תוצאות 1 עד 15 מ 30

אשכול: הגיע הזמן להתחדש

צפייה משולבת

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי guyt צפיה בהודעה
    למעט הג'יקסס 1000 רכבתי על כולם.
    ה-Z היה מחוספס ומתקשר, ה-MT עצבני, ה-S חלק וליניארי (ומהיר).
    ה-MT נפסל.
    הוספתי להתלבטות משהו קצת שונה - ברוטאלה 800
    אני כבר ארבע שנים על ה S1000R ונהנה ממנו מאוד. מידי פעם עולה המחשבה של אולי לנסות משהו אחר אבל אין באמת משהו שמדגדג, למעט המחשבה ללכת לכוון אחר (משהו רגוע יותר אולי, או לחילופין משהו עוד יותר קיצוני). אחד מהדברים שאני מרוצה ממנו במיוחד הוא השירות שאני מקבל מהמוסך המרכזי בתל-אביב. אני יודע שיש אנשים שלא כל כך מרוצים מהם אבל לי היו רק התנסויות טובות איתם (והיו כמה דברים שדרשו טיפול לאורך השנים). נכון שמנוע ארבע בשורה הוא לינארי, אבל מעבר ל 8,000 סל"ד המנוע הזה פשוט מעיף את האופנוע וגם הבלמים שלו ממש מעולים וקל מאוד להוריד מהירות בשליטה מאוד מדוייקת.

Member הסמל האישי של guyt
    ציטוט נכתב במקור על ידי Fistuk צפיה בהודעה
    אני כבר ארבע שנים על ה S1000R ונהנה ממנו מאוד. מידי פעם עולה המחשבה של אולי לנסות משהו אחר אבל אין באמת משהו שמדגדג, למעט המחשבה ללכת לכוון אחר (משהו רגוע יותר אולי, או לחילופין משהו עוד יותר קיצוני). אחד מהדברים שאני מרוצה ממנו במיוחד הוא השירות שאני מקבל מהמוסך המרכזי בתל-אביב. אני יודע שיש אנשים שלא כל כך מרוצים מהם אבל לי היו רק התנסויות טובות איתם (והיו כמה דברים שדרשו טיפול לאורך השנים). נכון שמנוע ארבע בשורה הוא לינארי, אבל מעבר ל 8,000 סל"ד המנוע הזה פשוט מעיף את האופנוע וגם הבלמים שלו ממש מעולים וקל מאוד להוריד מהירות בשליטה מאוד מדוייקת.

אני מחפש כאלה. השוק שלהם מוצלח מאוד יחסית והם נמכרים מהר, אפילו אלה עם היד הגבוהה.
    ברכיבת מבחן שעשיתי עליו נדהמתי מהקלות שבה הוא מבצע פקודות.
    רוצה להאיץ? בבקשה, מהירות תלת ספרתית תוך רגע.
    רוצה לבלום? לא צריך יותר מאצבע ולחשוב על בלימה.
    רוצה לפנות? פקודת היגוי קלילה והאופנוע שתול בקו.
    מאוד נהניתי, למרות שהתחושה החשמלית משהו הפריעה לי קצת, אבל בטח אתרגל.
    הכל קל וזורם...

נשאר רק למצוא אחד כזה
    SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
    Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
    Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
    Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
    Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R

Member
    לפעמים יש כאלה בטרייד אין של ב.מ.וו (אני קניתי את שלי מהם אחרי שמישהו שנסע עליו 1500 ק"מ החליט שזה לא בשבילו), אולי תבדוק במוסך שלהם אם יש מישהו שמחפש למכור