עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 37

אשכול: אישימוטו - חוויה רעה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Gsx צפיה בהודעה
    ממש לא ציפיתי לקבל מחירון, אבל גם לא ציפית שהוא יוריד לי 7 אלף שקל על כלי ששווה 15 אלף.
    תוריד 2000 תוריד 3000 קח תרוויח אבל 7 אלף? ממחיר כזה זול ? יותר מדי.
    מחירון לא משקף היום כלום, בטח לדיוק 200 שלך, שאין לו שוק. זה עניין של היצע וביקוש. היחידים שהולכים לפי מחירון זה חברות הביטוח. צא מהסרט אם אתה חושב שמישהו יתן לך עליו 15.

אין לי שום קשר לאישימוטו, לא מכיר אותם חוץ מלראות מודעות בפייסבוק והם מעניינים לי את הביצה. אני לא סוכן או עובד בתחום בכול עיסוק שהוא, רק אומר לך את המציאות כפי שהיא.

ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    צר לי לבשר לך אבל כולם ככה.
    אתה כמעט לעולם לא תקבל מחירון על הכלי שלך, 8000 שקל פחות מהמחירון זה הגיוני למדי.
    תחשוב מי מגיע לסוחר כדי לעשות טרייד? או שאתה לא חושב על כסף או שלא הצלחת למכור את הכלי שלך ביד 2.

זו חווייה שגרתית סה״כ. לא הייתי מצפה ליותר.
    איך בדיוק הגיוני?, להוריד 50% מהמחירון זאת חזירות לשמה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ולבקש פי שתיים ממחירון זאת לא חזירות? יש דגמים שזה קורה בהם.
    כמו שאמרו. מחירון טוב לביטוח.
    יש מעט דגמים הנמכרים במחיר דומה, השאר- שוק פרוע.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    אין לי ניסיון עם אישימוטו ספציפית, אבל כשאני ניסיתי לעשות טרייד היו סוכנויות שהציעו לי 60% מתחת למחירון והיו שהציעו 30% מתחת. זה ההבדל בין חזירות להצדקה כלכלית. בסוף מכרתי לבד - כמובן שביותר מההצעה הטובה ביותר.

Senior Member
    השוק פרוע לגמרי, אני רואה מלא כלים מעולים, לדוגמה בפייסבוק שמפורסמים בכל מיני קבוצות כבר המון זמן ובמחירים אטרקטיביים וכלום.
    Tracer 900

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    זה סתם אונס לשמו. ביד 2 הם על איזור ה15.
    במקום ללכת לטריידים שיאנסו אותך סתם כי אתה עצלן, שים אותו ב13,000 ביד 2 וכנראה תעיף אותו מהר מאוד. מקסימום תתגמש לעוד 1K.

Senior Member הסמל האישי של torquser
    יש לך סבלנות? תמכור לבד. בטרייד אפפעם לא תקבל מחיר אטרקטיבי. יש מקומות במשולש שוקן שאני לא נכנס אליהם.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    הוא עוד יצא בזול עם כלי ממותג שיש לו שוק (סוג של). על הדיאלים שהיה לי הציעו לי סכום יותר נמוך מגריטה.
    פות''ש, תתעודד. חווית לראשונה את חווית השירות הישראלי הענף הדו''ג והטריידאין. כמו שאמרו לך מקום הגון יותר היה אומר לך מראש בטלפון כמה הם יכולים להציע לך, או שהיה אומר לך בכנות בחנות שהוא לא יכול להציע לך יותר וממליץ לך לנסות למכור באופן פרטי. מקום הגון פחות.... נו התנסת בזה כבר.

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    מקום הגון יותר היה אומר לך מראש בטלפון כמה הם יכולים להציע לך,
    אף אחד לא אומר בטלפון כמה הוא יציע לך על כלי שהוא לא ראה. זה מוסך, עסק. לא גמ"ח.
    וקח בחשבון שבדר"כ כל אחד חושב (ואומר) שהכלי שלו הכי שמור בעולם, "כמו חדש". בפועל, אנשים חיים בסרט.
    מי שרוצה למכור ביותר מאשר מבסוכנות שיפרסם לבד, יקבל מלא טלפונים הזויים, יענה על כל מיני שאלות של נודניקים, ידאג להקפיץ מודעות כל יום, יקבע עם אנשים, יתווכח, ילך באמצע יום עבודה לבדיקות (שלא תמיד מניבות מכירה) ושיהנה.

