לא תשובה ישירה לשאלה שלך, אבל האם בדקת את הקוואסאקי וולקן? יש גם יוסאנג אקילה 650 אם אני זוכר נכון. אם לא טועה שניהם נכנסים בתקציב.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
היי,
אספר לכם בקצרה. אני רכבתי כמעט 5 שנים על hypermotard 796 והיה לי כיף בטירוף.
בגלל מחירי האחזקה והרצון להרגע קצת מהתחום החלטתי לרדת לקטנוע (טעות נוראית לא מומלץ!!!).
בכל מקרה אני אחרי שנה עם הקטנוע וכמו שאתם מבינים אני חייב לחזור. אבל אני רוצה לחזור ברגוע.
נדלקתי ממש על עניין אופנועי קאסטום וגם אישתיומכאן ההחלטה לחפש אופנוע בתחום.
הנסיעות שלי הם בעיקר בתוך עיר (אני יודע ומקבל את החסרונות של האופנועים האלה בתוך העיר). וטיולים בסופי שבוע.
השאלה היא כזאת, יש לי תקציב של 50-60K לאופנוע והאופציות שלי לא רבות בתחום הזה.
נסעתי על REBEL 500 של הונדה וזה לא היה זה.
חשבתי על VN900 אבל הוא טיפה מסיבי מידי בשבילי.
עשיתי נסיעת מבחן על הארלי ונדלקתי.
אחרי קריאה באינטרנט הבנתי שיש דעות שונות ומשונות על הכלי.
חלק כתבו חלש מידי.
חלק אמרו שזה אופנוע מדהים.
הרבה ציינו "בולמים מזעזעים".
וכו'.....
השאלה מה אתם אומרים עליו?
לא תשובה ישירה לשאלה שלך, אבל האם בדקת את הקוואסאקי וולקן? יש גם יוסאנג אקילה 650 אם אני זוכר נכון. אם לא טועה שניהם נכנסים בתקציב.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
It's not about the speed. It's about the ride!
רוב הסיכויים שתמצא כאן את מה שאתה מחפש:
https://www.facebook.com/search/top/...99%D7%99%D7%9D
בהצלחה
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כאחד שרכב גם על ה-883 וגם על VN900 קלאסיק - הקוואסאקי טוב ממנו בכל פרמטר.
הספורטסטר מרגיש מאוד כבד בפניות בעוד שהוולקן קליל בהיגוי ולא מרגישים את המשקל. הספורטסטר הרגיש שהוא נחנק ב-100 קמ"ש והתחיל לשדר אי נוחות, בעוד שה-VN ישייט על 110 כל היום, מעבר לזה מתחילות ויברציות, בעיקר בגב התחתון, אבל מתרגלים לזה מהר מאוד ולאחר כמה עשרות ק"מ מצאתי את עצמי מזגזג על 140 בין רכבים.
תנוחת הרכיבה על ההארלי - קרבית יותר, לטעמי פחות נוחה לטיולים.הוולקן מאוד נינוח וגם לאחר שהות ממושכת באוכף לא מרגישים מאמץ מהדרך. מה גם שלוולקן עוד יתרון נוסף וזה המושב האחורי, המאפשר נסיעות בהרכבה. נכון, הוולקן מרגיש מאסיבי בהתחלה אבל מתרגלים אליו די מהר ואפשר גם לעבור בין תורי הרכבים בדרך לעמדת ההזנקה ברמזור.
ודעה אישית נטו - עם אגזוזים מקוריים הקוואסאקי נשמע הרבה פחות "מסורס" מההארלי.
שניהם לא נוחים
לגבי ה-883 אם אין לך סתימות בשיניים אולי תסתדר
...אבל לא כתוב עליו הארלי!הקוואסאקי טוב ממנו בכל פרמטר.
למען האמת עשיתי סיסוב על 883.
