עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 28 מ 28

אשכול: צריך חוות דעת על סליידרים ורק ממי שיש לו ניסיון בנושא

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    גם אני לא שמעתי עליהם וזה לא אומר דבר. לפי אותו גוגל מוכרים אותם המון מקומות, כולל Revzilla.

https://www.revzilla.com/common-trea...tuff-you-didnt

Sent from my iPhone using Tapatalk
    יש לך לינקים ליצרן עצמו ? אולי פיספסתי אולי לא אבל עצם זה שגוגל לא מקפיץ את אתר היצרן בדף הראשון לא משרה ביטחון.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    יש לך לינקים ליצרן עצמו ? אולי פיספסתי אולי לא אבל עצם זה שגוגל לא מקפיץ את אתר היצרן בדף הראשון לא משרה ביטחון.
    מדד מוזר. יש לך לינק ליצרן מראות (לדוגמא)? זה כולה סליידר - חתיכת מתכת עם בורג.

Member

למה מוזר?

כמו כול דבר בחיים (טוב, כמעט כול דבר), מה תעדיף לקנות, מוצר של חברה שמכבדת את עצמה ויש לה מוניטין מוכח (במקרה שלנו, דוגמת R&G / Puig, או חלק OEM של יצרן), או "חברה" שיש לה עמוד מפוקפק באינטרנט (שבמקרה מהכירות שלי בפורומים מחול, שוגאן דווקא "מוכר"). אבל עדיין, אם קניתי אופנוע בכמה עשרות אלפים טובים,
    לא ממש יזיז לי (ואני מאמין שהמנטליות של כולם כאן אמורה להיות ככה) עוד 500-1000 שקל על משהו איכותי...זה האופנועים שלכם בסופו של דבר. כאילו לא גונבים אותנו מכול כיוון במדינה הזאת, לא מבין מה הסיפור לעשות קניה כמו שצריך.

Senior Member
    סליידר. פיסת מתכת 10סם עם בורג. מה חברה ומה מכבדת? תגיד, ברגים אתה גם קונה מ-״חברה שמכבדת את עצמה״?

מראות איכותיות? כן יש לי, תכתוב Rizoma בגוגל.
    זה נכון שסליידר זה רק חתיכת פלסטיק ובורג אבל יש הבדל אם אתה רוצה להשתמש בזה כמתלה למעיל או להגן על האופנוע, אם אתה רוצה שזה יגן על האופנוע אז יש צורך בהנדסה, בחישוב עומסים וכוחות גזירה ובנוסף כל סליידר כדי שיהיה אפקטיבי צריך להיבדק על האופנוע שלו הוא מיועד, זה לא אומר שירסקו אופנוע בשביל זה אבל יצרנים רציניים משכיבים את האופנוע על הצד כדי לראות את נקודות המגע עם הכביש.

ה"כולה סליידר" נשמע כל כך טיפוסי לישראל ושווה ערך ל"יהיה בסדר"

Senior Member
    מראות איכותיות? כן יש לי, תכתוב Rizoma בגוגל.
    אני בטוח שלכל מוצר קיימת גרסה "איכותית" בדיוק בשביל אנשים שחושבים בצורה כזאת. אולי תרצה כבל HDMI "איכותי"?

אם אתה רוצה שזה יגן על האופנוע אז יש צורך בהנדסה, בחישוב עומסים וכוחות גזירה
    זה לא מגן על כלום. גם במסמר יש הנדסה, וגם באותו כבל. וזה עדיין "כולה מסמר" ו-"כולה כבל".

בנוסף - אף אחד לא עושה חישוב עומסים לדבר הזה כי אין צורך להבטיח ביצועים (ככה עובדת הנדסה). אם תמצאה חברה שתבטיח משהו כמו "בדוק עש 100קמש" - אני אקח מילים חזרה.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    שואדה שוגאן? חייב להגיד שלא שמעתי עליהם לפני היום אז נכנסתי לגוגל וראיתי שאין להם אתר חוץ מעמוד אחד להזמנת סליידר בודד או בפייסבוק עמוד שאפילו לא מילאו את ה"אודות" כל דבר שקשור לחברה הזאת לוט בערפל לכן לא התפלא עם מדובר המוצר סיני ממותג.
    בנוסף האתר שמוכר אותם וגוגל מפנה אליו moto911 מראה בגאווה סליידרים משופשפים עד החצי על אופנוע שנראה שלם, לי זה נראה שהם יותר מידי קשים ולא נשברים מתי שצריך
    נו נו.. זה היה לפני כמה שנים ואז היה להם אתר יפה מאוד וזה היה בערך הסליידרים הכי יקרים שהיה אפשר לקנות לאופנוע.
    כמו שהסברתי הם גם התעקמו בנפילה ב10 קמ"ש וגם שימשו כרגל ציר במהירות גבוהה. בקיצור...
    מאחל בהצלחה לכל המתקינים למינהם ושלא יהיה להם צורך בסליידרים, ואם כן שלא יתעקם להם השלדה ויגידו שלום לאופנוע.