Member
    עשיתי באישימוטו שתי עסקאות טריידאין והם היו בסדר גמור .
    יש כלים עם שוק חלש שיכולים להיתקע בחנות הרבה זמן והם לוקחים את זה בחשבון בתמחור שלהם (עד שהכלי שלך לא נמכר הם לא רואים רווח בכלל) , אין לך מה להתבאס וזו הפרנסה שלהם בסופו של יום.
    במקרה שלי קיבלתי באישימוטו מחיר טוב יותר מאשר הצעה שקיבלתי מהיבואן של הכלי (בהבדל משמעותי)...
    זה תחביב יקר ואמוציונלי , קח את זה באיזי ותהנה מהריגוש של ההחלפה לכלי חדש.

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    בקיצור: אתה צריך לשנות את הכותרת. אומנם החווייה שלך הייתה לא נעימה ובאופן סובייקטיבי אי אפשר להתכחש למה שאתה הרגשת, אבל עולה ההרגשה מקריאת הכותרת כאילו עשו לך עוול או "ניסו לדפוק אותך". ולא כך הדבר.
    לטרייד אין יש מחיר ויש לו עלות. ובמקרה הזה, אתה הוא המוכר והם הקונה. אם הם חוו בעבר קשיים במכירת כלי כמו שלך (יש להם ניסיון רע איתו) או אם יש להם את הידע לפיו המכירות של הדגם שלך לא "הולכות בקלות" או אם יש להם מלאי גדול יחסית של אופנועים מהדגם הזה - כל אלו יגרמו להם לרצות לקנות את האופנוע שלך בפחות ממה שאתה חושב שהוא שווה. הם הלקוח, הם קונים ממך את הכלי - זכותם לא לרכוש אותו במחיר שנראה לך אלא במחיר שנראה להם. זה דינו של כל משא ומתן בתחום הקנייה ומכירה. הם לא חייבים לקנות את האופנוע שלך ולפי המחיר שקיבלת, הם גם לא רוצים ממש לעשות זאת.
    התמחור שקיבלת לוקח בחשבון, מלבד הרווח שלהם, גם את העמידה הממושכת שצפויה לו אצלם.
    העלות של הטרייד אין במקרה הזה עבורך, כוללת את חיסכון הזמן הזמינות המהירה של הכלי אותו אתה רוכש, של פתרון האשראי שהם מציעים (להשלים את היתרה בכרטיס אשראי, מימון או שיקים שאדם פרטי לא יכול לתת לך כשהוא רוכש ממך) ועוד יתרונות שכבר ציינו כאן מעלי. האם העלות שווה או לא שווה לך? זה עניין שלך להחליט. אבל אתה לא יכול לטעון נגדם שהם "הצד הרע" בעניין.
    מפה ועד לטעון שהם לא בסדר, הדרך ארוכה. מאוד ארוכה.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    בקיצור: אתה צריך לשנות את הכותרת. אומנם החווייה שלך הייתה לא נעימה ובאופן סובייקטיבי אי אפשר להתכחש למה שאתה הרגשת, אבל עולה ההרגשה מקריאת הכותרת כאילו עשו לך עוול או "ניסו לדפוק אותך". ולא כך הדבר.
    לטרייד אין יש מחיר ויש לו עלות. ובמקרה הזה, אתה הוא המוכר והם הקונה. אם הם חוו בעבר קשיים במכירת כלי כמו שלך (יש להם ניסיון רע איתו) או אם יש להם את הידע לפיו המכירות של הדגם שלך לא "הולכות בקלות" או אם יש להם מלאי גדול יחסית של אופנועים מהדגם הזה - כל אלו יגרמו להם לרצות לקנות את האופנוע שלך בפחות ממה שאתה חושב שהוא שווה. הם הלקוח, הם קונים ממך את הכלי - זכותם לא לרכוש אותו במחיר שנראה לך אלא במחיר שנראה להם. זה דינו של כל משא ומתן בתחום הקנייה ומכירה. הם לא חייבים לקנות את האופנוע שלך ולפי המחיר שקיבלת, הם גם לא רוצים ממש לעשות זאת.
    התמחור שקיבלת לוקח בחשבון, מלבד הרווח שלהם, גם את העמידה הממושכת שצפויה לו אצלם.
    העלות של הטרייד אין במקרה הזה עבורך, כוללת את חיסכון הזמן הזמינות המהירה של הכלי אותו אתה רוכש, של פתרון האשראי שהם מציעים (להשלים את היתרה בכרטיס אשראי, מימון או שיקים שאדם פרטי לא יכול לתת לך כשהוא רוכש ממך) ועוד יתרונות שכבר ציינו כאן מעלי. האם העלות שווה או לא שווה לך? זה עניין שלך להחליט. אבל אתה לא יכול לטעון נגדם שהם "הצד הרע" בעניין.
    מפה ועד לטעון שהם לא בסדר, הדרך ארוכה. מאוד ארוכה.

