אם אין לך רשיון, את לא יכולה לעשות קורס.
בפרקים הקודמים...
אני מחפשת מורה מהיגה באופנוע באיזור כרמיאל-מעלות והבנתי שבדומה לשאר האיזורים המורה לא ממש מלמד לרכב אלא מכין לטסט.
לכן אני שוקלת ללמוד קורס בסיסי במקביל (אם אמצא באיזור שלי בכלל) כדי לא לבזבז זמן בשיעורים ולא לאמץ הרגלים לא נכונים. חשוב לי המשוב על מה שאני עושה ותיקונים תוך כדי.
מישהו ניסה מתכונת כזו?
האם יש בצפון קורסים של רכיבה אמיתית? ואם לא, מאיזו רמה קיימים קורסים במרכז?
תודה מראש![]()
מכיר את פרו ריידינג ואופנוען מאומן, לא נראה שיש פירוט באתרים היכן ההדרכות (לא ממש התאמצתי למצוא). את יכולה לפנות לכל אחד מהם ולברר באם הם מבצעים הדרכות בצפון ולחפש שרשורים בפורום בנושא.
בנוסף למה שמה שאיילזו רשם, למיטב ידיעתי רוב ההדרכות הם עם הכלי האישי.
עיקר הבעיה פה היא למצוא מישהו שיהיה מוכן לתת לך לעלות על כלי מבלי שיש לך רישיון (ושהוא לא מורה נהיגה) עקב חוסר כיסוי ביטוחי.
יש לך כמה אופציות:
1)מורה נהיגה שמלמד גם איך לרכב ולא רק איך לעבור טסט.
2)לברר מולם (פרו ואופנוען) באם ניתן לבצע שיעור\קורס כזה כשעוד אין לך רשיון ו\או לקבל המלצות על מורים באיזור שלך. (חושב שבעבר חלק ממורי הנהיגה עברו הכשרות אצל אופנוען\פרו בשביל ליעל את הלימוד שלהם)
3)טיפים\הדרכות עם\מ חברים.
כן, לחפש מורה טוב וקצת טיפים מהחברים (או הדרכות וידאו) אלה האופציות הכי מציאותיות כרגע.
תודה, אמשיך לברר.
הלוואי ואמצא מישהו כמו מורה הנהיגה שלי לפרייבט (שהוא בדיוק מורה שמלמד לעומק ונותן הבנה ויכולת לקבל החלטות).
אבל אם תשמעו על קורס טוב בצפון, תגידו לי![]()
תבדקי אצל אריאל דדיה. "דדיה קרוס".
הוא עושה הדרכות לאופנועי שטח. הוא עושה לכל הגילאים כך שקשה לי להאמין שרשיון נהיגה בר תוקף הוא תנאי הכרחי.