תוצאות 1 עד 2 מ 2

אשכול: שצריך לפרגן צריך , פרגון קנייה בקולבטקס

Member

שצריך לפרגן צריך , פרגון קנייה בקולבטקס

אחרי הרבה חיפושים שלאחר קניית האופנוע , חיפשתי קסדה שתתאים לבקשות שלי , עברתי כל חנות (חוץ מ APEX MOTOR מחילה )
    מדדתי חברות לפה ולפה , שירות היה סביר ומהסיבה שכנראה הראש שלי בצורה מיוחדת , ככה שקסדה היה קשה (אפילו מאוד ) למצוא
    בהתחלה הגעתי לקולבוטקס במטרה למדוד את הNOLAN , לא היה במידה המתאימה וגם שמה התקשתי במידות , לאחר המלצה של משה
    ממדתי את ה X-LITE מקרבון , במילה אחת , בול .
    לאחר נסיעה של 4 שעות היום , מדהים מדהים , קסדה נוחה , יושבת צמוד ( RACE FIT) אוורדינמות זה שם המשחק
    בנוסף קלה כמשקל קסדות שעולות כפול ממנה , 1200 גרם למידה L , באמת שיצאתי מרוצה , באשכול הזה רציתי להודות למשה
    על היחס , ובעיקר על הסבלנות , לא כל אחד לוקח חברי צעירים ברצינות כמו שלקח אותנו .
    חוץ מהקסדה יצאתי עם עוד כמה דברים לסיום , שהכל ביחד רק לציין היה במחירים מדהים .

ציטוט נכתב במקור על ידי Gamer צפיה בהודעה
    אחרי הרבה חיפושים שלאחר קניית האופנוע , חיפשתי קסדה שתתאים לבקשות שלי , עברתי כל חנות (חוץ מ APEX MOTOR מחילה )
    מדדתי חברות לפה ולפה , שירות היה סביר ומהסיבה שכנראה הראש שלי בצורה מיוחדת , ככה שקסדה היה קשה (אפילו מאוד ) למצוא
    בהתחלה הגעתי לקולבוטקס במטרה למדוד את הNOLAN , לא היה במידה המתאימה וגם שמה התקשתי במידות , לאחר המלצה של משה
    ממדתי את ה X-LITE מקרבון , במילה אחת , בול .
    לאחר נסיעה של 4 שעות היום , מדהים מדהים , קסדה נוחה , יושבת צמוד ( RACE FIT) אוורדינמות זה שם המשחק
    בנוסף קלה כמשקל קסדות שעולות כפול ממנה , 1200 גרם למידה L , באמת שיצאתי מרוצה , באשכול הזה רציתי להודות למשה
    על היחס , ובעיקר על הסבלנות , לא כל אחד לוקח חברי צעירים ברצינות כמו שלקח אותנו .
    חוץ מהקסדה יצאתי עם עוד כמה דברים לסיום , שהכל ביחד רק לציין היה במחירים מדהים .
    ראשית תודה על הפירגון, שנית שמח מאד לשמוע שאתה מרוצה מהקסדה, עכשיו נשאר להתחיל להנות מהרכיבות והכי חשוב להשקיע ברכיבה נכונה\
    תתפנק לך באיזה קורס והדרכה, חג שמח
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162