תוצאות 1 עד 5 מ 5

אשכול: אופנוע ראשון Keeway Superlight

צפייה משולבת

Junior Member

אופנוע ראשון Keeway Superlight

אהלן חברה
    בהמשך לאשכול הקודם שלי על התלבטות בין אופנועים, עולה גם עכשיו הקטנציק הזה - קיוואי סופרלייט 125
    רקע, רישיון A1 בן 22 בלי ותק אופנוע
    יש תקציב מן הסתם
    הסיבות כן לקחת אותו ולא אופנוע 250 זה תכלס לחסוך בעלויות.. אני יכול לחסוך באיזור ה10 אלף שקלים ואפילו יותר, ובאופנוע ראשון של ניסוי ותהייה, התמקצעות, וגם כשלונות, אני לא רוצה להשקיע יותר מידי.
    אני נוסע רק בתוך העיר אילת בלי תוכניות לצאת מהעיר בית עבודה סידורים זאת אומרת שהשימוש הוא מאוד ביתי ומצומצם
    אני לא אקח את הבלאקסטר כי הוא יקר יותר ואני פחות מתחבר למראה שלו
    אני חושב שהסופרלייט מאוד מתאים למטרות שלי אם אני קונה יד ראשונה/שניה שנת 2017/18
    פתחתי את האשכול כדי רגע להתנתק מכל הסטיגמות של קיוואי ולשאול בעלי ניסיון (עם עדיפות לאופנוע הזה בשנים שציינתי) מה ההתרשמות שלהם.
    אם הוא באמת כזה מתפרק ולא לגעת בו בעד שום הון שבעולם, ששוב אני מציין שהנסיעה היא רק עירונית בית עבודה ולא תעבור את ה70 קמש כנראה
    בבקשה לא לזלוג ולהציע אופנועים שונים כי זו לא המטרה של האשכול
    תודה!

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    אם כבר החלטת בדיוק מה אתה רוצה - אז מה השאלה?
    תקנה, תרכב ותהנה (או שלא).
    הדבר היחיד שאפשר לייעץ לך, זה להתמקד בדגמים מוצלחים ומוכחים יותר, מה שבקשת לא לעשות.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אם כבר החלטת בדיוק מה אתה רוצה - אז מה השאלה?
    תקנה, תרכב ותהנה (או שלא).
    הדבר היחיד שאפשר לייעץ לך, זה להתמקד בדגמים מוצלחים ומוכחים יותר, מה שבקשת לא לעשות.
    לא החלטתי, ביקשתי חוות דעת מאנשים שניסו, אני כרגע בהתלבטויות לפני רכישה

Junior Member
    יש לי קיוואי סופרלייט (שנת 2016). בקצרה - מנוע בסדר, מעט חלש אפילו ביחס לאופנועי 125 אחרים. החלפת ההילוכים מרגישה מעט מגושמת בתחילה אבל משתפרת במהרה עם הקילומטרים. צעצוע יפה ונחמד לעיר, חסכוני. מאוד קל לבצע בו התאמה אישית (קסטומיזציה).
    בעיות שנתקלתי בהן:
    • הנורה שסיפקו עם הפנס הקדמי שלי הייתה עלובה (אולי שיפרו מאז). החלפתי אותה בנורת BA20d של פיליפס. אל תחליף בנורת הלוגן כי אז כל הפלסטיק יימס.
    • המאותתים מאחור מחוברים לחתיכת פלסטיק שצבועה בכרום. אחרי כמות מספקת של קפיצות נלהבות על באמפרים, הפלסטיק לבסוף יישבר. אחרי פעמיים שנשבר לי, החלפתי את כל התאורה מאחור (גם אור הבלם) באפטרמרקט.

לא היו לי איתו בעיות נוספות עד כה, וזאת על אף שהמחט לרוב נמצאת בין 6 ל-8 אלף סל״ד ולמרות שאני רוכב לעיתים 100 ק״מ ברציפות. מעבר לזה, חלקי החילוף זולים למדי. חלקים כמו ידיות או כבל מצמד/מצערת יש ב-AliExpress. אפשר למצוא כמעט כל חלק אחר בקטלוג החלקים, לפי המספר הסידורי שלו, ב-MotoMarineParts (האתר בפולנית אבל אפשר לתרגם עם Google Translate). לדוגמא, מד דלק לסופרלייט, מס׳ סידורי 74000K0BP000 - עולה 52.5 ש״ח (ללא משלוח).

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי deathcab צפיה בהודעה
    יש לי קיוואי סופרלייט (שנת 2016). בקצרה - מנוע בסדר, מעט חלש אפילו ביחס לאופנועי 125 אחרים. החלפת ההילוכים מרגישה מעט מגושמת בתחילה אבל משתפרת במהרה עם הקילומטרים. צעצוע יפה ונחמד לעיר, חסכוני. מאוד קל לבצע בו התאמה אישית (קסטומיזציה).
    בעיות שנתקלתי בהן:
    • הנורה שסיפקו עם הפנס הקדמי שלי הייתה עלובה (אולי שיפרו מאז). החלפתי אותה בנורת BA20d של פיליפס. אל תחליף בנורת הלוגן כי אז כל הפלסטיק יימס.
    • המאותתים מאחור מחוברים לחתיכת פלסטיק שצבועה בכרום. אחרי כמות מספקת של קפיצות נלהבות על באמפרים, הפלסטיק לבסוף יישבר. אחרי פעמיים שנשבר לי, החלפתי את כל התאורה מאחור (גם אור הבלם) באפטרמרקט.

לא היו לי איתו בעיות נוספות עד כה, וזאת על אף שהמחט לרוב נמצאת בין 6 ל-8 אלף סל״ד ולמרות שאני רוכב לעיתים 100 ק״מ ברציפות. מעבר לזה, חלקי החילוף זולים למדי. חלקים כמו ידיות או כבל מצמד/מצערת יש ב-AliExpress. אפשר למצוא כמעט כל חלק אחר בקטלוג החלקים, לפי המספר הסידורי שלו, ב-MotoMarineParts (האתר בפולנית אבל אפשר לתרגם עם Google Translate). לדוגמא, מד דלק לסופרלייט, מס׳ סידורי 74000K0BP000 - עולה 52.5 ש״ח (ללא משלוח).
    אני לא אגיע ל100 קילומטר בשבוע חחחחח
    האמת שבבאמפרים אני סופר איטי
    אני מבין ממך שהוא נותן תמורה לעלות של 8000 שח בערך לנסיעה עירונית יומיומית רגועה
    חלפים זולים ומקור להזמין זה חשוב אני אצטרך את זה חחחחחח
    תודה רבה!