היי חברים,
מגיע לכם עדכון,
נשלחו 2 חבילות בהפרש של שבוע מ-FCmoto,
הראשונה הייתה הקסדה, התקבלה ב-4.10.18 ב-DHL, הוזמנה כשבוע לפני (לקח שבוע לשלוח את הקסדה)
בזמן כתיבת שורות אלו - 15.11.18 הקסדה היום בבדיקת הטכניון בבית המכס (לאחר העברת כל האישורים הנדרשים, התשלום כמובן ושיחות טלפון ומיילים).
החבילה השניה יצאה בהפרש של שבוע וכללה חליפת רכיבה, מגפיים, כפפות, דיבורית וכמה דברים קטנים, החבילה הסתובבה כשבוע בגרמניה, לאחר מכן היה עדכון שעולה על רכב שילוח ומתוכנן להגיע ליעד באותו היום. החבילה סומנה כהתקבלה ע"י שם גרמני כלשהו... לאחר יממה שלמה של עצבים והמתנה לתשובות מ-DHL ו-FCmoto התקבלו כמעט בו-זמנית תשובות משני הגופים הללו שהחבילה הוחזרה לשולח, מעל שבוע של התכתבויות, שיחות טלפון ומה לא - לא עזר ועד היום אין לדעת מדוע לא נשלחה אליי החבילה. נתבקשתי ע"י FCmoto לבצע את ההזמנה מחדש שכן הם לא יכולים לשלוח את אותה החבילה, אממה, המגף במידה שלי לא חזר למלאי מאז חזרת החבילה ועד היום. את הכסף ששילמתי כבר זיכו כשבוע לאחר מכן, אך את הזמן האבוד כבר לא אוכל להחזיר. הובטח לי שהפעם החבילה לא תחזור ע"י FCmoto אבל לא רציתי להמשיך לקחת שם סיכונים ולכן פניתי שוב לאינטרנט לחפש את הציוד הספציפי שאני רוצה, מצאתי את המוצרים ב-Motoin, על הדרך החלטתי לשנות את חליפת הרכיבה שבחרתי לראשונה וחזרה בהזמנה המקורית, את החליפה שרציתי לא הצלחתי למצוא בשום מקום באינטרנט - מישראל דרך אירופה ועד ארה"ב, החלטתי להזמין את שאר הציוד ב-Motoin ולחכות למצוא או להיסגר על דגם חליפה אחר. את ההזמנה בmotoin ביצעתי ב-31.10.18, ב-1.11.18 היא כבר יצאה לדרך, ב-7.11.18 היא כבר התקבלה בארץ מגרמניה וביום ג' האחרון ה-13.11.18 החבילה כבר הייתה אצלי ואפילו עברה מתחת לרדאר המכס... איזה כיף!
מיותר לציין אבל בכל זאת, אני לא יודע אם זה משהו ש-Motoin כן עושים ו-FCmoto לא, אני לא יודע אם סתם הסתדרו לי הכוכבים בשורה, אבל אני יודע שהתהליך היה הרבה יותר מהיר ונעים מול Motoin וזה המקום לציין ולתת מילה טובה והמלצה!

למי שתוהה, את החליפה לבסוף מצאתי במידה שלי רק באתר היצרן Dainese ושילמתי מחיר מלא! ללא הנחות, בתוספת מיסים אמריקאיים, החבילה הגיעה לכתובת שנתתי בארה"ב תוך פחות משבוע בשירות DHL אקספרס, משם היא תישלח אליי בימים הקרובים לישראל...

מקווה שעזרתי או הועלתי למי שמיועד להזמין בקרוב ציוד מהחנויות הללו.