באיזה תפקיד אתה? טכנאי דרג א?
לא יודע מה הגישה שלך לצבא, הטיפ שאני יכול לתת הוא לקחת את התפקיד כאיזושהי שליחות ולבצע אותו הכי טוב שאתה יכול. הזמן עובר מהר יותר כשאתה עסוק עם הידיים, מהנסיון שלי.
Sent from my T5 using Tapatalk
לצערי למדתי בבית ספר צבאי,וכתוצאה מכך אני משרת במערך הטכני של חיל האוויר.
נשארו לי עוד שנתיים ושלושה חודשים,אבל אני פשוט לא מפסיק לחשוב על הזמן הזה ובא לי כבר להשתחרר.
בגלל הבית ספר הצבאי שבו למדתי,פשוט בא לי פשוט להשתחרר ולשכוח מהחוזה שחתמתי עליו ומהצבא.
איך אפשר שלא לחשוב על משך השירות? טיפים?
תודה רבה ושבת שלום.
באיזה תפקיד אתה? טכנאי דרג א?
לא יודע מה הגישה שלך לצבא, הטיפ שאני יכול לתת הוא לקחת את התפקיד כאיזושהי שליחות ולבצע אותו הכי טוב שאתה יכול. הזמן עובר מהר יותר כשאתה עסוק עם הידיים, מהנסיון שלי.
סקס והרבה, הייתי ממליץ גם גראס אבל זה סיכון מיותר שאתה חייל.
FXP.co.il
תחתום שנה קבע.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
לעבוד ברעל במקום להעביר את הזמן עוזר. זאת גם מיומנות שעוזרת בחיים אח"כ.
תוסיף לזה בחורות, קצת אלכוהול ואופנוע שטח לסופ"ש - ולא יהיה לך זמן לנשום, שלא לדבר על לחשוב מחשבות מזיקות ומיותרות.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
דעה לא פופולרית שכנראה תקבל הרבה אש אבל ניחא - קב"ן והביתה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
וטוב ויפה לך. לי באופן אישי יש דעות מעט אחרות על המערכת, בין אם פוליטיקאים, דת, מלחמות וכו', אתה מוזמן לקרוא לזה אינדיווידואליזם מערבי, או כל מושג אחר. אני מבין את החשיבות בקיומו של הצבא שלנו במצבנו הנוכחי אבל מאחורי כל הקונפליקטים מסתתרים אינטרסים כספיים בשילוב של פנאטיזם דתי והבטחות אלוהיות יחד עם אידיולוגיה פטריוטית כביכול. קבוצות שטופות מוח שמשוכנעות שהצד והמאבק שלהם נכון וצודק והצד השני הוא האוייב - לא מסכים? לך תשאל אדם מהרחוב מה דעתו על הצד השני.
ולא, אני לא "שמאלני", אין לי אמון בפוליטיקאים. אבל בוא נעצור את הדיון הזה כאן כי הוא לא יוביל לשום מקום.
ואגב, שירתתי בצבא, just FYI.
ברור.
כי ב48 בגלל כסף והבטחות אלוהיות שלנו ניסו להשמיד אותנו. זה הכל אינטרסים גרועים של מנהיגנו.
וככה בכל מלחמות ישראל והפיגועים וכו'. כל פעם מנסים להשמיד אותנו בגלל אינטרסים צרים של מנהיגים וכו'
וכמובן שבגלל זה צריך לא להתגייס כי עדיף להיות מושמדים מאשר ללכת לצבא אם הסיכון מגיע בגלל דברים שאולי "לא כשרים".
יש לו נקודה טובה, אם נסתכל על התמונה מנקודת מבט של המושכים בחוטים, אלה שמרוויחים כסף מכל מלחמה שמתרחשת בעולם, שממש לא מעניין אותם אנשים קטנים כמונו. ואני לא מדבר על הפוליטיקאים שלנו, הם סתם בובות במשחק.
אבל אנחנו לא הם, אנחנו רק רוצים לחיות את החיים שלנו בשקט.
הבהרה קטנה לגבי השרשור שפרסמתי:
אין לי רצון בלצאת מהצבא. אני פשוט רציתי טיפים איך לא לחשוב על הזמן שנשאר לי לשרת,ובנוסף לכך מה אתם ממליצים לי לעשות בזמני החופשי בצבא(שהעביר לכם את הזמן).
אבל,אין צורך להילחם אחד בשני כי כל דעה צריכה להישמע.
אני בסדיר הייתי בלהקת רוק, כל אחד ושלו. כמובן שכפורום אופנועים אמליץ גם לרכב בזמן פנוי, לטייל, לראות ת'ארץ, לי זה עוזר להשתחרר מהלחץ של התואר.
חברה בבסיס תמיד עוזר, פתאום לא כזה משעמם
תקופה משביזה ללא ספק, תשתדל לשבור שגרה כמה שיותר שלא תרגיש את הטחינה היומיומית. להתאמן, ליצור, לקרוא ספרים, לטייל, כל מה שמכניס לך אור לחיים. כי בסיס-בית-בסיס זו שגרה שאפשר להשתגע ממנה.