תוצאות 1 עד 5 מ 5

אשכול: שאלות לפני טיפול 20K אקס מקס 250 2017

Question שאלות לפני טיפול 20K אקס מקס 250 2017

אוטוטו אני יגיע ל20K בסקאלה ואני מעוניין לעשות את הטיפול עצמאית על מנת לחסוך את העלות המטורפת ולכן יש לי כמה שאלות למה שכרוך בכך,

אציין שהידע שלי במכונאות שואף לאפס אבל יש ידיים טובות, קיימים רוב הכלים הדרושים חוץ מידית מומנט שארכוש במידה ולא אמצא ממי להשאיל.

לאחר צפייה במספר לא מבוטל של סרטונים שרובם היו בטורקית ולא הבנתי דבר אבל אופן הטיפול חוזר על עצמו, אז את הפירוק וההרכבה הבנתי ועל פניו לא נראה כי מדובר במשהו מסובך.

אז כמה שאלות:

1) לגבי החלפים שדורשים החלפה כמו הרצועה והמשקולות, אבקר בתאילנד בקרוב וחשבתי לרכוש שם את החלפים או שלא כדאי כי אפול על זיוף ?
    2)ראיתי שאני נדרש לגרז את איזור המשקולות, האם כל גריז יעשה את העבודה או שיש משהו ספציפי?
    3)במידה ואחליט לרכוש ידית מומנט על איזה ידית תמליצו על מנת שתתאים גם לטיפולים העתידיים ?
    4)באחד הסרטונים ראיתי שהבחור משייף את הכייס בעזרת כלי כלשהו שמתלבש על המברגה בשביל להוריד את כל הלכלוך שהצטבר, מישהו יודע את השם למוצר הזה?

סליחה על החפירה ושיהיה סופ"ש נעים

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    אני מקווה מאוד שלפני שאתה מתחיל לעשות טיפולים עפ"י סרטונים בטורקית, הלכת וקראת שרשור נעוץ כאן בפורום שנקרא "טיפולים - מה\פעם בכמה\וכו' - זה כאן" ועשית את מה שצריך לעשות בשביל לדעת מה בעצם אתה הולך לעשות בטיפול ועם מה?

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    1. למה שיהיה זיוף? כנס לחנות נורמאלית וקנה מה שאתה צריך. עדיף שתצטייד במק"טים לפני, ולא לסמוך על המוכר שם.
    2. אני עד היום לא מבין למה מגרזים בכלי הזה את בית המשקולות אבל לא כל גריז יעשה את העבודה. אם תשים גריז סמיך מדי זה יפגע בפעולת המשקולות.
    3. לא יודע לענות.
    4. איזה קייס? אתה מדבר על הפעמון של הפולי האחורי? ניתן לעשות זאת עם נייר שיוף וידיים.
    5. מפתח אימפקט חשמלי/בלחץ אויר יש לך?
    6. לא שאני נגד אבל רק שתדע שלא בטוח שייצא לך יותר זול.כמעט כל מי שלמד לטפל לבד בבית בלי נסיון קודם שילם על זה בהתחלה ביזע, תסכול וכסף. כולל אני אי שם לפני 20 שנה. לא טוען שזה לא כיף ולא משתלם אבל קח בחשבון.

ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    1. למה שיהיה זיוף? כנס לחנות נורמאלית וקנה מה שאתה צריך. עדיף שתצטייד במק"טים לפני, ולא לסמוך על המוכר שם.
    2. אני עד היום לא מבין למה מגרזים בכלי הזה את בית המשקולות אבל לא כל גריז יעשה את העבודה. אם תשים גריז סמיך מדי זה יפגע בפעולת המשקולות.
    3. לא יודע לענות.
    4. איזה קייס? אתה מדבר על הפעמון של הפולי האחורי? ניתן לעשות זאת עם נייר שיוף וידיים.
    5. מפתח אימפקט חשמלי/בלחץ אויר יש לך?
    6. לא שאני נגד אבל רק שתדע שלא בטוח שייצא לך יותר זול.כמעט כל מי שלמד לטפל לבד בבית בלי נסיון קודם שילם על זה בהתחלה ביזע, תסכול וכסף. כולל אני אי שם לפני 20 שנה. לא טוען שזה לא כיף ולא משתלם אבל קח בחשבון.

תודה על התשובה!

לגבי המפתח אימפקט אין לי אבל קיים מד מומנט זמין, תחליף מספיק ראוי לא?

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי קטנוע זה אופנוע צפיה בהודעה
    תודה על התשובה!

לגבי המפתח אימפקט אין לי אבל קיים מד מומנט זמין, תחליף מספיק ראוי לא?
    לא.
    מפתח אימפקט לא צריך קונטרה.
    מד מומנט הוא רצ'ט,כשמשתמשים ברצ'ט צריך לקבע את הציר אחרת הוא יסתובב יחד עם האום.
    https://www.maxiscoot.com/cle-de-var...__store=mxs_en
    יש צורך בקיבוע כשאין מפתח אימפקט.
    אפשר לייצר מקבע כזה בבית מלאכה