מסכים איתך ולא מסכים.
    אם ידעת שהשוק של האופנוע שלי לא משהו הרי אמרתי לך את סוג האופנוע עוד בשיחת טלפון ואתה לא מהסס לעשות איתי החלפה אז למה אמרת לי לבוא?
    למה לקחתי חצי יום חופש ובזבזתי מזמני כדי לשמוע את הזלזול הזה?
    תגיד לי בטלפון שמע אתה תקבל מחיר נמוך מהמחירון ואל תחרטט אותי שאתה צריך לראות את האופנוע כדי להחליט מה המחיר שלו.

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Gsx צפיה בהודעה
    תגיד לי בטלפון שמע אתה תקבל מחיר נמוך מהמחירון ואל תחרטט אותי שאתה צריך לראות את האופנוע כדי להחליט מה המחיר שלו.
    אולי הוא לקח כמובן מאליו שאתה כבר יודע שבטרייד תקבל מחיר נמוך מהמחירון. דבר שעכשיו, אחרי השרשור הזה, הבנת שיקרה בכל טרייד.
    ושוב- אף אחד לא יודע להעריך מחיר לפני שהכלי מולו. אין לו זמן לשבת ולשמוע את סיפור חייו של כל אופנוע בטלפון, לעשות שיקלול עד הדף ולהציע מחיר. ונאמר שכן- לך תסתמך על מה שאנשים מספרים לך בטלפון. אנשים חיים בסרט שיש להם אופנועים מלוקקים ונוטים לשכוחצלספר על הפאקים.

ובנימה אחרת- נראה שלקחת את הסיפור כעלבון אישי. אתה לא צריך להעלב ובטח לא אישית. יש מחיר לחוויה של להכנס למוסך/סוכנות, לשתות קפה, לחתום על מסמך או שניים ולצאת עם כלי אחר. המחיר הוא לא זול ולא מתאים לכל אחד אבל זה המחיר.
    מצד שני- יש מחיר ללמכור לבד ולקנות לבד (ולעיתים להשאר בין לבין בלי כלי).
    כל אחד ומה שתמאים לו ולכיס שלו.

ואין לי שום קשר בשום צורה לאישימוטו. הייתי שם פעם לתיקון פנצ׳ר לפני איזה 15 שנה. זהו.

ושיהיה בהצלחה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני מכרתי עכשיו רכב של אשתי. מחירון, 21, בסוכניות טריעד הציעו לי בין 9,000 ל12,000.
    לי לא היה זמן להתעסק ןמבחינתי כמעט הלכתי על זה. אשתי לא הסכימה ולקחה על עצמה את ההתעסקות. לקח חודש והרבה תיזוזים ואנשים מעצבנים, אבל האוטו נמכר ב19,000 (וזה מחיר גבוה, וזמן קצר, השכן שלי עמד חודשים עם רכב למכירה ובסוף הוריד את המחיר לרצפה כדי להפטר ממנו).
    אגב,
    ברור שאיכשהו בסוף אני התעסקתי עם המכירה יותר ממנה, אבל כמו לטרייד, גם לנישואין יש מחיר...

Member הסמל האישי של iec
    אני לא יודע אם אתה מסתלבט עליו או שאין לך שמץ מושג בהיגיון.

באמת נראה לך סביר שמציעים לו כמעט 50% מהמחירון כאילו שזה אופנוע אחרי שיקום מתאונה? יש לי הרגשה שאתה עובד באישימוטו

ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    צר לי לבשר לך אבל כולם ככה.
    אתה כמעט לעולם לא תקבל מחירון על הכלי שלך, 8000 שקל פחות מהמחירון זה הגיוני למדי.
    תחשוב מי מגיע לסוחר כדי לעשות טרייד? או שאתה לא חושב על כסף או שלא הצלחת למכור את הכלי שלך ביד 2.

זו חווייה שגרתית סה״כ. לא הייתי מצפה ליותר.
    No Risk No Fun
    No Sun No Tan
    !I Love my italian