זה מסין, גם אם מישהוא היזמין משהוא שנראה אותו הדבר זה יכול להיות ממפעל/מחסן/סככה אחר.
החשש שלך שזה יכול לעשות נזק מוצדק לכן תשקיע יותר כסף למוצר מחברה שלא עשתה הנדסה הפוכה אלה פיתחה וניסתה את המוצרים שלה.
אז ככה
אני חושב אם לקנות סליידרים מאליי אקספרס
Motorcycle CNC Aluminum Alloy Frame Slider Anti Crash Caps For CBR650F 2014-2017 CBR650R 2014-2017 CB650F 2014-2017
http://s.aliexpress.com/FFzYV7ZV?fromSns=WhatsApp
מקווה שתצליחו לפתוח תקישור..בכל מקרה הם נראים לי כיאלו ברגע של תאונה או החלקה לא עלינו, המבנה שלהם יכול לשבור תבלוק מנוע ולכופף איפה שזה לא יהיה שהן מתחברות...
יש כאן ניסיון למישהו עם סליידרים מהסוג הזה או בכללי הזמין ואכן התעקמו ופגעו במנוע ומכלוליו יותר מאשר עזרו?
סתם לידע ,בחברה(הונדה) עולים משהו כמו 800 שקל ללא הרכבה.
זה מסין, גם אם מישהוא היזמין משהוא שנראה אותו הדבר זה יכול להיות ממפעל/מחסן/סככה אחר.
החשש שלך שזה יכול לעשות נזק מוצדק לכן תשקיע יותר כסף למוצר מחברה שלא עשתה הנדסה הפוכה אלה פיתחה וניסתה את המוצרים שלה.
סליידר אינו מוצר קוסמטי - זהו מוצר שנועד להגן על האופנוע ועל השילדה. ככזה, הוא תוכנן ויוצר ע"י מהנדסי מכונות לאחר חישוב העומסים בהם הוא אמור יהיה לעמוד.
תיקון הנזק שעלול להגרם לך כתוצאה מהחלקת של האופנוע עם סליידרים "סיניים" (ח"ח כמובן!) יעלה לך כל כך הרבה יותר מהפרש המחירים שאתה מנסה לחסוך בין מוצר אמיתי לבין חיקוי סיני.
חוץ ממדבקות, שאין להן שום אכיב בטיחותי או תחזוקתי, אני לא רואה סיבה לקנות מוצר סיני, שבמקרה הטוב, הועתק על ידי אדם שמבין מה הוא עושה.
זה לא שווה את זה.
סגור! באמת חשבתי לחסוך כמה שקלים אבל חלילה הנזק אחרי יהיה פי כמה וכמה .
תודה רבה !
סליידרים זה לא מוצר בטיחות. במקרה הכי טוב הם שומרים מפני נזק לפרינג (ולא למנוע). הם טובים בדרך לכל להחלקות ולנפילות בחניה.
קרא ביקורות בחו״ל - תראה שאין אף חברה שמבטיחה תוצאה כלשהי.
תקנה סיני ותראה מה קיבלת. נראה עשוי טוב - תתקין; לא - ספר כאן
Sent from my iPhone using Tapatalk
סליידרים זה אחד החארטות בעולם האופנועים.
בזבוז כסף וסיכון מיותר לאופנוע.
לא נכון, קניתי לנינגה שלי לא מזמן סט שיוצר ע"י קוואסאקי (חלק OEM לכול דבר ועניין), 2 אנשים בפורום מחול עם אותו סט פרסמו תמונות מהחלקות שלהם איתו (אותו אופנוע..) ושמר על הפיירינג יפה מאוד. כמובן שהכול תלוי בזווית ובמהירות. אבל לא תרצה שעכשיו ישבר לך פלסטיק / תתעקם לך ידית רק כי הוא נפל לך בחנייה או לקחת סיבוב לא נכון.
כמו שאמרתי. שומר על פיירינג בהחלקות במהירות לא גדולה. ונפילות בחניה. לא קשור לבטיחות בשום צורה.
