Hi ANna
The j300 and Downtown 300 have the same
Seat hight 77.5 and same weight ,191kg
תודה על העצותברור לי שיותר משתלם דרך יד2, הבעיה היא ששם זה רק מזומן והרבה כאב ראש...אצטרך קודם להיפטר מהקטנוע שלי שזה תהליך בפני עצמו, אח''כ אולי להיות תקופה בלי כלי להתנייד...קיצר סרט. מעדיפה סוכנות/מוסך, טרייד אין ונגמר הסיפור, לצאת משם כבר עם כלי חדש וזהו...מחר אתקשר לסוכנות, ראיתי ביד2 שהגיע j300 2014 מה שמוזר שהוא עשה לכאורה רק 7500 קמ שזה הזוי ביותר....אבל וואלה לכו תדעו אולי יש לי מזל..מקסימום אקפוץ לאלבר בהרצל ואתפשר על הs3 וזהו...לפחות עד שאעשה הילוכים.
לגבי עניין הגניבות, ברור לי לגמרי שכל קטנוע נתון בסכנה כזאת ואני נורא מקפידה על מנעול דיסק, שרשרת וכו'...אבל לדעתי אם כבר אז ללכת על כלי שהוא לא הכי גניב בארץ וקל לגניבה. הj300 הבנתי שאף אחד לא צריך אותו במילא והs3 קשה לגניבה ואין לו שם טוב גם ככה אז מאמינה שיהיה בסדר. (כמובן שאתקין אזעקה בכל זאת)
בכל אופן אם יש לכם נסיון עם סוכנויות או אזהרות מסוכנויות מסויימות אז אשמח לעדכון בפרטי...
Hi ANna
The j300 and Downtown 300 have the same
Seat hight 77.5 and same weight ,191kg
דבר ראשון אם את מחפשת לחסוך גם בטיפולים וגם בביטוח,
אני חושב שכדאי קודם להגביל כלי לקניה עד 250 סמק בגלל מדרגת הביטוח שלא משתלמת.
דבר שני כל ה 300 לא באמת 300 הם 270 סמק אז התוספת של ה 20-30 סמק לא נותן כלום ורק מייקר את הביטוח.
דבר שלישי את צריכה לחפש כלי קל בשבילך אבל השאלה אם את צריכה כלי יותר ממה שיש לך היום לנסיעות שלך?
אחותי במידות שלך ונוסעת יום יום עם מיו וזה מספיק לה ולא צריכה יותר.
אם את מחפשת כלי אחר תבדקי אופציה לווספה 250 אני חושב שהמושב נמוך.
בהצלחה
כן...ציינתי שמעוניינת בכלי שאפשר לשייט עליו בבטחה על כביש מהיר, קטנוע 125 לא בכיוון אפילו...ווספה לא באה בחשבון כך שכנראה באמת אלך על הדאונטאון 300
אני אולי לא 155 אבל גם לא היה בה יותר. רוכב ורכבתי על קטנועים ואופנועים גבוהים וכבדים בהרבה (גם כאלו ששוקלים 250 ק"ג).
אני לא רואה מה הבעיה כאן. איפה שלא מגיעים לרצפה מורידים את הישבן קדימה וזהו.
תתרכזי יותר בקטנועים ששוקלים פחות.
אם אחסון הוא לא אישיו, אז sh300 הוא קטנוע צר וקליל. מושב אמנם גבוה, אבל כמו שאמרתי קודם....
וואלה שאפו, אין לי מושג איך אתם עושים את זה בלי הביטחון של 2 רגליים על הרצפה.
נגיד xmax 250 הייתי הכי קדימה שאפשר ובכל זאת מוכנה לחתום שבמקרה של בלימה פתאומית לא הייתי מספיקה להגיב..קח בחשבון שגם המשקל הוא פקטור כך שאני לא יודעת מה הגובה שלך או המשקל אבל בוא נגיד שאם הייתי 5 ס''מ יותר הייתי מסתדרת יופי עם הxmax .. הקוואסאקי j300 הוא גם באיזור ה190 קילו אבל משרה הרבה יותר ביטחון בזכות המושב הנמוך...
מה גם שאני סהכ שנה על קטנוע ועדיין לא בדיוק רוכבת מיומנת...מניחה שעם הזמן אקלוט את כל הטריקים וארגיש יותר ביטחון...מההונדה sh התלהבתי במיוחד, לא שווה התוספת של הביטוח לאור ביצועי המנוע...והגובה הוא גם פקטור...
וואלה לא מצליחה להשתחרר מהאובססיה לj300. לא יודעת למה 🙄
ראיתי J300 במצב סבבה + בסוכנות "קיוואי- בנלי" ברחוב הסדנא בתל אביב.
בתור בעלים לשעבר של כלי מהסוג הנל, יש לי רק תשבוחות עליו.
הוא תואם כמעט לחלוטין את הדאון טאון אך יש משהו במגע של קוואסקי שהופך אותו ליותר מגניב.
עדיין לא הבנתי למה את לא הולכת לסוכנות טריידאין כלשהיא ומבקשת לשבת על הקטנועים.
יש רחוב שלם בתל אביב שמפוצץ בסוכנויות כאלו.
יש גם גירסת 250 לדאון טאון.
זהו שלא יצא עם כל החגים והעבודה...אני ממש נעולה על הj300 והסוכנות היחידה שיש לה אותו סגורה במשך כל החג...כך ששבוע הבא אלך לשם בתקווה שהכל יסתדר, במידה ולא...אלך על s250 וזהו.
אין לי יותר מדי מה להסתובב כי לפי המחקר שעשיתי ונסיעת המבחן על הxmax הבנתי שאין לי יותר מדי אופציות...הxevo נגיד שרציתי ממש גבוה והדאוןטאון 350 ממש אבל ממש כבד לי...וכל הסאןיאנגים למיניהם אני לא רוצה...מה גם שאני נורא פרנואידית ואחרי כל הזוועות ששמעתי וקראתי על הסוכנויות בתל אביב לא ממש בוער בי הרצון להסתובב ביניהן...לאלה שכן התקשרתי, אין יותר מדי מבחר לצערי....
לא אמרתי שתקני מהם, רק שתשבי על הקטנוע.
לי יש דאון טאון 300 ואני לא בטוח שהוא מצדיק את התוספת בביטוח.
תלת גלגל לא בא בחשבון?
פותר לך את עניין הגובה והורדת הרגל בבלימה.
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
בדיוק בדקתי אבל לא....זה מוריד את כל הקטע בקטנוע והוא גם נראה זוועה, מזכיר לי את הקלנועית של הקשישים לא יודעת למה