי,פשוט בא לי פשוט להשתחרר ולשכוח מהחוזה שחתמתי עליו ומהצבא.
    איך אפשר שלא לחשוב על משך השירות? טיפים?
    תודה רבה ושבת שלום.

באיזה תפקיד אתה? טכנאי דרג א?
    לא יודע מה הגישה שלך לצבא, הטיפ שאני יכול לתת הוא לקחת את התפקיד כאיזושהי שליחות ולבצע אותו הכי טוב שאתה יכול. הזמן עובר מהר יותר כשאתה עסוק עם הידיים, מהנסיון שלי.

Sent from my T5 using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    סקס והרבה, הייתי ממליץ גם גראס אבל זה סיכון מיותר שאתה חייל.

Member
    FXP.co.il

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    תחתום שנה קבע.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    לעבוד ברעל במקום להעביר את הזמן עוזר. זאת גם מיומנות שעוזרת בחיים אח"כ.
    תוסיף לזה בחורות, קצת אלכוהול ואופנוע שטח לסופ"ש - ולא יהיה לך זמן לנשום, שלא לדבר על לחשוב מחשבות מזיקות ומיותרות.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Delirious1989 צפיה בהודעה
    באיזה תפקיד אתה? טכנאי דרג א?
    לא יודע מה הגישה שלך לצבא, הטיפ שאני יכול לתת הוא לקחת את התפקיד כאיזושהי שליחות ולבצע אותו הכי טוב שאתה יכול. הזמן עובר מהר יותר כשאתה עסוק עם הידיים, מהנסיון שלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    סקס והרבה, הייתי ממליץ גם גראס אבל זה סיכון מיותר שאתה חייל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי jkob.s צפיה בהודעה
    FXP.co.il
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    תחתום שנה קבע.
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    לעבוד ברעל במקום להעביר את הזמן עוזר. זאת גם מיומנות שעוזרת בחיים אח"כ.
    תוסיף לזה בחורות, קצת אלכוהול ואופנוע שטח לסופ"ש - ולא יהיה לך זמן לנשום, שלא לדבר על לחשוב מחשבות מזיקות ומיותרות.
    תודה רבה על התגובות.
    מאחל לכלל הפורום שבוע טוב.

Senior Member
    דעה לא פופולרית שכנראה תקבל הרבה אש אבל ניחא - קב"ן והביתה.

ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    דעה לא פופולרית שכנראה תקבל הרבה אש אבל ניחא - קב"ן והביתה.
    טוב מאוד שהדעה הזאת עדיין לא פופולארית.
    אינדיווידואליזם מערבי במיטבו... בשילוב עם תכמנות יהודית.
    זה לא העם שאני רוצה לחיות בו, למזלי - אנשים שזאת דעתם הם מיעוט.

ואני אומר את זה כאדם שעבר אצל קב"ן... וסיים שירות מלא + קצת מילואים.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    טוב מאוד שהדעה הזאת עדיין לא פופולארית.
    אינדיווידואליזם מערבי במיטבו... בשילוב עם תכמנות יהודית.
    זה לא העם שאני רוצה לחיות בו, למזלי - אנשים שזאת דעתם הם מיעוט.

ואני אומר את זה כאדם שעבר אצל קב"ן... וסיים שירות מלא + קצת מילואים.
    וטוב ויפה לך. לי באופן אישי יש דעות מעט אחרות על המערכת, בין אם פוליטיקאים, דת, מלחמות וכו', אתה מוזמן לקרוא לזה אינדיווידואליזם מערבי, או כל מושג אחר. אני מבין את החשיבות בקיומו של הצבא שלנו במצבנו הנוכחי אבל מאחורי כל הקונפליקטים מסתתרים אינטרסים כספיים בשילוב של פנאטיזם דתי והבטחות אלוהיות יחד עם אידיולוגיה פטריוטית כביכול. קבוצות שטופות מוח שמשוכנעות שהצד והמאבק שלהם נכון וצודק והצד השני הוא האוייב - לא מסכים? לך תשאל אדם מהרחוב מה דעתו על הצד השני.
    ולא, אני לא "שמאלני", אין לי אמון בפוליטיקאים. אבל בוא נעצור את הדיון הזה כאן כי הוא לא יוביל לשום מקום.

ואגב, שירתתי בצבא, just FYI.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ברור.
    כי ב48 בגלל כסף והבטחות אלוהיות שלנו ניסו להשמיד אותנו. זה הכל אינטרסים גרועים של מנהיגנו.
    וככה בכל מלחמות ישראל והפיגועים וכו'. כל פעם מנסים להשמיד אותנו בגלל אינטרסים צרים של מנהיגים וכו'
    וכמובן שבגלל זה צריך לא להתגייס כי עדיף להיות מושמדים מאשר ללכת לצבא אם הסיכון מגיע בגלל דברים שאולי "לא כשרים".

ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    ברור.
    כי ב48 בגלל כסף והבטחות אלוהיות שלנו ניסו להשמיד אותנו. זה הכל אינטרסים גרועים של מנהיגנו.
    וככה בכל מלחמות ישראל והפיגועים וכו'. כל פעם מנסים להשמיד אותנו בגלל אינטרסים צרים של מנהיגים וכו'
    וכמובן שבגלל זה צריך לא להתגייס כי עדיף להיות מושמדים מאשר ללכת לצבא אם הסיכון מגיע בגלל דברים שאולי "לא כשרים".
    יש לו נקודה טובה, אם נסתכל על התמונה מנקודת מבט של המושכים בחוטים, אלה שמרוויחים כסף מכל מלחמה שמתרחשת בעולם, שממש לא מעניין אותם אנשים קטנים כמונו. ואני לא מדבר על הפוליטיקאים שלנו, הם סתם בובות במשחק.
    אבל אנחנו לא הם, אנחנו רק רוצים לחיות את החיים שלנו בשקט.

