תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: חווית שירות + סקירת ציוד קסדה דו שימושית airoh s5

Member

חווית שירות + סקירת ציוד קסדה דו שימושית airoh s5

במשך זמן רב חיפשתי חלופה סבירה לקסדת agv k3 שהייתה לי במשך מספר שנים. היות ואני רוכב על דו"ש חשבתי לעצמי למה לא לקנות קסדה דו שימושית. אוהב את המראה, מתאים לי לפנטזיה של טיולי שטח מדי פעם (למעשה לא יוצא לי). לאחר מספר נסיונות כושלים להביא באמצעות אדם פרטי את הקסדה של שואי hornet ds, החלטתי לראות מה השוק בארץ מציע בטווח המחיר של 1000-1500 שקלים לקסדות דו שימושיות. ושוב, כאמור הייתי נעול על הקונספט.

לאחר בירור קצר הבנתי שישנה את ה airoh s5 (להלן: הקסדה), לא מצאתי באינטרנט חוות דעת מסודרות כמו ברוויזילה וכיו"ב, ובעיקר נשענתי על סקירות ציוד בפורומים מחו"ל מהם על הרושם שהקסדה טובה יחסית למחיר, ואחד אפילו התבטא שהשואי לא עדיפה עליה בהרבה למרות שהיא משמעותית יותר יקרה. בפורום אחר תיעד אחד מהמשתמשים בצירוף תמונות אירוע תאונתי שהיה לו עם הקסדה, והסיק שמבחינתנו הקסדה הוכיחה את עצמה.

בארץ מי משייבא את airoh הם דייטונה בעלי סניף ברמת גן ובתל אביב. לא אלאה אתכם לא הייתה קסדה במידה שלי, - xl. לאחר המתנה של 2-3 חודשים הגיעה הקסדה.

הגעתי מספר פעמים לסניפים שלהם כדי לבדוק אם זה באמת מה שיתאים לי. כששמתי את הקסדה על הראש היא הרגישה לי מאוד לחוצה, ואין מידת xxl. אמרו לי אל תדאג זה יתרחב לכולם זה לוחץ בהתחלה ואח"כ זה מסתדר. אמרתי להם שאני חושש לגבי המידה, והבהירו לי שאם לא לוחץ לי במצח ורק בלחיים זה סבבה. אז אמנם לחץ לי בלחיים ופחות במצח אבל החלקתי את זה, זה אמור להתרחב לא?. כמו כן נאמר לי בסניף שלקסדה יש צביעה מיוחדת (משהו כפול) שהופך אותה לעמידה מהרגיל לשריטות, שהיא נבחנה במנהרות רוח, מיוצרת באיטליה, וזהו בגדול.

בעלי דייטונה עשו רושם ידידותי אמין.

הקסדה נקנתה בסופו של דבר, אבל לאחר כ - שבוע העליתי אותה למכירה, ובסופו של דבר נמכרה לממעיט במחיר. וכל כך, למה? המענה בסקירת הציוד:

מחיר - 1,200 שקלים.

יתרונות-

הקסדה יפה מבחינת מבנה, וגם מגיעה בצביעות מעניינות. אווירודינאמית מאוד, נבחנה כאמור במנהרות רוח, ואני אישית רכבתי איתה במהירות שבין 120-140 והמצחיה לא הפריעה בכלל. שדה ראיה רחב ונקי. משקף שמש פנימי יעיל ונוח. מצחיה מתקפלת, יש לה קליפס כזה מעל הקסדה שתופס את המצחיה, ואז אם אתה מעוניין להכניס את הקסדה לארגז, לוחצים על הקליפס המצחיה מתקפלת ו"מתלבשת" על המשקף והכל סבבה. אפשר להסיר את המצחיה ולהתקין על באזורי החיבור שלה פלסטיקים שמתחברים באמצעות ברגים (מגיעים יחד עם הקסדה) כדי לסגור את החללים.

חסרונות -

ריפודים לא פריקים, מחוספסים ולא ממש נעימים למגע, אתה מגיע מהר מאוד ל shell. החלק העליון של הגולגולת זה רק בד קטיפתי משהו שחוצץ בין הראש לקלקר או מה שזה לא יהיה.

במסגרת הכללית של הקסדה רואים את הshell הפנימי/ קלקר חשוף בכל מיני פינות של הקסדה, שמתי לב לזה רק אחרי שקניתי. בהבנה שלי זה חיסרון מסוים כי זה הופך אותו ליותר חשוף לתנאים סביבתיים, ופוגע באפקטיביות שלו לטווח ארוך.

הקסדה רועשת מאוד, זה לא שהיא לא שקטה היא פשוט רועשת, חובה לקנות אטמי אזניים. לפני כן ה agv k3 הייתה נשמעת לי רועשת, אבל אחרי כמה סיבובים עם הairoh, הבנתי באמת מה זה רעש ופשוט התגעגעתי ל k3. קניתי אטמים ומבחינתי זה בעסה כי אני אוהב לשים קסדה וליסוע בלי ביורקטיות נוספות מעבר למעיל כפפות ומגיני ברכיים. מה גם שזה קטן והלך לי לאיבוד כמה פעמים.

