13.2 זה עדיין מתח טעינה סביר ולא יוצר בעיות. זה לא סלילים. כנראה AYALZO מעליי צודק ומדובר ב-CDI תקול.
נשמע כמו ניצוץ חלש. ולכן, או לבדוק עם קויל חלופי או cdi. בנוסף, לא יודע איך זה אצלך, אבל, כשחוטי חשמל מתחממים הם מוליכים פחות טוב. מכאן שאם יש חוט עירור פצוע או חלוד, והוא גבולי, בחום הוא כבר לא יעבוד.
כנ"ל לגבי חוטי הצתה או כובע פלאג, וכנל לגבי הcdi עצמו.
(כל זה אמירה כללית על דברים שחוויתי באופנועים אחרים, לא יודע איך זה בנוי אצלך).
13.2 זה עדיין מתח טעינה סביר ולא יוצר בעיות. זה לא סלילים. כנראה AYALZO מעליי צודק ומדובר ב-CDI תקול.
הקויל בן שלושה שבועות , ניסיתי גם עם הישן (שהיה בעצמו תקין סתם החלפתי כי היה מחיר ממש טוב) והתוצאה זהה.
דבר אחד רק אני לא מבין, CDI זה מכשיר אלקטרוני איך ייתכן שהוא יעבוד כשהוא קר באופן תקין כמעט לחלוטין וכשהוא חם לא יעבוד בכלל?
מכשיר אלקטרוני או שעובד או שלא , אני טועה?
ובכל מקרה כזה כיצד אפשר לבדוק תקינות של CDI? מדובר ברכיב יקר ואני לא רוצה להזמין סתם לפני שאני יודע שהוא בעייתי.
אני מזכיר שהבעיה צצה לאחר נסיעה מאומצת בפתאומיות ללא כל התראה, ייתכן שCDI נהרס ברגע?
מה גם שיש הצתה עם ניצוץ מאוד חזק.
בגדול מה שמוביל אותי לחשוד הוא שאמרת שהפלאגים רטובים. זה בד"כ מעיד על תקלת הצתה ולא תקלת טעינה. ושוב, מתח של 13.2 הוא לא נמוך ברמה כזאת.
ניסית כבר לעבוד עם מצבר אחר?
אוקי רשמים מניסיונות היום:
בבוקר הגעתי חיברתי את המצבר הישן שלי והחדש עם הג'אמפר כולם ביחד , הניע עם מעט גז ועבד מעולה לא רעד ולא גמגם , כשהיה חם כיביתי הנעתי מספר פעמים הכל עבד מעולה גם כאשר ניתקתי את המצבר הישן והג'אמפר ונשארתי עם המצבר החדש בלבד הכל עבד מעולה - עליתי הביתה להביא קסדה וכשירדתי כבר לא הצלחתי להניע שוב.
חזרתי עכשיו הביתה שוב הנעתי והוא מגמגם אבל אני מצליח להחזיק אותו על 2000 סלד עם מעט גז גם כאשר הוא חם אבל לא מצליח להניע שהוא חם.
אבל פריצת הדרך הגיעה כאשר ניסיתי לרכב לתחנת דלק למלא אוויר בגלגלים מעל 4 \ 5 אלף סלד הקטנוע מגמגם כאילו אין מחר, מיד עשיתי פרסה וברמזור בקושי הצלחתי להתחיל נסיעה שוב עד 4\5 אלף סלד וגמגומים כאילו עוד שנייה נכבה
חייב לציין שהתקלה הזו הייתה פעם אבל רק במאמץ ואז נעלמה אבל באופן קבוע הייתי מרגיש אותה בעליות במהירות גבוהה למשל. כאילו נותן גז עוצר נותן גז עוצר מין גמגום כזה כאילו הוא מנסה להמשיך להאיץ יש לו עוד כח אבל לא מצליח.
אז כנראה שהמצבר שלי תקין וזזו אכן בעיית הצתה השאלה היא מהיכן היא יכולה להיות ואיך אני יכול לוודא את זה - הצתה מגיעה מהקוייל שיש לי 2 תקינים ואין הבדל בינהם, 2 פלאגים תקינים אין הבדל בינהם מה שמשאיר אותנו עם סלילים וCDI - שוב במידה ואני אכן לא טועה ובאמת מדובר בהצתה אז איך אפשר לזהות מהיכן הבעיה מהסלילים או מהCDI ? ובמידה ואתם חושבים שהבעיה ממקום אחר אשמח לשמוע!
ממש תודה רבה כאן לכל החברים שעוזרים אני מעריך את זה מאוד!
גם חוטי הצתה.
אם הם יבשים וסדוקים הגיע הזמן להחליפם.
כנ"ל לגבי כובע הפלאג. לבדוק שהוא תקין ונקי ויושב טוב.
לי זה נשמע כמו סלילים. אם יש לך אפשרות להניח את היד על CDI חלופי ????
לצערי לא וגם הפסדתי 150 שקל בנסיון להשיג אחד
העניין הוא שיש אצלי אמבולייזר אז אי אפשר פשוט להשאיל אחד זה להחליף את כל הסוויץ עם השלט והמנעןלים והסידיאיי
אני אובד עצות כבר
הזמנתי סלילים שצריכים להגיע עוד שבועיים אבל לא נראה לי שהסלילים הם הבעיה
בכל מקרה כרגע הקטנוע לא מניע אפילו כשהמנוע קר
יש כאן מישהו שמוכן לעזור לי אולי דרך הטלפון? בפורום זה קשה עד שעונים...
טוב חברים כמו שציפינו הסלילים החדשים הגיעו אבל לא פתרו את הבעיה
האמת שאני חושד בקרבורטור או במשאבת דלק
השבוע הוא נסע יומיים מעולה ואז נתקעתי בתל אביב
אחרי המון נסיונות הנעה והרבה גז הצלחתי להניע ובקושי להגיע הביתה ש, שהגעתי הביתה סגרתי סוויץ ופתחתי מבלי להניע המשאבה דלק הכניסה דלק כאילו הקרבורטור היה ריק לחלוטין
מה גם כשאני מנסה להניע ולא מצליח יוצא הרבה ריח של דלק ואחרי הרבה נסיונות אני רואה גם דלק על הריצפה מתחת לקטנוע שנוזל ככל הנראה מהצד של הפילטר אוויר בקרבורטור
מישהו עם אבחנה חדשה ? עזרה?