יכול לגרום לטוטל לוסט לאופנוע ע"י עיקום השלדה + משמש כרגל ציר שגורם לאופנוע להתהפך לפעמים עוד כמה פעמים ולרסק את כולו.
בנוסף הרבה פעמים מתעקם גם בנפילה במקום ושובר את הפלסטיק.
בקיצור במהירות מאוד איטית כנראה שגם ככה הנזק יהיה מינימלי ובמהירות מהירה יכול רק להזיק (הרי אמור בכל מקרה להיות מתוכנן להתעקם במהירויות גבוהות בשביל לא לעקם שלדה, אז בכל מקרה אין תועלת ויכול רק להזיק).
רוצה באמת להגן תשים כלוב התהפכות. סליידרים מה נעשה, פשוט חרטא.
ואגב ראיתי מספיק נינג'ות (כולל שלי) שרק סבלו מסליידרים.
לפעמים אני רואה בפורומים אחרים אנשים רושמים איך הסליידר דפק להם את האופנוע ואז מתברר שהם אפילו לא יודעים איזו חברה הם התקינו כי הרי סליידר זה סליידר.
בתאונות במהירות גבוה הסליידר לא עושה יותר נזק ממה שהיה קורה גם ככה אם תוכנן נכון ובמהירות איטית ראיתי יותר מפעם אחת איך אפשר להרים את האופנוע ולהמשיך לרכב לעומת תאונות אחרות בלי סליידרים שמכסי המנוע חוררו והשביתו את האופנוע.
אני התקנתי סליידים ב850 שקל של shogun, בפחות מ20 קמ"ש, התעקמו ושברו את הפלסטיקה וב100 קמ"ש גרמו לאופנוע להתהפך ולהתרסק עוד איזה 3 פעמים.
אח"כ הורדתי אותם והבטחתי לעצמי שאני סליידרים לא קונה יותר.
מההתרשמות שלי זה כמו הרבה דברים אחרים בחיים שאינטואטיבית אולי נראים מגניבים וטובים, אבל בפועל בקושי תורמים משהו ולפעמים מזיקים יותר משעוזרים - מה שבטוח שהם מבזבזים לך כסף.
לא חידשת לי כלום, שמע כפרה, יש סליידרים ויש סליידרים. לא יודע מה חברים שלך שמו על האופנוע שלהם וגם לא ממש אכפת לי.
אני לא עוצם עיניים, פשוט יש לי אמונה במהנדסים של קוואסאקי שתכננו את זה קצת יותר טוב מחברה סוג ז' כמו שוגאן.
לרגע אני לא מאמין שזה ימנע או ימעזר נזק במהירות גבוהה, ואם חשבת שכן... אז זה אתה. אבל בשביל ההחלקות או הנפילות ה'קזואל' זה מספיק בשבילי.
אל תשכח גם שאתה מדבר על עיצוב של בורג אחד, זה מה שזה נועד לעשות, לא לחלץ לך את האופנוע בכביש המהיר.
שואדה שוגאן? חייב להגיד שלא שמעתי עליהם לפני היום אז נכנסתי לגוגל וראיתי שאין להם אתר חוץ מעמוד אחד להזמנת סליידר בודד או בפייסבוק עמוד שאפילו לא מילאו את ה"אודות" כל דבר שקשור לחברה הזאת לוט בערפל לכן לא התפלא עם מדובר המוצר סיני ממותג.
בנוסף האתר שמוכר אותם וגוגל מפנה אליו moto911 מראה בגאווה סליידרים משופשפים עד החצי על אופנוע שנראה שלם, לי זה נראה שהם יותר מידי קשים ולא נשברים מתי שצריך
גם אני לא שמעתי עליהם וזה לא אומר דבר. לפי אותו גוגל מוכרים אותם המון מקומות, כולל Revzilla.
https://www.revzilla.com/common-trea...tuff-you-didnt