חובה לעשות את הטיפול בשביל שהאחריות תשאר בתוקף, מה שכן אני ממליץ לך זה לא להתקרב למוסך של מטרו, חאפרים ולוקחים כפול 2 כסף.
היי,
יש לי אופנוע z250 נקנה לפניי שנה ממטרו ועדיין באחריות עד יולי 19(עוד שנה), כרגע האופנוע עומד על 6,000 ק"מ מה שאומר טיפול, התקשרתי לקבוע טיפול והבנתי שמדובר ב"טיפול בדיקות" שזה נטו לבדוק את האופנוע בלי החלפת שמנים ובלי כלום. עלות הטיפול 200 וקצת(לא זוכר במדוייק).
ההתלבטות שלי אם לבצע את הטיפול ולא מבחינת העלות שלו אלא מבחינת היעילות שלו.
אני רוכב מתחיל, אין לי מושג אם יגנבו/יחליפו חלקים, או שאולי "ימצאו" מלא ליקויים ואז אהיה מחוייב לטפל בהם כי במידה וארצה למכור את האופנוע "הליקויים" האלה יצויינו בפניי הקונה(אם אני מניח נכון).
מצד שני אם לא אעשה את הטיפול כנראה שהאחריות לא תהיה יותר בתוקף(תקנו אותי אם אני טועה).
מה אתם ממליצים לעשות? מדובר על מטרו סניף תושיה.
תודה לעוזרים.
חובה לעשות את הטיפול בשביל שהאחריות תשאר בתוקף, מה שכן אני ממליץ לך זה לא להתקרב למוסך של מטרו, חאפרים ולוקחים כפול 2 כסף.
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
את הטיפול אתה יכול לעשות בכל מוסך מורשה. יש לי ניסיון לא טוב עם סניף תושיה
אם אין לך מושג - תעשה לפי הוראות יצרן - בשביל זה כתבו אותם.
יגנבו חלקים במוסך של יבואן ? נו באמת ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
יכולים להמליץ לי על מוסכים בבקשה?
מאיפה אתה בארץ?
אני הייתי מבקש להחליף שמן, למרות שזה לא המועד גם לי יש קוואסאקי ואני מחליף שמן כל 6000
לשקט הנפשי עולה קצת יותר אבל שווה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
למיטב זיכרוני, מחליפים שמן בטיפול 1000 בגמר הרצה. שמן סינטטי מתאים מחזיק בקלות 12000 ק"מ. ויכול עוד הרבה יותר.
אין ספק, שהחלפת שמנים תכופה יותר משפרת במשהו אבל בספק אם גם המהנדס של קוואסקי יכול לכמת את הערך של זה.
בטרנסאלפ, שמגרד עכשיו 180K מלמטה אני מחליף שמן כל טיפול.
איללכא...וסובבו בגז
"טיפול בדיקות" זה לפי הוראות יצרן או לפי דעת המוסך? גם אני עשיתי טיפול 6k לקוואסקי שלי לא מזמן וכן החליפו שמן ומסנן, אמנם שלי 650.
לגבי האחריות, גם אם תטפל במוסך הרשמי של היבואן עדיין הם יוכלו לחפש סיבות להתנער ממך אם ירצו, אין ערבויות לכלום. איפה עשית טיפול הרצה?
אני אישית מטפל במוסך מורשה מוסמך קוואסאקי, ידוע לי שבמקרה תקלה שמצריכה מימוש אחריות אאלץ לפנות למוסך מטרו ואני די בספק שהם יקבלו אותי בזרועות פתוחות אבל לקיחת סיכונים זה חלק בלתי נפרד מהיום יום שלנו.
Sent from my T5 using Tapatalk