Junior Member
    הבהרה קטנה לגבי השרשור שפרסמתי:
    אין לי רצון בלצאת מהצבא. אני פשוט רציתי טיפים איך לא לחשוב על הזמן שנשאר לי לשרת,ובנוסף לכך מה אתם ממליצים לי לעשות בזמני החופשי בצבא(שהעביר לכם את הזמן).
    אבל,אין צורך להילחם אחד בשני כי כל דעה צריכה להישמע.

ציטוט נכתב במקור על ידי RaceForHappines צפיה בהודעה
    אין לי רצון בלצאת מהצבא. אני פשוט רציתי טיפים איך לא לחשוב על הזמן שנשאר לי לשרת,ובנוסף לכך מה אתם ממליצים לי לעשות בזמני החופשי בצבא(שהעביר לכם את הזמן).
    אולי תגיד לנו כבר מה אתה עושה בצבא?

ציטוט נכתב במקור על ידי RaceForHappines צפיה בהודעה
    בשביל לא "לחשוב על הזמן שנשאר" תנסה לעשות משהו מועיל. ללא בהכרח לך אישית אלא למערכת שהתגייסת אליה, ושלהזכירך - עם כל העיקומים, הפוליטיקה המגעילה בדרגים הגבוהים, עם ההוראות המטומטמות - היא זאת שמאפשרת לי, למשפחתי, למשפחתך ולטונדרה ומשפחתו לחיות כעם חופשי במדינתו הריבונית.

וטוב ויפה לך. לי באופן אישי יש דעות מעט אחרות על המערכת, בין אם פוליטיקאים, דת, מלחמות וכו', אתה מוזמן לקרוא לזה אינדיווידואליזם מערבי, או כל מושג אחר. אני מבין את החשיבות בקיומו של הצבא שלנו במצבנו הנוכחי אבל מאחורי כל הקונפליקטים מסתתרים אינטרסים כספיים בשילוב של פנאטיזם דתי והבטחות אלוהיות יחד עם אידיולוגיה פטריוטית כביכול. קבוצות שטופות מוח שמשוכנעות שהצד והמאבק שלהם נכון וצודק והצד השני הוא האוייב - לא מסכים? לך תשאל אדם מהרחוב מה דעתו על הצד השני.
    ולא, אני לא "שמאלני", אין לי אמון בפוליטיקאים. אבל בוא נעצור את הדיון הזה כאן כי הוא לא יוביל לשום מקום.

ואגב, שירתתי בצבא, just FYI.
    ראשית, בתור אדם פרימיטיבי וחשוך - הביטוי "לי יש דעה אחרת" לא תמיד עובד עלי.
    אני לא מאמין שכל דעה היא מקודשת, סורי. יש דעות דומות לשלי, יש דעות שונות ולגיטימיות, ויש דעות שהן "לא לעניין" בעיניי.

בהמשך לחושך ולפרימיטיביות שכבר התוודתי בהן, כן - בנושאים מסויימים, אני מאמין שהצד והמאבק שלי נכון ולגיטימי, ושל הצד השני לא.
    אני קודם כל דואג למשפחתי ולחברי, אח"כ לעם שלי ורק אחרי זה - לכל האנושות. מי שרוצה לפגוע בשתי הקבוצות הראשונות הוא אויב שלי, ולא מעניין אותי כמה הדרך שלו צודקת בעיניו או בעיניך. כמו בכביש, אני רוצה לנצח כדי לשרוד ולהגן על יקירי - ולא להיות צודק ("הומאני", "מוסרי", "טהור-נשק").

הדיון הזה מחזיר אותי לדילמה קשה שיש לי עם עצמי.
    אני אדם חילוני (מאוד). האמונה האישית שלי אינה מתחברת עם שום דת ממוסדת.
    יש לי תחושה שמדינתי האהובה הולכת למקום לא טוב. אמנם הכלכלה טובה, הביטחון האישי סביר, יש פרנסה - אבל נראה לי, שבדרך הלך לאיבוד הבסיס שעליו המדינה קמה והתפתחה. אותה תחושת שייכות, צורך לקחת חלק במאמץ משותף, ורצון לבנות ולפתח את הארץ גם אם צריך לשלם מחיר אישי על כך - מתחלפת באינדיוודואליזם מערבי, כמו שרואים בתגובות מסויימות לשרשור הזה.
    דעתי היא שזה אולי עובד במערב אירופה או ארה"ב, אבל במזרח התיכון מדינה של אינדיווידואלים שדואגים רק לעצמם - נידונה למוות.
    מהציבור החילוני-צברי (שאליו אני משייך כתת קבוצה עולים ותיקים עם מעל 20 שנה בארץ) לא תבוא הישועה, שכן הוא מוביל את הטרנד הזה. העולים החדשים הטריים - חילונים ממדינות בריה"מ ואירופה כבר לא מהווים אחוז משמעותי מאזרחי המדינה, ובאופן טבעי כשהם "לומדים את חוקי המשחק" רובם מושפעים יותר מהסביבה החילונית-צברית. את התקווה שלי אני תולה בציבור הדתי-לאומי, שמצליח (שוב - בעיניי) לשמר חלק גדול מהערכים שעליהם אני מדבר.
    ועכשיו, לדילמה:
    האם לשים כיפה על הראש ולהתחיל לשמור מסורת - למרות ההתנגדות שיש לי לדת בכללי וליהדות בפרט?
    האם זאת התרומה שנדרשת ממני כדי להטות ולו במעט את כף המאזניים לטובת עתיד טוב יותר לילדי כשיוולדו ויגדלו - שהוא מדינת ישראל חזקה, משגשגת ובטוחה?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual