עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 36

אשכול: גיוס לסיירת האופנועים של המשטרה - דעתכם?

Senior Member הסמל האישי של erani99
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    לא חושב שמישהו מאיתנו פה באמת בעמדה של לייעץ לך. אלה החיים שלך ותעשה מה שמרגיש לך נכון, זה שעשית תואר במדעי המחשב לא אומר שבאמת בחרת את מה שאתה רוצה לעשות בחיים, למרות התנאים המפתים וההכנסה הגבוהה.
    כן, נו.. אחרי שימצא עבודה כי אין לו ניסיון, ואחרי השנה~שנתיים במשכורת נמוכה באיזו חברה שאו מתעללת בחדשים שחייבים להתכלב כדי לצבור ניסיון, או חברת סטארטאפ עלומת שם שיכולה להיסגר כל רגע... ואני לא אומר גם שצריך ללכת להיות שוטר רכוב אחרי שמסיימים תואר מדעי המחשב, אבל לא כל מה שנוצץ זהב.
    בהצלחה ביחידה
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי Khc צפיה בהודעה
    כי ככה סופסוף ניתקל בשוטרים איכותיים עם ראש על הכתפיים.
    כולכם פה נגד השוטרים, סביר להניח מהיתקלות כזו אחרת, מוצדקת יותר או פחות... אבל העובדה היא שכל עוד לא יגיע דם חדש ואיכותי לארגון, התרבות בו והאיכות בו לא תשתנה.
    אז למה כן? תחושת שליחות, אהבת הרכיבה, שינוי הגישה הקיימת מבפנים.
    למה לא? השכר, היחס מהציבור (ע"ע התגובות בפוסט זה) השחיקה והסיכון..
    שווה לבחון אפשרות התנדבות ליחידה, למי שלא רוצה לפספס את המליונים שהוא עושה בשוק הפרטי ועדיין מעוניין לתרום.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
    השוטרים, ביחד עם המורים והרופאים בשוק הציבורי, הם הציבור הכי אומלל בשירות המדינה. הם עובדים כמו חמורים בשביל להרוויח משכורת משפילה ויחס משפיל עוד יותר, הן מהאזרחים (הלקוח) והן מהמדינה (המעביד).
    מחזק גם את דבריו של edgaroviz, אזרח לא צריך 'לפחד' משוטר.
    בחו''ל (במקומות שבהם הייתי) אין בעיה לפנות לשוטר ברחוב לכל דבר שהוא, משאלה 'תיירותית' ועד תלונה על כל דבר שהוא. בארץ לא הייתי פונה לשוטר ברחוב גם אם היו בו רק שוטרים. לך תדע על איזה ביריון חובב שררה וכוח תיפול ועם מה תצא משם.

Member הסמל האישי של Khc
    צודק, אבל לא כל השוטרים בארץ בריונים (יש, ולא חסר, לא מעט כאלו לצערנו)
    כמו שלא כל המוסכניקים רמאים, עורכי הדין עוכרי דין והגננות מתעללות בחסרי ישע.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    כן, נו.. אחרי שימצא עבודה כי אין לו ניסיון, ואחרי השנה~שנתיים במשכורת נמוכה באיזו חברה שאו מתעללת בחדשים שחייבים להתכלב כדי לצבור ניסיון, או חברת סטארטאפ עלומת שם שיכולה להיסגר כל רגע... ואני לא אומר גם שצריך ללכת להיות שוטר רכוב אחרי שמסיימים תואר מדעי המחשב, אבל לא כל מה שנוצץ זהב.
    בהצלחה ביחידה
    בתור אחד שמקים צוותי פיתוח בסטארטאפים למחייתו כבר הרבה שנים, אני מנחש שמשכורתו של מתחיל מהאוניברסיטה גבוהה משמעותית מזאת של שוטר (רכוב או אחר). מי שמוכשר לא ממש צריך לדאוג אם סטארטאפ נסגר, יש המון מה ללמוד מזה ויש המון הזדמנויות בשוק.

אבל - אני מתחבר למחשבה (שיתכן שהיא תמימה) של להצטרף לרכובים על מנת לתקן ולא על מנת להתעלל. לי יצא (ממש מזמן) להתקל בשוטר רכוב שהתקרב אלי מאחור באחד הכבישים סביב נס-הרים, העיר לי על קווי פניה לא ממש מוצלחים ולקח אותי להדרכה קצרה אחריו שממש הראתה לי איפה אני טועה. יש גם כאלה.

Senior Member
    6300 שכר בסיס לפי חודש - אין תוספות לשכר גם אם תתהפך (ויש שעות המון שעות נוספות).
    קורס של כ-חצי שנה בבית שמש (שגם לא מועיל במיוחד).
    התחלת עבודה בעיקר במשמרות לילה ואחר כך מתקדמים (לרוב).
    סך שעות העבודה למשמרת לא עולה על 12, אלא אם כן זה אירוע חירום.
    וכמה שידוע לי, הרישום הראשוני הוא למשטרת תנועה/סיור עירוני, אחרי שצברת ותק יעבירו אותך לסיור אופנועים (אתה לא מתחיל לבד אף פעם).

Sent from my MI 5X using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של dudybou
    ציטוט נכתב במקור על ידי Khc צפיה בהודעה
    כי ככה סופסוף ניתקל בשוטרים איכותיים עם ראש על הכתפיים.
    כמי שעובד במשרד ממשלתי, אני יכול לומר שזה לא ממש נכון..
    חבר'ה צעירים שבאים עם מוטיבציה (במקרה שלי בתחום המחשבים, תיכנות) מהר מאוד מדוכאים ע"י המערכת שלא מעריכה את המוטיבציה שלהם (ויש מנהלים שאפילו רואים את זה בצורה עויינת לפעמים, כי אתה "יעיל מידי", ובגללך יהיו דרישות גבוהות יותר..), ולאט לאט הם נכנסים למסלול הרס המוטיבציה.. והופכים לכאלו שידכאו אחרים בעתיד..
    ברור שלא כולם כאלה, לרוב מי שכזה מחפש מקום עבודה אחר בחוץ (למרות ה"תנאים" של "עובד מדינה"), אבל יש לא מעט כאלה.. אצלי למזלי יש בוס מפרגן לגמרי, אבל הוא מיעוט במערכת..
    אז לומר "אני אכנס ואשנה את הדבר הזה" - לדעתי קצת מנותק מהמציאות, עם כל הצער שבדבר..

ציטוט נכתב במקור על ידי Fistuk צפיה בהודעה
    לי יצא (ממש מזמן) להיתקל בשוטר רכוב שהתקרב אלי מאחור באחד הכבישים סביב נס-הרים, העיר לי על קווי פניה לא ממש מוצלחים ולקח אותי להדרכה קצרה אחריו שממש הראתה לי איפה אני טועה. יש גם כאלה.
    גידי פרדר היה שוטר פעם ?
    x-max 250 2013 -> nc700x 2012

אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    השוטרים, ביחד עם המורים והרופאים בשוק הציבורי, הם הציבור הכי אומלל בשירות המדינה. הם עובדים כמו חמורים בשביל להרוויח משכורת משפילה ויחס משפיל עוד יותר, הן מהאזרחים (הלקוח) והן מהמדינה (המעביד).
    מחזק גם את דבריו של edgaroviz, אזרח לא צריך 'לפחד' משוטר.
    בחו''ל (במקומות שבהם הייתי) אין בעיה לפנות לשוטר ברחוב לכל דבר שהוא, משאלה 'תיירותית' ועד תלונה על כל דבר שהוא. בארץ לא הייתי פונה לשוטר ברחוב גם אם היו בו רק שוטרים. לך תדע על איזה ביריון חובב שררה וכוח תיפול ועם מה תצא משם.
    רופאים מרווחים משכורת משפילה ?
    אתה אולי מתכוון למתמחים? אחרי שנגמרת תקופת ההתמחות (5 שנים) השכר מטפס והרבה.
    אם תסתכל , מי שבראש טבלת השכר בשירות הציבורי הם רופאים. ולא במקרה. וזה עוד לפני הקליניקה הפרטית.

Sent from...

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי YaronNahum צפיה בהודעה
    רופאים מרווחים משכורת משפילה ?
    אתה אולי מתכוון למתמחים? אחרי שנגמרת תקופת ההתמחות (5 שנים) השכר מטפס והרבה.
    אם תסתכל , מי שבראש טבלת השכר בשירות הציבורי הם רופאים. ולא במקרה. וזה עוד לפני הקליניקה הפרטית.

Sent from...
    מסכים חלקית.
    נכון שרופאים נמצאים בראש טבלת השכר הציבורי, אבל (וזה אבל ענקי) מדובר בראשי מחלקות בכירים מאוד, לרוב בבתי חולים בפריפריה (סורוקה לדוגמא) שהשכר הגבוה שהם מקבלים מתגמד לעומת הפוטנציאל השתכרות במגזר הפרטי. רוב הרופאים הציבוריים אינם ראשי מחלקות בכירים, אלא מתמחים (התמחות יכולה לנוע בין 3 שנים לרופא פנימי ועד 15 שנה לכירורג ספציפי) ורופאים זוטרים. אלו מרוויחים שכר נמוך, בטח ביחס להיקף העבודה שלהם. לפני שנים כשהתלבטתי מה ללמוד חשבתי בהתחלה ללכת בדרכו של אבי וללמוד רפואה וכחלק מההתנגדות הדי נחרצת של ההורים שלי (שניהם מתחום הרפואה) הם הפגישו אותי עם כל מיני רופאים במגזר הציבורי (חלקם אף ראשי מחלקות בכירים וחברים בוועדות הקבלה האקדמיות) ולא היה רופא אחד שצידד בלימודי רפואה. המצב היום הוא אף גרוע יותר מאז, כי התווספה גם ההתדרדרות ביחס לצוותים הרפואים, כך שלכל ה'תענוג' של עיסוק ברפואה נוסף גם סיכון גופני.

Member
    אתם שמתם לב שפותח השירשור בכלל לא בעסק????

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי edgaroviz צפיה בהודעה
    האבסורד הוא שאנשים שומרי חוק, לדוגמה אמא שלי... כשעוצר אותה שוטר היא מפחדת, למה היא מפחדת? אין לה ממה לפחד משוטר שאמור לשמור עליה כאזרחית, אבל הפחד עדיין קיים.
    המערכת רקובה מבפנים ולא תשתנה, מדינת משטרה ומדינת צבא. מנהלים בשוק הפרטי שיוצאים מקצונה מנהלים כמו קצינים, כמו מפקדים, למה? כי המדינה הכניסה את זה לכל אזרח.
    התגובה הכי נכונה באשכול הזה בנתיים...חבל שלרוב התושבים במדינה הזאת אין את התובנות האלה..

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    למה בשם מפלצת הספגטי המעופפת, מישהו עם תואר במדמ"ח אפילו ישקול להתגייס למשטרה?
    גם אני לא הבנתי. אתה רוצה להיות שוטר? (אין כל רע בזה). אתה רוצה להפוך אופנוע למקצוע?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי kanter.m צפיה בהודעה
    אתם שמתם לב שפותח השירשור בכלל לא בעסק????
    האיש בחו"ל והאופנוע בנתב"ג

Member הסמל האישי של Khc
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    האיש בחו"ל והאופנוע בנתב"ג
    תאמין לי, כבר מתנהג כמו עובד מדינה

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
    6300 שכר בסיס לפי חודש - אין תוספות לשכר גם אם תתהפך (ויש שעות המון שעות נוספות).
    קורס של כ-חצי שנה בבית שמש (שגם לא מועיל במיוחד).
    התחלת עבודה בעיקר במשמרות לילה ואחר כך מתקדמים (לרוב).
    סך שעות העבודה למשמרת לא עולה על 12, אלא אם כן זה אירוע חירום.
    וכמה שידוע לי, הרישום הראשוני הוא למשטרת תנועה/סיור עירוני, אחרי שצברת ותק יעבירו אותך לסיור אופנועים (אתה לא מתחיל לבד אף פעם).

מה שרשמת זה לא לגמרי מדויק.

יש המון חסרונות, ויש גם המון יתרונות

שב עם מישהו על בירה/קפה/מה שבא לך...
    תגלה שיש הרבה ניואנסים שלא חשבת עליהם, ולא הוזכרו.

Senior Member
    חשבתי כבר עת הכל, בייחוד שאחרי שהמשטרה הזמינו אותי 3 פעמים כי קצינים מסוימים רצו שאהיה שוטר אצלם (אישית) ואפילו הייתי בבית שמש.
    ראיתי את כל האספקטים וכל השיטות.
    דבר אחד אגיד לך:
    אין פנסיה תקציבית במשטרה, אז אין טעם להיכנס ולו הקטן ביותר.

נ.ב.
    אם איבדתם תקווה בחיים, ולא תצליחו בשום תחום... לכו על זה.... פרנסה קבועה זה גם משהו ועם הזמן זה יעלה.