צריך להיות ממש אוהד של הארלי לסלוח לו כל כך הרבה חסרונות ... אפילו כמה עם גאווה
אם אתה באמת רוכש לשימוש עירוני אז ה883 לדעתי יהיה בסדר ומאידך יאמהה xv950 יהיה מצויין.
כלי אמין מאוד וכל עוד אתה רוכב איתו בעיר וללא טיולים הוא ייתן לך מראה משובב לב מנוע גמיש ואמינות נהדרת.
כמובן שלטיולים ועוד בזוג שומר גבו יירחק.
LokiMonsteR
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
א. יש אופנועים רגועים שהם לא קאסטום. כל נייקד רגוע יעשה את העבודה.
ב. קח רכיבת מבחן על ההארלי. קשה לי להאמין שלא תתאכזב.
הארלי, (כל הארלי) לא נמדד מעולם במבחן השימושיות הוא לא שווה בשום פרמטר לאופנוע אחר.
הארלי הוא כלי שעומד במבחן בפני עצמו ומול עצמו, אל תבלבל 2 גלגלים מנוע ושרשרת עם אופנוע
או אופנוע עם הארלי.
ה-883 הוא כרטיס הכניסה הקטן לעולם ענק שלא מיועד לבעלי לב חלש סתימות זמניות, או מפונקים.
ברכישת הארלי אתה רוכש שק של תוספות סמויות וחבילה כבדה שאינה מתאימה לכל אחד, אתה לא בוחר
הארלי הארלי בוחר אותך.
אם שאלת את שאלות האלה רוב הסיכום שלא תשרוד את מבחן הכניסה.
להיות בעל הארלי מחייב ישבן מיובל, ידיים מסוקסות סטייל פאטריק קים, הבנה שהדרך היא לא מנקודה א'
לנקודה ב'.
חולצות שחורות חובה, וגם הרבה כלי עבודה טובים, לתימניים יש הנחה, בטיחות, נוחות, מקום מעבר לשתי שקי
עור אין, המיכל מספיק לכמה ק"מ.
תצטרך מין הסתם גם לעבור במכון שמתמחה בקעקועים וחגורת ברזל ועור, אחרת ה-883 האומלל לא ייסע!
בקיצור שבט פרימיטיבי אדיר.
![]()
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 16-09-2018 בשעה 09:27.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אל תתן לעובדות לבלבל אותך.....
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
אני לא לקוח של הארלי אבל לפני שנה החלטתי לצאת לסוף שבוע בחסות הארלי שבו רוכבים יומיים על רוב הדגמים שיש להארלי להציע (בערך שעתיים רכיבה על כל דגם), מצאתי הארלים זוועתיים כמו האוטברייק אבל היו כאלו מאד שימושיים נוחים ומפתיעים כמו הFat bob.
נתחיל בזה שהמנועים של הארלי הם המנועים הכי שימושיים שיש, כח בסל"ד נמוך לצד צריכת דלק מעולה וכח סוס בדיוק למה שצריך חוץ מרכיבת מסלול, גם התחזוקה שלהם קלה וזולה (אם עושים בבית).
כל עניין הסתימות העור השחור והקעקועים כבר לא תקף להארלים החדשים, הם שקטים יותר ורועדים הרבה פחות וזה גם מה שהביא לקוחות חדשים שאין להם קעקועים.
לא חובב הג'נר אבל אם הייתי הארלי בהחלט מובילים בתחום במיוחד מול המתחרים היפנים.
אם אתה שואל שאלות על שימושיות של הארלי אז לך על כל אופנוע אחר. לא הארלי. אותנו רוכבי הארלי השימושיות ממש לא מענינת. כמו שנאמר הארלי זה תרבות לא אופנוע. אם אתה לא בתוך זה חבל אתה תתאכזב. מכיר הרבה כאלה. תבדוק גם אופציה של אינדיאן. יכול להיות נחמד. כמעת הארלי!