את יכולה לנסות את הדאון טאון 300 שהוא התאום של הקוואסקי.
אבל אני חושב שהוא יהיה לך כבד מידיי.
שלום לכולםבשעה טובה עברתי טסט על a1 אוטומט(רוכבת על קטנוע pcx כשנה) ובדיעבד כנראה לא הייתי צריכה לוותר על ההילוכים כי נראה שכל הקטנועים כבדים וגבוהים מדי בשבילי (155 שוקלת 45)
את הדאונטאון 350 בכלל לא הצלחתי להזיז לצורך העניין והקטנוע שאני מחפשת (kawasaki j300) נדיר ולא נמצא באף סוכנות..(יד2 לא בא בחשבון כי אין לי סכום כזה במזומן).אשמח לעצות, המלצות, הכוונות וכל דבר שיכול לעזור לי למצוא את הקטנוע המתאים לי...
חשבתי בכיוון של350 xmax250 xevo250 beverly sh300 או ,s3 (נראה לכם פרקטי או גם גדול עליי?)כל מה שקשור לסאן יאנג או קימקו לא אופציה כי הם הכי גניבים בארץ...
תודה מקרב לב לכל העונים![]()
את יכולה לנסות את הדאון טאון 300 שהוא התאום של הקוואסקי.
אבל אני חושב שהוא יהיה לך כבד מידיי.
מתנצל מראש שאני לא עונה לעניין אבל צורם לי:
לדעתי מדובר בתרבות צריכה עקומה מהשורש. אם לא בא לך יד 2 בגלל כל סיבה אחרת ניחא, אבל בגלל שאין לך הסכום במזומן?
תבדקי כמה יוצא לך לשלם בסוף לחברת המימון שנותנת לך כלי חדש מטוב ליבם ועוד העניין של ירידת הערך הגדולה (יחסית) של קניית כלי חדש.
ואז תבדקי כמה ריבית ייקחו לך בבנק הנחמד הקרוב לביתך על הלוואה של כמה אלפי שקלים.
יכול להיות שתופתעי.
אם תשימי לב, רוב הקטנועים בארץ לא קשורים כמו שצריך (כי זה "רק" קטנוע). אם תקשרי את שלך כמו שצריך (בין אם יהיה דיאלים או ב.מ.וו) הוא יהיה הרבה פחות אטרקטיבי לגנבים כי עוד 200 מטר אפשר למצוא אחד שלא קשור. ופה גם נכנס העניין של לקנות חדש מול יד 2. יד 2 פחות "נוצץ" בעיני גנבים.
ושיהיה בהצלחה.
שלום לעלמה במצוקה,
למיטב ידיעתי, אחד הכלים היותר-נמוכים בקטגוריה הוא הקימקו ג'י-דינק 250.
הוא גם יחסית לא יקר. החסרונות שלו אל מול הכלים שהתעניינת הם בתחום התנהגות הכביש, כוח המנוע והאבזור - הוא יותר קטנוע עבודה פשוט מאשר כלי פרמיום מפנק.
ככלי עירוני-פרברי הוא יעשה עבודה לא רעה, אבל הוא פחות מתאים לנסיעות בינעירוניות ארוכות.
האופציות שעומדות בפניך הן כאלה:
1. לעבור בסוכנויות ולמדוד את כל הקטנועים שרלוונטיים עבורך.
2. לחזור לשיעורים, ולעשות רישיון לגיר רגיל. יש היום בשוק הרבה אופנועי 250 לא יקרים, קטנים, קלים ונמוכים.
יש גם כלים עם נפח גבוה יותר (דיוק 390, ימאהה R3, נינג'ה 400) שיתאימו למידות הגוף שלך.
אני מן הסתם ממליץ על האופציה השניה, אבל זה כי אני משוחד.
נ.ב.
לא ענייני לתת עצות שלא בקשו ממני בנושאים כלכליים, אבל אציין שאני מסכים לגמרי עם ה-600 הירושלמי.
לקנות קטנוע (שזה כלי שמאבד ערך, ויכול בכל רגע להיגנב או להפגע בתאונה) בהלוואה עקב מחסור במזומנים זה רעיון לא כ"כ בריא.
עדיף להתכלב שנה-שנתיים על קטנוע 200-250 פשוט, ישן וזול - ואז לשדרג עם בא הניסיון (והמזומנים).
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
לדעתי כדאי שתתחזקי קצת (בעחקר פסיכולוגית) ותצאי ממשבצת "העלמה במצוקה"..
אפשר במשקל ובגובה שלך לרכב ולהזיז כל קטנוע אם מוכנים קצת להתאמץ.
אפשר הרבה דברים. מכיר אחת בגובה סביב 1.50 שרוכבת על CBF500. מגיעה לרצפה עם אצבעות כף הרגל... בצד אחד.
בשביל מה לסבול?
בסך הכל, הבחורה רוצה קטנוע להתנייד איתו. לא ביקשה לעבור גיבוש סיירת.
ובכלל, מה רע בלהיות "עלמה במצוקה"?
שזה לא "בטרנד", והיא חייבת להוכיח לכל העולם ואחותו שהיא יכולה לרכב על ק.ט.מ אדוונצ'ר למרות הנתוניה הפיזיים?
