נראה מעולה רק חסרות תמונות של לפני.
מעניין כמה זמן זה יחזיק בשמש.
אחרי שקראתי פה את כל התגובות על הפוסט הקודם שלי על השאלה איך לנקות את הערפל שעל הפנסים בקטנטע סוף סוף מצאתי פתרון.
יש לציין שניסיתי משחת שיניים - לא עבד
ניסיתי קולה - לא עבד.
הלכתי לחנות אלקטרו סליל בירושלים במטרה לקנות ניירות שיוף וחומרים כדי לעשות ציפוי נגד קרינת uv..
מצאתי קיט נחמד שעל פניו נראה מבטיח אז החלטתי לעשות ניסוי אחת ולתמיד ולהבין מה עובד ומה לא ובנוסף קניתי גם את כל הדברים שרציתי מלחתכילה למצב שהקיט לא יעבוד.
הלוואי והייתי לי תמונות של לפני כדי שתוכלו להבין את רמת המוצר כאן.
אז פותחים את הערכה ובפנים (לא ציפיתי לזה) יש כפפות סטריליות , פאד מרובע לאחיזה נוחה עם שני סוגים של ניירות שיוף, מטלית מיקרופייבר מצויינת ושקית אטומה עם מטלית מיקרופייבר ספוגה בנוזל.
תהליך העבודה מוצג בצורה ברורה על נייר.
אני בהלם מהתוצאה זה עוד לא התייבש לגמרי !וכל זה ב69₪..
בהצלחה!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
נראה מעולה רק חסרות תמונות של לפני.
מעניין כמה זמן זה יחזיק בשמש.
אחי הלוואי והיה לי להראות, אבל תאמין לי שהייתי אובססיבי בגלל שדבר ראשון האור היה חלש מכל הצהבת שהסתירה את הפלסטיק, ותכלס זה גם היה מכוער.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
https://www.youtube.com/watch?v=E9NP0_nF2ak
הוא ממליץ כאן על חומר שמורחים אחת לשנה ומונע את החזרה של העכירות ויש לו המון ביקורות מאוד טובות באמאזון.
אני לא יודע אם אפשר למצוא את החומר בארץ אבל יש ליצרן הזה יבואן מקומי שאפשר לשאול ואם לא אז תמיד אפשר להזמין מחו"ל. גם סביר שיש מוצרים דומים מיצרנים אחרים.
נחמד והכל אבל 70 שקל אתה פשוט הולך למישהו והוא עושה לך את זה בשנייה ב40-50 שקל .. משייפים לך את הפנס ושמים את החומר שלהם והכל יורד..
עשיתי כמה פעמים. חלק מהם לבד, וחלק באוטודיפו. עלה לי 100 ש"ח.
לשמירה על התוצאה ריססתי על פנס אחד צבע שקוף לפלסטיק (עמיד בuv) של ראסט- עליהום x2
הפתרון.. להחנות בצל או כיסויי לרכב.
תעדכן עם הזמן אךמחזיק מעמד.
IF IT HAS WHEELS OR TITS - YOU'RE GONNA HAVE PROBLEMS