תתחדש
תתחדש, כלי מדהים! לקחת את הקסטום או הקלאסיק?
[QUOTE=shembar1;130987]היי,
אספר לכם בקצרה. אני רכבתי כמעט 5 שנים על hypermotard 796 והיה לי כיף בטירוף.
בגלל מחירי האחזקה והרצון להרגע קצת מהתחום החלטתי לרדת לקטנוע (טעות נוראית לא מומלץ!!!).
בכל מקרה אני אחרי שנה עם הקטנוע וכמו שאתם מבינים אני חייב לחזור. אבל אני רוצה לחזור ברגוע.
נדלקתי ממש על עניין אופנועי קאסטום וגם אישתיומכאן ההחלטה לחפש אופנוע בתחום.
הנסיעות שלי הם בעיקר בתוך עיר (אני יודע ומקבל את החסרונות של האופנועים האלה בתוך העיר). וטיולים בסופי שבוע.
השאלה היא כזאת, יש לי תקציב של 50-60K לאופנוע והאופציות שלי לא רבות בתחום הזה.
נסעתי על REBEL 500 של הונדה וזה לא היה זה.
חשבתי על VN900 אבל הוא טיפה מסיבי מידי בשבילי.
עשיתי נסיעת מבחן על הארלי ונדלקתי.
אחרי קריאה באינטרנט הבנתי שיש דעות שונות ומשונות על הכלי.
חלק כתבו חלש מידי.
חלק אמרו שזה אופנוע מדהים.
הרבה ציינו "בולמים מזעזעים".
וכו'.....
השאלה מה אתם אומרים עליו?
הקוואסקי יחסוך לך הרבה כסף על ציוד רכיבה וקישקושים ממותגים וקעקועים. אני חושב שהוא גם יהיה אמין יותר
הרבה כסף על ציוד רכיבה וקישקושים ממותגים וקעקועיםקעקועים אצל חובבי קוואסקי -לא מקובלים?
עוד יתד במוסד
https://www.calcalist.co.il/local/ar...746523,00.html
לא יתד ולא נעליים, החברה מרחיבה את היצע הדגמים שלה, שחושבים על זה מה שהיה עד עכשיו היה יוצא דופן, חברה שלמה שמייצרת דגמים רק לנישה אחרת בלבד בזמן שכל החברות האחרות מציעות קטנועים, קרוזרים, סופרספורט, אדוונצ'ר ועוד, פלא שהם שרדו עד עכשיו.
הארלי תמשיך לייצר את מה שהיא מתמחה בו אבל במקביל תתחיל לקחת נתחים בקטגוריות אחרות.
ללקוח הארלי בנישת הקרוזרים זה לא אמור לשנות כלום גם אם יהיה להם אופניים חשמליות או סתם אופניים כמו קטמ.
הכתב מנסה ליצור דרמה בשקל אני רואה כאן תוכנית עסקית חכמה שתשמור על הארלי למאה שנה הבאות ושימותו הקנאים וצרי העין.
לא מאמין שקנית חיקוי של הדבר האמתי.
יש לי 883 - הורד מהמם נוח יפה.
עשוי ברזל בלי קישקושים, נוח זריז והתחזוקה שלו היא בדיחה.
48 אלף קמ אפס תקלות.
עשרות מליונים שקונים בכל העולם אופנועים של הארלי כנראה טועים.
וישראלים יודעים הכי טוב.
ולקן ??? באמת ???
ולא - אתה לא צריך להתאים את עצמך לאופנוע, לא האופנוע לא בוחר בך, לא אתה לא צריך ארגז כלים איתך לאף מקום....
אתה אל צריך לעשות כיוון שסתומים אתה לא צריך מפתח פיזי (שלט קרבה) אתה לא צריך לדאוג לבלימה כי יש לך ABS
אתה אפילו לא צריך לכבות את האיתות כי אחרי פניה הוא כבה לבד.
ולא - שאתה קונה הארלי משומש אתה לרוב תקבל אותו עם המון תוספות - לא מעלי אקספרס - מקוריות של החברה איכותיות ולא זבל סיני.
ויש לי עוד מה להוסיף אבל כדי שאשתוק.
אופנוע מעולה נוח בעיר ונוח מחוץ לעיר צריכת דלק - נורית נדלקת לי כל 200 קמ על 8 ליטר דלק.
ולא פחות חשוב - רכיבה על האופנוע הזה היא שונה הכל אופנוע אחר - זה המוצר שאותו כל היצרנים שמיצרים אופנועי קאסטום מנסים לחקות.
אז תתחדש !!! אתה חלק מהעדר.
ולכל המגיבים - מי שלא היה בעלים של הארלי טוב לו שישמור את דברו לעצמו.
חיקוי של הדבר האמיתי? יצא לך לרכב על הוולקן בכלל? אתה נשמע כמו פאן בוי שמנסה להצדיק את הקניה שלו.
צריכת הדלק של הוולקן זהה לזו של ההארלי שציינת (1 ל-20 בערך) עם טנק דלק מאסיבי של 20 ליטר. לוולקן יש מושב אחורי מהחברה ולא כאביזר שעליו צריך לשלם אקסטרה. כלים רצוי לסחוב עם כל אופנוע באשר הוא וללמוד לבלום זה הכרחי גם אם יש לך ABS. כסטוק הוא נשמע מעולה עם האגזוז המקורי בעוד שההארלי, "המקור", נשמע מאוד מסורס.
אני יכול לתת עשרות סיבות לקחת וולקן על הארלי, אבל מי שבראש שלו הארלי לא ישמע אותם אלא ימשיך בשלו (ואני מבין כפאן בוי ענק של טריומף בעצמי)