אני בטוח שלכל מוצר קיימת גרסה "איכותית" בדיוק בשביל אנשים שחושבים בצורה כזאת. אולי תרצה כבל HDMI "איכותי"?

זה לא מגן על כלום. גם במסמר יש הנדסה, וגם באותו כבל. וזה עדיין "כולה מסמר" ו-"כולה כבל".

בנוסף - אף אחד לא עושה חישוב עומסים לדבר הזה כי אין צורך להבטיח ביצועים (ככה עובדת הנדסה). אם תמצאה חברה שתבטיח משהו כמו "בדוק עש 100קמש" - אני אקח מילים חזרה.
    לגבי ריזומה זה אכן מראות במחיר מופקע אבל אם הם יעמדו בשורה עם עוד מראות וללא כיתוב אני בטוח שהרוב יסחר בהם כי שמחזיקים מראה כזאת ביד מרגישים שהיא בנויה לתלפיות.

לגבי השאר כמו שאמרתי "כולה בורג" זה המוטו של הרבה רוכבים בישראל ובגלל זה שוק האופנועים המשומשים בארץ נראה על הפנים עם כלים שאחרי שנתיים נראים כמו אחרי 10 עם שלל קומבינות.

Senior Member
    כשאני חושב על הסליידר ועל תפקידו אני מדמיין גוש מתכת שהוא דק מאוד בקצה שלו(דק יותר כשהוא מתחבר לשלדה)
    כדי שבנפילות קטנות הוא לא ישבר, אבל בנפילות גדולות הוא ישבר מהר כדי שלא ישמש כרגל ציר.

Member

אם אתה מעמיד מוצר של חברות עם מוניטין מוכח לעומת זבל סיני שאתה קונה באלי אקפרס ברבע עלות, הבעיה היא בך חבוב.

לגבי ריזומה זה אכן מראות במחיר מופקע אבל אם הם יעמדו בשורה עם עוד מראות וללא כיתוב אני בטוח שהרוב יסחר בהם כי שמחזיקים מראה כזאת ביד מרגישים שהיא בנויה לתלפיות.

לגבי השאר כמו שאמרתי "כולה בורג" זה המוטו של הרבה רוכבים בישראל ובגלל זה שוק האופנועים המשומשים בארץ נראה על הפנים עם כלים שאחרי שנתיים נראים כמו אחרי 10 עם שלל קומבינות.
    אשכרה, כול חי בסרט שלא יודע איך האופנוע שלו נראה מבפנים אפילו מדבר על הכלי שלו כאילו יש לו צוות של מוטו גיפי פרטי אצלו בחנייה.
    זה למה לא שווה לקנות כלים יד 2 במדינה הזאת...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 1122 צפיה בהודעה
    אם אתה מעמיד מוצר של חברות עם מוניטין מוכח לעומת זבל סיני שאתה קונה באלי אקפרס ברבע עלות, הבעיה היא בך חבוב.
    חבוב,אם אתה מרגיש צורך בלתי נשלט לקנות במכיר מופקע - בעיה בך. לחברה שעושה _מראות_ (!!) יש "מוניטין"? אתה בטוח מפלנטה הזאת?

אשכרה, כול חי בסרט שלא יודע איך האופנוע שלו נראה מבפנים אפילו מדבר על הכלי שלו כאילו יש לו צוות של מוטו גיפי פרטי אצלו בחנייה.
    יש חדשות טובות בשבילך - אתה לא חייב להיות מכונאי רכב כדי לנהוג/לרכב. יותר מזה - לא צריך צוות של ג' פי כדי לתקן הונדה מצויה.

זה למה לא שווה לקנות כלים יד 2 במדינה הזאת...
    כמובן! לא מצפה לשום דבר אחר ממי שחושב שמראה ב-150 יורו זה בסדר.

Member
    חבוב,אם אתה מרגיש צורך בלתי נשלט לקנות במכיר מופקע - בעיה בך. לחברה שעושה _מראות_ (!!) יש "מוניטין"? אתה בטוח מפלנטה הזאת?

יש חדשות טובות בשבילך - אתה לא חייב להיות מכונאי רכב כדי לנהוג/לרכב. יותר מזה - לא צריך צוות של ג' פי כדי לתקן הונדה מצויה.

כמובן! לא מצפה לשום דבר אחר ממי שחושב שמראה ב-150 יורו זה בסדר.
    לא דיברתי על מראות..בכול מקרה תמשיך לשים את האופנוע שלך במוסך יבואן שיעבוד עליו מתלמד ויסגור לך את הברגים עם פטיש אוויר...

סליידרים ומגיני קייסים של חברת T-REX האמריקאית הצילו לחבר את הMT-07 שלו בהחלקה של בערך 100 קמ"ש.
    האופנוע החליק על הכביש וכל מה שקרה זה שהתגרד הסליידר, הקייסים נשארו שלמים, אפילו הרגלית כמעט לא השתפשפה... אני הופתעתי לטובה. זה בטוח משנה מאיזה סוג פלסטיק זה מיוצר באיזו צורה זה מתחבר לאופנוע, אבל נראה שהמוצר שווה את המחיר כי חור במנוע עולה יותר.