כיף לראות שעוד אנשים מכירים אותו. רייאן הוא מגיש מעולה והתוכן נעשה בצורה כל כך מקצועית, ממש כיף לראות.
יש גם את Regular Car Reviews שבגדול עושה רכבים אבל עשה כמה ביקורות על אופנועים וזה פשוט קורע מצחוק. ולחובבי האדוונצ'ר - eVeride
למי לא יוצא לראות פורנו אופנועים ביוטיוב סתם לכיף פה ושם ? לכולם נראה לי...
פתאום אכשהו אני מגיע ל... זה - https://www.youtube.com/watch?v=TCE66j0hjyo
ערוץ אופנועים קנדי, שפשוט כל ביקורות שהם עושים, זה סרט קולנוע... תסריט, הפקה, צילום, עריכה, אפילו משחק... לא ראיתי דברים כאלה, זה ברמה הכי גבוהה שיש.
ממליץ להציץ שם מדי פעם ולעקוב. תהנו.
כיף לראות שעוד אנשים מכירים אותו. רייאן הוא מגיש מעולה והתוכן נעשה בצורה כל כך מקצועית, ממש כיף לראות.
יש גם את Regular Car Reviews שבגדול עושה רכבים אבל עשה כמה ביקורות על אופנועים וזה פשוט קורע מצחוק. ולחובבי האדוונצ'ר - eVeride
נפלא. תודה.
לא הכרתי אותם קודם וזה באמת ללקק את האצבעות.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
אחלה ערוץ.
נעזרתי המון ביוטיוב בבחירת האופנוע. העדפתי חוות דעת של פרטיים.
אחד הגדולים והמצחיקים....
-
דיס איס בייק! מתחיל בדקה 7:25 :
-
אני עם פוקסלייט כאן.
ערכי ההפקה של הפורטניין הזה גבוהים מאוד אבל בלא מעט סרטונים הנושא המוצהר הופך מהר מאוד שולי תוך שהוא טובע בבליל של מלל גבוה ומנופח מפאתוס, נסחף בנהרות של שמות תואר מפוצצים, פורח מעלה בזויות צילום דרמטיות, דואה סביב אפקטי תאורה בקונטרסטים מוגזמים ולבסוף פוגש בקרקע המציאות כשהצופה מסיים לצפות בסרטון ולא לגמרי ברור לו במה הוא צפה אבל בפה נשאר טעם לוואי סינטטי מהדמות הלא פוטוגנית ולא כריזמטית של ריאןF9.
כל אחד והטעם שלו... אני הפכתי למעריץ שלו.
פשוט בכל ביקורת אתה יודע שאתה הולך לקבל הפקה של סרט קולנוע.
אין ספק שיש בוחנים יותר פרקטיים ומדויקים...ונכון שלפעמים הוא מתפזר, אבל אני לא חושב שזה העניין בערוץ הזה.
מה שבטוח, זה שלא ראיתי ביוטיוב ערוץ ברמה הזאת מבחינת תוכן והפקה אז זה כיף, לא רק בנושא אופנועים אגב אלא בכלל...
אגב, אני 99% מהזמן, לא רואה ביקורות בשביל לקנות את האופנוע הבא שלי, לצערי, סתם רואה לכיף :-)
נערך לאחרונה על ידי Mortar; 20-10-2018 בשעה 17:12.
פורנו אופנועים איכותי
נהניתי מכמה סרטונים שלו עד שזה הפך למייגע ומאז אני לא נכנס לערוץ. נכון שההפקה מושקעת - אבל לעתים מייגעת.
ביקורות מעולות וכיפיות - זק וארי מ-Motorcyclist Magazine.
אני חושב שהם עוברים לערוץ אחר אבל ימשיכו באותה עשייה פחות או יותר.
אני מכיר אותו מסקירות מוצרים שהוא עושה. מאוד מקצועי ומגיש טוב אבל אני לא מסכים עם חצי ממה שהוא אומר.
to each his own
Motorcyclist Magazine עושים ביקורות מדהימות, אין ספק...
שכחתי לגמרי - מישהו מכיר MotoGeo?
MotoGeo לא הרשימו אותי וגם לא נראה שיש להם הרבה סירטונים. אני אוהב את FortNine את זה שהוא תוקף נושאים שונים, לא כל מה שהוא עושה מדבר אליי ואני לא מסכים עם הכל אבל אילו סירטונים איכותיים. בשביל סתם מידע יבש יש את TheMissendenFly.
היה פעם איזו חוות דעת על CBR300 באיזה שהוא ערוץ הודי (דובר אנגלית) שהיה ממש טוב ופורסם בפורום הישן ומאז אני לא מצליח למצוא אותם שוב, זו פניה לכל מי שמכיר ויכול להכוין.
לאיפו הם עוברים? ומאיפה המידע הזה?