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 17-09-2018 בשעה 12:34.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אין קשר לטרנד, פשוט בסופו של דבר הגישה הזאת פוגעת רק בה.
עשתה על אוטומט, חסמה לעצמה מלא אפשרויות שאולי היו לה יותר טובות.
בנוסף כמו שאתה רואה היא חוסמת לעצמה מלא קטנועים שכנראה היו יכולים להיות לה מעולים ולהיכנס לה בתקציב ולהיות יותר חזקים וכו' רק בגלל שהם נראה\מרגישים יותר כבדים וכנראה שעם קצת יותר טכניקה\תעוזה היא תוכל לסתדר אתם יופי ובלי בעיה.
כמובן בסופו של דבר אין צורך לבחור את הקטנוע הכי כבד שהכי לא מתאים לה.. אבל עם קצת תעוזה ויציאה מהקופסא אפשר להרוויח הרבה בחיים (ולא רק בהקשר של קטנועים).
תודה על התגובות אנשיםלא חשבתי שתהיה היענות כזאת...בקשר ליד2 התכוונתי שלא מעוניינת לקנות מהאתר, אלא יד שנייה מסוכנויות עקב אופציות התשלום הנוחות (תשלומים, צ'קים,טרייד אין וכו'). אכן, הילוכים זה תמיד טוב ועל ההילוכים התחלתי ללמוד אך הבנתי שייקח לי הרבה מאוד זמן ושיעורים והרי המטרה העיקרית הייתה להשתדרג על מנת להקל על ההתניידות ללימודים שמתחילים אוטוטו, לא וויתרתי על ההילוכים ואמשיך באווירה יותר רגועה ללא לחץ של לעבור טסט עד אוקטובר.
ברור לי שזה עניין של הסתגלות...(גם ההונדה pcx היה נראה לי כבד נורא בהתחלה ועכשיו הוא קטן עלייהיום לדוגמא הייתי ברעננה, יש אופציה לxmax מהמם 2014 קילומטראז נמוך ב13,000- 8 לאחר הטרייד אין...על j300 מניחה שאאלץ לוותר לצערי...הלכתי על "עלמה במצוקה" כי חיפשתי כותרת שתמשיך אנשים לקרוא ולענות
לא רציתי משהו בנאלי ומשעמם....
אז שוב תודה לכם))))
כולם מבקרים את הs3, יש לכם מושג למה?!
חוזר שוב, הקימקו דאון טאון 300 זהה לחלוטין לJ300.
לא נכנס לך לכיס חלילה אבל אני מבין שאת סטודנטית, הייתי לוקח בחשבון שמעל 250 סמ"ק את עולה מדרגת ביטוח משמעותית לכן לא הייתי עולה מעבר לזה.
250 סמ"ק זה מספיק לכבישים שלנו, ואישית אני ממליץ על האקס מקס כלי מעולה אך טיפולים יחסית יקרים יותר ממתחריו וקצת גילוי נאות אני בעלים של אקסמקס ויש לי רק דברים טובים להגיד עליו.
לכי תעשי נסיעת מבחן ותראי אם מתאים לך.
בהצלחה.
עשיתי....הוא גבוה ורחב מדי.....לצערי הרב, אני פשוט לא אגיע לרצפה במקרה של בלימה פתאומית![]()
בואי נתחיל מההתחלה, על מה כן יכולה לשבת ולהגיע לרצפה?
J300?
כן ממה שזכור לי, ישבתי עליו פעם והיה סבבה לגמרי, הs3 באותו גובה כך שמניחה שגם הוא יתאים, מבחינתי גם ללכת על המג'סטי אבל הבנתי שהוא ממש כבד...כך שלצערי אין יותר מדי אופציות...
לאקס מקס אולי אוכל להתרגל עם הזמן (מאוד גבולי בגובה) ורק אם אנעל נעל עם עקב גבוה...אבל זה "אולי"ממש גדול כך שלא רוצה לקחת סיכון.
באסה...במקרה הכי גרוע אלך על הג'וימקס (הבנתי שהוא גם נמוך) ואתפלל לטוב (שלא יגנבו אותו) 😳 הבעיה היא גם שאני לא מומחית לכל הדברים האלה וממש מקווה שלא ימכרו לי איזה קטנוע גמור...
את לא צריכה להיות מומחית אלא פשוט לקחת את הכלי לבדיקה ורצוי לא באותו המוסך שבעל הכלי מטפל בו. באם יש לכלי היסטוריית טיפולים מסודרת זה מאוד עוזר כי ניתן לראות מה הוא עבר ולשער את מצבו.
לגבי גניבות - נעילה עם מנעולים וכיסוי, ככל שתתמידי כך יקטן הסיכוי לגניבה. נעילה רק ע"י נעילת כידון אינה מונעת גניבה כך שגם אם תקני קטנוע לא גניב הוא יכול להיגנב באם לא תקפידי על קשירה\נעילה ראויה.
הייתי מציע שתתחילי מכלים שנוחים ומתאימים לך תפעולית ותצמצמי אפשרויות לפי עלות\תקציב משם.