חיקוי של הדבר האמיתי? יצא לך לרכב על הוולקן בכלל? אתה נשמע כמו פאן בוי שמנסה להצדיק את הקניה שלו.
צריכת הדלק של הוולקן זהה לזו של ההארלי שציינת (1 ל-20 בערך) עם טנק דלק מאסיבי של 20 ליטר. לוולקן יש מושב אחורי מהחברה ולא כאביזר שעליו צריך לשלם אקסטרה. כלים רצוי לסחוב עם כל אופנוע באשר הוא וללמוד לבלום זה הכרחי גם אם יש לך ABS. כסטוק הוא נשמע מעולה עם האגזוז המקורי בעוד שההארלי, "המקור", נשמע מאוד מסורס.
אני יכול לתת עשרות סיבות לקחת וולקן על הארלי, אבל מי שבראש שלו הארלי לא ישמע אותם אלא ימשיך בשלו (ואני מבין כפאן בוי ענק של טריומף בעצמי)
אם אתה משווה וולקן (וכן רכבתי עליו) להארלי אתה יכול להשוות גם נינגה 650 (ER6 לשעבר) ל 636.....
אין קשר בניהם.
הוולקן נהדר בפני עצמו - חלק נוח מהיר מגיב, מנוע 2 צילינדר (של ורסיס) בשורה, וסך הכל רכישה מעולה.
אבל אין מה להשוות לחויות רכיבה של IRON 883 זה משהו אחר.
שוב למעט ההגדרה של אופנוע קאסטום אין כלום דומה.
אם אתה מחפש לראות את הנוף בדרך בצורה חלקה אז וולקן זה הדבר, אם אתה רוצה לרכב על אופנוע מברזל עם מסורת של מליוני רוכבים....
נו יש לך טריומף אתה מבין אותי...
אני לא אהבתי את הדגם הזה של הארלי.. ואני מאוד מבסוט מהבחירה ואולי יום אחד אקנה גם הארלי או אינדיאן![]()
אמת ,לא יצא לי לרכב עלאינדיאן,אבל על פי איך זה נראה האינדיאן כלי בנוי יותר רציני ומבוסס מהארלי.
כזה רושם.
ה IRON 883 שלי
אתקן טעות - חשבתי שהבחור מתכוון לוולקן 900, על כזה רכבתי. אם מדובר על וולקן S - אופנוע חמוד אבל לטעמי לא נופל באמת לקטגוריה של הקרוזר בפן הקלאסי כי בשבילי קרוזר אמור להיות מעבר לתנוחת ישיבה אלא גם לסגנון רכיבה ולמנוע ווי עצל שמפמפם בסלד נמוך. הוולקן הוא אופנוע ספורט לבוש בשלדת קרוזר, כמו הרבל 500, כמו אחיו מהדור הקודם האיאן 500, אחלה כלים אבל זה לא באמת מעביר את הפואנטה (לטעמי).
מים לא טוב , עושה חלודה בברכיים.
בעצם חלודה זאת בעיה של הארלים ישנים.
Sent from...