בד"כ אלי היו מגיעים בתוך שבועיים. אבל הזמנה אחרונה התעכבה במכס (בגלל החגים כנראה) ולקח לה יותר מחודש להגיע.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
שלום חברים,
ביצעתי חיפוש ומצאתי תוצאות ישנות יותר, לכן פונה לבעלי הניסיון כאן.
ביצעתי 2 הזמנות בהפרש של שבוע, ההזמנות נשלחו וקיבלתי מספרי מעקב על שתיהן.
השאלה היא מה ממוצע הזמן מרגע שמופיע שיצא למשלוח מגרמניה לישראל ועד הזמן בו המשלוח נקלט ומתחיל את התהליך בדואר ישראל?
תודה,
שניר.
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
בד"כ אלי היו מגיעים בתוך שבועיים. אבל הזמנה אחרונה התעכבה במכס (בגלל החגים כנראה) ולקח לה יותר מחודש להגיע.
העדכון האחרון מראה ככה:
Sa, 06.10.2018 09:14 IPZ-Ffm, GermanyThe shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.israelpost.co.il/itemtrac...?OpenForm&L=EN)
מאז אין שום עדכון, לא באתר של DHL ולא בדואר ישראל.
נראה תקין?
תקין לפי סטנדרטים של מכס. זה זרוק במחסן עד שיגיע לביקורת. רק אז תראה עדכון. תיעזר בסבלנות. ככה זה ב- Israhell...
גם אני ממתין לחבילה מגרמניה שנשלחה עם DHL (דואר ולא אקספרס), עדכון אחרון באתר של DHL מיום 5/9 עם קישור לאתר דואר ישראל. שם אין עדיין מידע על החבילה.
Asaf מה-5/9?? זה חודש וחצי...
פנית לאתר שקנית ממנו?
מניסיון עם הדואר, החבילות מחו''ל מגיעות למכס די מהר ושם נתקעות. קראתי כאן פעם שהמכס מחוייב לשחרר חבילה שהגיע אליו עד 30 ימי עסקים, וכמו כל גוף ציבורי בארץ, הוא מושך את הטיפול עד לרגע האחרון שניתן, סתם כי הוא יכול.
עכשיו קרה הדבר הכי הזוי שראיתי עד כה,
החבילה הגדולה מבין ה-2 סומנה שעולה על רכב ו"כנראה" תסופק היום ללקוח (אליי)
כעבור כמה שעות יש הודעה שהחבילה נמסרה לנמען אחר:
Delivered to:different person present, Herr Gerkens
מיותר לציין שהכתובת שמופיעה באתר DHL היא שלי ותקינה... יצרתי איתם קשר במייל, אעדכן...
טוב,
מסיבה לא ברורה - המשלוח הוחזר ע"י DHL לחנות השולחת.
דיברתי עם השירות לקוחות שלהם בטלפון בבוקר ולמעשה מחזירים לי את הכסף כרגע,
אם אני רוצה אני יכול לבצע רכישה חוזרת.
אין להם אופצייה למשלוח מהיר או דרך חברה אחרת.
שוב פונה לעצת המבינים - יש חנות אחרת מומלצת יותר עם שיטת שילוח אחרת (גם אם היא יקרה יותר)?
בנוסף האם אתם מכירים פתרון אחר? לא יודע אם לבצע עכשיו הזמנה חוזרת ולחזור על התהליך הזה שלוקח זמן ובסופו תהיה תוצאה דומה.
המשלוח הראשון עדיין בדרך ועדיין לא ברור מתי יגיע...
הזמנה מאתר אחר לא פותרת את הבעיות של העיכובים במכס. הכל עניין של מזל.
זה לא מדויק.
אם החנות האחרת גם שולחת באמצעות דואר חבילות רגיל אז באמת אין פה פתרון אבל אם מדובר על שילוח שלא באמצעות הדואר (למשל ע"י חברות שליחויות או שירותים כמו iparcel בו אמזון עושה שימוש) אז כל הטיפול בהטסה ארצה ובשחרור מהמכס מתבצע על ידי חברות חיצוניות, המעקב אחרי החבילה טוב יותר ואין כמעט חשש מבעיות דומות. רק שהמשלוח עולה מראש הרבה יותר כסף ובנוסף אתה נדרש לשלם משהו כמו 200-300 שקל דמי שחרור, אחסון, גרגור ושקרור כלשהו.
לא דיברתי על מקרים קיצונים של fedex, ups וכאלה. למרות שרדיאטור שהוזמן מעליאקספרס דרך ems הגיע תוך שבועיים עם דמי שקר של 35 שקלים בלבד.))
EMS זה שירות ביניים של הדואר שמתחייב למשלוח מהיר יחסית לדואר חבילות אבל לא עומד ברמה של UPS, פדקס ושות.