מבחינת עמידות הצבע - לא צביעה כפולה ולא נעליים, הצבע חטף שריטות כמו כלום ובקושי השתמשתי בה, היה משהו בארגז שכנראה "ניקר את הקסדה" וראיתי איך הצבע באותם מקומות פשוט לא היה עמיד כמו שהבטיחו. אני שב ואומר, אני יודע מה גרם לאותן נקירות אבל זה לכל היותר קרה כשהאופנוע עמד ולא בנסיעה ואין סיבה שהצבע יפגע בצורה כזו. שורה תחתונה בהקשר זה - צביעה לדעתי לא איכותית, למרות שנראית טוב במבט ראשון - בטח לא איכותית כמו שהבטיחו.

ברמה האישית שלי - הקסדה לא התאימה למבנה הראש בסופו של דבר, היא הציקה לי והייתה לא נוחה ברכיבות ארוכות. מה גם שכל פעם שהייתי שם ומוריד אותה החלק העליון של הפנים היה משתפשף באיזור הצר יותר של הקסדה (עליו אמרו בחנות שיתרחב). הרמה האישית הזאת נסמכה על מה שהובטח לי בחנות, שזה יתרחב באזורים שהציקו לי ובסופו של דבר זה לא קרה. נקודה שלילית לשירות לקוחות. שימו לב, הקסדה מתאימה לבעלי מבנה ראש צר! עניין נוסף כאמור זה הרעש שהוא בלתי נסבל ללא אטמים. כששמתי אטמים, בגלל הלחץ שהיה הם העיקו לי.

אם הקסדה הייתה גדולה בחצי מידה-מידה יותר אולי לא הייתי מרגיע כל כך רע לגבי הקניה.

במבחן הערך מול תמורה - שימכרו אותה ב 1,000 מקסימום.

נ.ב.,
    מכרתי אותה ממש בהפסד וקניתי שואי קווסט ב 1,500.

Member
    נקודה נוספת ששכחתי לציין היא שכשהמשקף פתוח לגמרי (אצלי) הוא עדיין היה בשדה הראיה וזה קצת הפריע היו צריכים לדאוג שהוא יהיה כמה ס"מ למעלה יותר. יכול להיות שזה ככה כדי לשמור על האווירודינאמיות.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של מיכאל סמטנוב
    תודה על הסקירה, אנא צרף כמה תמונות ואני אשמח להדביק

Member

תמונות

תמונות של הקסדה
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    • סוג הקובץ: jpg 13.jpg‏ (96.3 קילובייט, 69 צפיות)
    • סוג הקובץ: jpg 12.jpg‏ (101.6 קילובייט, 63 צפיות)
    • סוג הקובץ: jpg 15.jpg‏ (104.6 קילובייט, 65 צפיות)
    • סוג הקובץ: jpg 10.jpg‏ (100.0 קילובייט, 66 צפיות)

Member
    Airoh קסדה מעולה.
    היתה לי קסדת שטח שלהם והיא לא
    פחות ממדהימה.
    תמיד פזלתי לכיוון הקסדות כביש שלהם אולי יום אחד אעשה זאת.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי guyg צפיה בהודעה
    Airoh קסדה מעולה.
    היתה לי קסדת שטח שלהם והיא לא
    פחות ממדהימה.
    תמיד פזלתי לכיוון הקסדות כביש שלהם אולי יום אחד אעשה זאת.
    תגיד לי, אתה רציני?

אני מעלה פה פוסט מפורט עם סקירה מלאה ופרטנית של דגם ספציפי של קסדה ואתה בא לי ביציאה הכוללנית הזו?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    תראה יש לאישתי קסדה כזו כמעט שנה.
    הריפודים לא שיא האיכות
    הקסדה לא רועשת מידי
    הציר של המשקף שמש השמאלי עושה רעש
    בגדול אחלה קסדה , נוסתה גם ב170 קמש במסלול והיא בסדר גמור.
    קצת קשה להרכיב דיבורית
    קשה לכבס את הריפודים
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    תראה יש לאישתי קסדה כזו כמעט שנה.
    הריפודים לא שיא האיכות
    הקסדה לא רועשת מידי
    הציר של המשקף שמש השמאלי עושה רעש
    בגדול אחלה קסדה , נוסתה גם ב170 קמש במסלול והיא בסדר גמור.
    קצת קשה להרכיב דיבורית
    קשה לכבס את הריפודים
    לא יודע לגבי הציר של משקף השמש,
    לגבי לא רועשת מדי...שמע אני ממש סבלתי מזה, מבחינתי רועשת מאוד.
    מסכים לגבי 170 קמ"ש במסלול.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    תראה אולי זה מהתקנת הדיבורית או מבנה ראש
    דווקא אצלי בבית יש agv skyline שאף אחד לא רוצה ללבוש (3רוכבים במשפחה) כי היא רועשת בטירוף.
    דווקא האירו הזו אחלה ולא רועשת מידי למעט מה שאמרתי עיניין הציר משקף שמש היא דווקא שקטה יחסית על אף האיוורור המטורף שלה.

החסרונות זה החוסר אופציה לסגור איוורור
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor