כיוון ה- Spring Preload משמש בלבד בכדי לכוון סאג, לכן ממליץ לך לבצע עפ"י הסרטון המעולה הזה - https://www.youtube.com/watch?v=ZtzTyCKh5fY

כיוון סאג בעצם קובע את נקודת ההתחלה של הבולם וטווח עבודה תקין ע"י כיווץ הקפיץ.

במתלה אצלך לא קיים כיוון Compression כלומר אין באפשרותך לשנות את את התנהגות המתלים במהלך של סגירת הבולם אלא רק באמצעות החלפת שמן בבולם או החלפת קפיץ עם קבוע קפיץ אחר - והדבר עלול לעלות לא מעט כסף.

כיוון הריבאונד בא ליד ביטוי בפתיחת הבולם, כלומר האם הבולם יחזור מהר או לאט. אם הבולם חוזר מהר מדי ההרגשה הינה כאילו האופנוע "בועט" לצורך הדוגמה לאחר פס האטה, מנגד גם ריבאונד איטי מדי יכול להשפיע על ספיגת מהמורות והתנהגות לקויה של הבולם.
תוכל למצוא סרטונים שמסבירים איך לכוון ריבאונד, תחילה הייתי מוודא מה הכיוון הבסיסי שהאופנוע יצא איתו מהמפעל, סה"כ המשקל שלך די ממוצע (גם בהשוואה ליפני ממוצע, חוץ מהגובה ) אז הכיוון הסטנדרטי אמור להיות מספק.

מכיוון שאתה סטודנט...אני חושב שכדאי לך להישאר עם המצב איך שהוא או לשפץ את הבולמים אם אכן נדרש עקב נזילות ועל הדרך לבדוק קפיצים של חברות אפטרמרקט, אם אתה רוצה כלי ספורטיבי יותר קל כבר למכור את הכלי ולקנות כלי מאותו סגמנט עם מתלים מתקדמים יותר או אופנוע ספורטיבי יותר.

סה"כ ההורנט כלי מאוד שימושי ומהנה גם ביומיום וגם בפיתולים כשצריך.
המתלים הקיימים לא מאפשרים לך הרבה משחק.
לפעמים אין מה לנסות להפוך אותו למה שהוא לא ולהנות מהאיזון שהוא מציע!